• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

herkese hayırlı geceler
yarın sabah 8,30 da hastanede olucam, saatleri saya saya bitirdik nerdeyse
Allahım hayırlısıyla doğumu gerçekleştirip kızımızı kucağımıza almayı nasip etsin
Dualarınıza ihtiyacımız var, sizlerde son anıma , bayılana kadar edeceğim dualarımdasınız
Çok güzel arkadaşlıklar, paylaşımlar yaşadık ve çok şey öğrendim sizlerden
yarına sağ slaim çıkarsak arkadaşlar güzel haberlerimizi bildirir inşallah

su anda bebegini kucagini almissindir....saglicakla buyut insalah...hayirli ugurlu olsun:)) gusel haberler bekliyoruz

slm kizlar..
kisaca kendimden haberleri veriyorum simdi.dün hastaneye geldim ve gercekten nisan denilen olay baslamis.ve komple biriken sümügümsü kanli akintinin ordan cikmasi gerekiyomus.buda hemen olan bise degilmis.dünden beri sanki adet oluyomusum gibi kanli akintim geliyo ve devam ediyo.heran dogum olabilirmis.merak ettiginiz icin beni sagolun kizlar.gecmisi okuyamadim.dogum yapan arkadaslari kutluyorum.
dua edin kizlarda bi an önce bende kavusim bebegime.
hepinizi öpüyorum bebislerle birlikte.
gelismelerden haberdar edicem.
iyi sohpetler..

canım allah kolay dogum nasip etsin
dualarımız seninle
inş.herşey istedigi gibi gitsin

Merhabalar kızlar herkes iyidir umarım.
Yeni annişler yazıkça şafaklar az kaldıkça ben de heyecanlanıyorum.
Bizim oğluşun gelmesine daha var tabi hayırlısı.

ıyiyiz şükür kızlar. Gerçi kızım sarılık oldu şuan fototerapide. Bende de sıvı kaybı varmış. sanırım bu gecede burdayız. Onun dışında herşey yolunda.Bol bol emişiyoruz kızımla :)) annesinin kuzusu çok seviyorum tapıyorum ona ....Benim ağrılar geçti tamamen. Ayağada rahatça kalkıyorum şükür. gün geçtikçe dahada iyi olacak. Szilerden naber? varmı doğum yapan? eslem ve eminenin bugündü dimi?? emsalciğiminde yarın sanırım??

slm kizlar..
kisaca kendimden haberleri veriyorum simdi.dün hastaneye geldim ve gercekten nisan denilen olay baslamis.ve komple biriken sümügümsü kanli akintinin ordan cikmasi gerekiyomus.buda hemen olan bise degilmis.dünden beri sanki adet oluyomusum gibi kanli akintim geliyo ve devam ediyo.heran dogum olabilirmis.merak ettiginiz icin beni sagolun kizlar.gecmisi okuyamadim.dogum yapan arkadaslari kutluyorum.
iyi sohpetler..

canım çok merak ettik senı allahım yardımcın olsun dualarımız senınle canım sende dogururken bıızm içinde dua et öpüyoruz hayırlı haberlerını beklıyoruz....

slm kızlar umarım hersey yolundadır. benım bebısım artık kollarımda kontrole dıye gıttık dogumla cıktık. 29 agustos sabahı bebegımı kucagıma aldım dılerım butun anne adayları bu heyecanı en derınden yasar

İyiyiz şükür kızlar. Gerçi kızım sarılık oldu şuan fototerapide. Bende de sıvı kaybı varmış. sanırım bu gecede burdayız. Onun dışında herşey yolunda.Bol bol emişiyoruz kızımla :)) annesinin kuzusu çok seviyorum tapıyorum ona ....Benim ağrılar geçti tamamen. Ayağada rahatça kalkıyorum şükür. gün geçtikçe dahada iyi olacak. Szilerden naber? varmı doğum yapan? eslem ve eminenin bugündü dimi?? emsalciğiminde yarın sanırım??

maşallah canım geçer bu zor günlerde
hepimiz bir şekilde sanırım kuzularımızda yaşayacagız sarılık sorununu
en kısa zamanda düzelir inş.
eslem ve emine evet bugun dogumları
henüz haber yok ama almışlardır onlarda kuzularını

slm kizlar..
iyi sohpetler..
canım ALLAH kurtarsınn hayırlı haber lerini bekliyoruz...

