2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

güle güle kullanın canım maşallah diyim
ne güzel kayınvaliden, arkadaşları hiç durmuyorlar
biraz bizimkilerde ornek alsa :)

aysecim hosbuldum canım sagol ehh yavas yavas donmeye calısıyoruz .....dun gece biraz gazımız yuzunden uykusuzduk . . . .gazı zor çıkıyor canım . . . .midedeki gazı ne yapıp edip çıkarmak lazım çıkmadı mı bagırsaklara gidiyo ordan da zor oluyo çıkartmak......yeni dogan doktorum eger gazı çıkmazsa bebek kendini doydu zannedermis sislikten ama oysakı bebek actır...bende emziriyom emziriyom ama bu niye hala aranıyor diyordum meger o yuzdenmis

emel hoşgeldinn
merak ettim seni yaaafff nasıl paşan iimi????????????

canım hosbuldum valla internetimiz yoktu bugun yapıldı ancak bende sizleri merak ettim hep ne yaptılar diye . . . . .pasam iyi canım 10 - 15 gunden sonra gaz problemleri cıkmaya baslıyormus demek ki . . . .gazımızı zor çıkartıyoruz da :) sen nasılsın canım

oyy oyyy yenı annişleri gelmişler hoşgelmişler emelcım özgecım nasılsınız bakalım bizlere ne gibi ögütler verirsiniz,nasıl gidiyor annelik...

:lepi: şafak 7 ..... hayırlısı canımmm...

ayy canım benimm... bu gaz olayı çok kötü yaa. bi arkadaşımda bana yurt dışında tanıdığın varsa gaz ilacı getirt demişti sab diye bir ilaçmış çok etkiliymiş.. pek umursamamıştımm ama bakk çok gerekliymişş...geçmiş olsun canımm...zaten erkek çocukları çok gazlı olurmuşş

ebrucum cicilerinizi güle güle giyin canım ah hediyeler şimdiden gelmeye başladı işin bu kısmını çok sevıyorum....ablamda ogluşuma ciciler almış bebek telsızıde yollamış nasıl sevındım düşünülmek çok güzelopuyorumnanaktan

emelcim hamdolsun iiyiz.paşamda ii içerde ...hiiç gelmeye niyeti yok ..pazartesi nst bağlandık ...dr muz bebiş gayet ii 1 hafta daha normal doğum için uzatılıp beklenebilir dedi böle yaniii

oyy oyyy yenı annişleri gelmişler hoşgelmişler emelcım özgecım nasılsınız bakalım bizlere ne gibi ögütler verirsiniz,nasıl gidiyor annelik...

merhaba canım hosbuldum iyiyiz çok sukur :) daha dune kadar gayet iyidik ama bizde biraz gaz problemi olmaya basladı . . . .emzirdikten sonra muhakkak midedeki gazın cıkması gerekiyo bagırsaklara indimi çok zor ancak alttan gaz yoluyla rahatlar . . . . .

evet canım erkekler daha gazlı olurmus . . . .bende metsil aldırcam bugun o kızımda da ise yaramıstı onu emzirdigin gibi verceksin . . . . .birde rezene cayından bir iki çay kasıgı oda rahatlatıyormus

slm kizlar..
kisaca kendimden haberleri veriyorum simdi.dün hastaneye geldim ve gercekten nisan denilen olay baslamis.ve komple biriken sümügümsü kanli akintinin ordan cikmasi gerekiyomus.buda hemen olan bise degilmis.dünden beri sanki adet oluyomusum gibi kanli akintim geliyo ve devam ediyo.heran dogum olabilirmis.merak ettiginiz icin beni sagolun kizlar.gecmisi okuyamadim.dogum yapan arkadaslari kutluyorum.
dua edin kizlarda bi an önce bende kavusim bebegime.
hepinizi öpüyorum bebislerle birlikte.
gelismelerden haberdar edicem.
iyi sohpetler..

hadi hayırlısı cnm dualarımız sen ve bebişinle

bu arada bizde sarılık vardı biraz 16.07 idi.....sık sık emzirdik bu durumda hemen hemen 2 saatte bir......doktorumuz 17 ile yatırıyoruz 16 da yatırmam dedi....2 gun sonrakı kontrolde 16.08 idi . . .tekrar iki gun sonraya cagırdı gene olçup yaptık bu sefer 14 e dusmustu kilosu da artmıstı yanı sutum yarıyo kuzuma :) . . .bir hafta sonra tekrar gorcek bizi o zamana kadar sarılıgının iyice dusecegine eminim . . . . . . . ben cıkıyorum kızlar oglum acıktı . . .ne yapıp edip sadece anne sutu verin

emelcim bu gaz problemı kurulu saat gibi 15.günde günde başlıyomuş öle diyoar dogru demekkı senınde tam 2 haftalık oldu ogluşun...3 aya kadar ıdare edılcek bi şekılde allah yardımcın olsun canım yaaa uykusuz geceler off offf
bi yerde okumuştum bebek emdıkten 5-10 dk dik pozısyonda omuzuna yatırcakmısın sındırmesı için gerçi bılıyorsundurda yınede söyleyım dedim.

canım hayırlı bir sekilde kucagına al sende kuzunu... insallah yolunda gider hersey sende stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…