2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bi 2500 liralık falan bi zarar var canım. Bi de ben o kadar rahat davranmışım ki herşeyimi ortalığa bırakmışım vitrinin üstüne, tuvalet aynasının önüne falan. Ne hikmetse ortalıktakileri görmemişler. Zaten çok fazla değillerdi ama insan üzülüyor mahremine girildiği için. Allah canımızı korusun.
Sizin çok moraliniz bozulmuştur canım ya yeni evli olup da hepsi çalınınca. Ama insan canına bişey gelmediği için şükrediyor. Sonuçta boş gelmez öyle insanlar yanlarında bi bıçak bi silahla falan gelirler değil mi Allah karşılaştırmasın bi daha da vermesin.

amin cnm tabiykide...cana geleceğine mala gelsin ne yapalım...üzüldük ama atlattık..insana en çok koyan evine yabancıların girmesi

slm bugun nekdar sessız kalmış burası herkesın üstünde bi agrılık var galıba
tülaycım geçmiş olsun canım
kaleydoskop sanada gemiş olsun canım bu hırsızlık herkesın başına gelıyo gelmiş galıba daha 10 günlük evlıyken bizim evede girmişti neyse saglık olsun diyoruz ama onun yarattıgı izler çok kötü oluyo

sorma cnm yaaaa kimsecikler yok vallagelmesen ağlıcaktım şimdi ufff neydi ne oldu topik yaaaa

bugun benımde üstümde acayıp bi agırlık kafamı zor tutuyom

nerdekı bu mıllet ala ala

sorma cnm yaaaa kimsecikler yok vallagelmesen ağlıcaktım şimdi ufff neydi ne oldu topik yaaaa

Sana da geçmiş olsun Gülcan hoşgeldin. Sanırım devamlı burada olanlar doğum yaptı. Artık yeni bir topik açmak lazım Eylülde doğum yapacak olanlar değil de yapanlar diye kaydirigubbakcemile3

biraz önce emsali aradım sabah 6:45 te dogum yapmış yavrusunu kucagına almış 2 side iyiymiş gamze zıyareti gitmiş fotoları ve bılgılerı getırır bize...bi yerlerımı kaldırabılseydım bende gıtcektım ama balkona çıkcak gücüm yok((((((

cnm senin neyin var...sonbahar çarptı galiba hepimizi akşam ben hiç uyuyamadımmmsabahta bi merakla açtım topiği kimseler yok bahar yok ufff

ıyi maşallah maşallah o da rahatlamıştır şimdi. Daha dün gece konuşuyorduk. Allah şükür hemen geçti. ınşallah onun için de rahat bir doğum olmuştur.

aayyyy emsal e çok sevindim yaaaa erken den almış meleğini kucağına kolaymı 9 ayın özlemiii 2860 gr olmuş kızımız ....benlede herkese çook selam söylediii...
ay çok duygulandım yaaaaa

dün akşamüstü de biraz canım sıkkındı hiç keyfım yoktu gecede hiç uyanmadıysam 10 defa uyanmaşındır hiç raaht uyuyamadım(((bütün gece kalktım dolandım yattım.

emsalcımde aldı yavrusunu kucagına darısı başımıza herkes birer birer alıyo ne mutlu

dün akşamüstü de biraz canım sıkkındı hiç keyfım yoktu gecede hiç uyanmadıysam 10 defa uyanmaşındır hiç raaht uyuyamadım(((bütün gece kalktım dolandım yattım.

neye canın sıkıldı tatlışımmmm hadi anlatta rahatla....bizde iftara gittiğimiz yerde terasta oturduk üşüttüm galiba ...ay mide ve bel ağrısından uyuyamadım tüm gece

tülaycım bende ckıyorum canım sende çık yat valla gözüm yatakta benım sandalyede oturmak zor gelıyo

tmm benimde ateşim çıktı sanırım terliyorum...dinlenem biraz
görüşürz gülcan cım

kızlar selam, soyle bir bakıp çıkıcam. dr.a gidicem bugun.
emsal i merak ettim, haber var mı? dogum olmuştur, nasıl acaba?

tmm canlar okudum, sabah olmuş saglıklı bir şekilde.

hadi gozleri aydın sıra biz dee akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…