ємєℓ;8841264 .!.:
evet canım erkekler daha gazlı olurmus . . . .bende metsil aldırcam bugun o kızımda da ise yaramıstı onu emzirdigin gibi verceksin . . . . .birde rezene cayından bir iki çay kasıgı oda rahatlatıyormus

ємєℓ;8841344 .!.:
bu arada bizde sarılık vardı biraz 16.07 idi.....sık sık emzirdik bu durumda hemen hemen 2 saatte bir......doktorumuz 17 ile yatırıyoruz 16 da yatırmam dedi....2 gun sonrakı kontrolde 16.08 idi . . .tekrar iki gun sonraya cagırdı gene olçup yaptık bu sefer 14 e dusmustu kilosu da artmıstı yanı sutum yarıyo kuzuma :) . . .bir hafta sonra tekrar gorcek bizi o zamana kadar sarılıgının iyice dusecegine eminim . . . . . . . ben cıkıyorum kızlar oglum acıktı . . .ne yapıp edip sadece anne sutu verin

ємєℓ;8841380 .!.:
bu arada 60 kilodan 53 kiloya dustum kızlar :))

emel canım bu ne hız yaa... nasıl verdin hemn yaa.. ne güzell... ama çokta verme...zaten zayıfsınn...aman sarılık olmadığına sevindimm ... canım kendine iyi bak habersiz koym a bizlerii...öptükk..opuyorumnanaktan

İyiyiz şükür kızlar. Gerçi kızım sarılık oldu şuan fototerapide. Bende de sıvı kaybı varmış. sanırım bu gecede burdayız. Onun dışında herşey yolunda.Bol bol emişiyoruz kızımla :)) annesinin kuzusu çok seviyorum tapıyorum ona ....Benim ağrılar geçti tamamen. Ayağada rahatça kalkıyorum şükür. gün geçtikçe dahada iyi olacak. Szilerden naber? varmı doğum yapan? eslem ve eminenin bugündü dimi?? emsalciğiminde yarın sanırım??

canım tebrik ederim seni bende bir haftadır giremiyorum net yoktu evde . . . . .erken dogum mu oldu nasıl oldu bi anlatsana . . . .sarılık bizimkide oldu ama 17 de yatırıyorlarmıs bizim 16 idi . . .sık sık emzirdim ve 14 dustu çok sukur . . . .

slm kızlar umarım hersey yolundadır. benım bebısım artık kollarımda kontrole dıye gıttık dogumla cıktık. 29 agustos sabahı bebegımı kucagıma aldım dılerım butun anne adayları bu heyecanı en derınden yasar

slm cnm

öncelikle hayırlısı olsun allah analı babalı büyütsün
neden kontrole gidince dogum oldu?
normal-sezeryan? kaçıncı haftada oldu?
merak ettim çok mu soru sordum acaba :))

özgecim gçmiş olsun canım bebesınle bırlıkte en kısa zamanda evınıze dönersınız canım bol bol emışme ıle geçirirsiniz bu zor gunlerı ne güze sende cabuk toparlanmısın bunyen kuvvetli demekkı

hatıce hoşgeldın canım

hzenbıl hoşgeldın hayırlı olsun allah analı babalı büytsün canım kız hangı ara dogurdun sen bakıyım,ee bebişin nasıl kaç gr dogdu süt durumları nasıl atlatcak azcık çatlarızbak....

Gözünaydın cnm bnm. Allah analı babalı büyütsün

maşallah canım geçer bu zor günlerde
hepimiz bir şekilde sanırım kuzularımızda yaşayacagız sarılık sorununu
en kısa zamanda düzelir inş.
eslem ve emine evet bugun dogumları
henüz haber yok ama almışlardır onlarda kuzularını

Amin cnm saol. inş. onlarında güzel haberlerini alırız

ємєℓ;8841522 .!.:
canım tebrik ederim seni bende bir haftadır giremiyorum net yoktu evde . . . . .erken dogum mu oldu nasıl oldu bi anlatsana . . . .sarılık bizimkide oldu ama 17 de yatırıyorlarmıs bizim 16 idi . . .sık sık emzirdim ve 14 dustu çok sukur . . . .

Saol emelcim. Geçen hafta kontrolde karar verdik. Pazartesi sezeryan oldum cnm. İyikide olmuşum :))))))) 3. güne girdik çok şükür. inş. sarılığımızda geçicek. Sen nasılsın?

özgem geçmiş olsun allah şifa versin yavruna ama maaşallah sen toplamışsın kendini evinize çıkarsınız inş. en kısa zamanda
hzenbil Tebrikleeerrrr
hko hoşgeldinnn

kızlar ...... eslem yani arife bebeğini almış kucağına 2730 kg 48 cm.. dünyalar güzeli bir kız gelmiş arifenin sesi gayet iyyidi herkese selamı var kendine gelince resim atıcak gönderirim kızlar... daha yeni uyanmışşş...

kızlar ...... eslem yani arife bebeğini almış kucağına 2730 kg 48 cm.. dünyalar güzeli bir kız gelmiş arifenin sesi gayet iyyidi herkese selamı var kendine gelince resim atıcak gönderirim kızlar... daha yeni uyanmışşş...

saol cnm haber verdiğin için.....Hadi gözü aydın eslemciğimin de kavuştu yavrusuna Allah ım analı babalı büyütsün inş.
ya bahar dr gidecekti gelmedi daha
CADIARZU

iyiyiz emsalcim hoşgeldin
henuz haber yok
ecem87 de dogum yapacakmış sanırım bugun.
şimdi kollarına almışlardır yavrularını
senin de çok az kaldı yaa nasıl bir duygu kimbilir saatler kalması
allah kurtarsın
sabahlar olmaz sana bu gece :)

hoşgeldin cnm
ben de genelde sayfayı açık bırakıyorum
ismim kalıyor cismim yok :)) senin gibi
iyi bari düzelmiş int.
evinde temizleniyor mis gibi ne güzel

canım benim yaa Allah ım hepimize hayırlı doğumlar ve sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallahh
heyecanla bekliyorum canım yarın sabahı hayyaller kuruyorum kızımla ilğili :))
eşimde bende bu gece nasıl uyuruz bilmiyoruz uyku yok bize bu gece :))
dua edin bizim için olurmu tatlım

slm kızlar nabersiniz okadar şey yazdımaz önce site gitti...:(
emelcim hoşgeldin canımm..bebeğin nasıl..sen nasılsınn iyimisinn normal hayata döndünmü...kızlar eslemi arıyorum açan yok galiba genel anestezinin etkisi var uyanmadı hala... emineden haber varmı...
emsalcimm valla dualarımdasınn rabbim sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsinn. canım dün gittinmi doktora ne dedii.
ebrucumm aman boşver kadın yapsınn sen otur rahatca napcankii...kolay gelsinn ohh temizlenin bende bugün buzdolabını silmeyi düşünüyorumm..
tubacım kesinmi 9 eylül beraber doğururuz canımm..
uzun zamandır müzik dinlememişim yaa nasıl iyi geldi anlatamamm...

canımıniçi amin inşallahhh
Allah razı olsun senden dualarınıza çok ihtiyacım var bende sizler için dua edeceğim
canım dün dr.a gittim dr.um bu akşam saat 11:30 dan sonra bişey yiyip içmeyi yasakladı su dahil hiçbişey yenilip içilmeyecek
birde ben şu süt çaylarını sordum yarın içmeye başlayayım mı diye hayır doğumdan sonra içersin dedi izin vermedi :))

emsal cim az kaldı valla
seninde Allah yardımcın olsun cnm dua et bizede

aminnn arkadaşım inşallahh etmem mi hiç dualarımda ve aklımda olacaksınız

slm kizlar..
iyi sohpetler..

canım benim hakkında hayırlısı olsun
inşallahh hayırlısı ile sende oğlunu kucagına alacaksın en kısa zamanda ve en güzel şekilde
güzel haberlerini bekliyoruz

özgecim gçmiş olsun canım bebesınle bırlıkte en kısa zamanda evınıze dönersınız canım bol bol emışme ıle geçirirsiniz bu zor gunlerı ne güze sende cabuk toparlanmısın bunyen kuvvetli demekkı

Saol tatlımm. İnsanın kendi elinde aslında cnm toparlanmak. Ne kadar çok istersen ve çabalarsan öyle çabuk ayağa kalkıyorsun. Acıların üstüne gittim :))) bebeği görünce zaten herşey bitiyor inanki umrunda olmuyor

Back