yanlış anladın canım tıslamaya başladım yani ağırlaştım tıs tıs
günaydin kizlar..size haberlerim var.
bugün sabah cok sulu bi sekilde akintim oldu.dr.a gittik.vee nisanim geldi.2cm acilmam olmus.birazdan hastaneye gitcez.belki bu geceye kadar minnosumu alirim kucagima.sizi haberdar etmeye calisicam.
bana bol bol dua edin kizlar.
hepinizi öpüyorum.
๒คl๒öςєğเ๓;8816238 .!.:günaydın kızlar. bende normal doğum bekleyenlerdenim. ama artık cok zorlanıyorum. bel agrıalarım cok oluyor. içimden bi hisde benim kızın tam 40 haftayı dolduracagını söylüyo.
artık zaman gecmiyo.(
ece 0830 da kalktım walla bacım. benim kahvaltı olayım uzun sürüyorda biraz. :))[/QUOTE
afiyet şeker olsun canımyerimseniben
ece 0830 da kalktım walla bacım. benim kahvaltı olayım uzun sürüyorda biraz. :))[/QUOTE
afiyet şeker olsun canımyerimseniben
saolasın hayatım. kahvaltı en sevdiğim ve evdeysem kesinlikle atlamadığım bir öğündür.
saolasın hayatım. kahvaltı en sevdiğim ve evdeysem kesinlikle atlamadığım bir öğündür.
evet canım bende bayılırım hele uzun haftasonu kahvaltıları süper oluyo gerçekten tadını çıkar bebişler gelince yapılmıyo ayaküstü 2 lokma tamam benim oğlan 2 yaşına geldi hala kahvaltıyı burnumdan getiriyo kerata yumurta yapıyom gözleme istiyo onu yapıyom yemiyo süt istiyo tabi bu arada benim kahvaltıda rezil oluyo çayda buz gibi
aaaaaaaa saat kaç oldu kimsecikler yok!!!
ÇİLEĞİMİZİN İLK RESİMLERİ... 2 kilo 980 GRAM ve 49 santım BOYUNDA ÇİLEĞİMİZ. ALLAH ANNESİNE BABASINA BAĞIŞLASIN ONU...
ay baharcım şimdi yapmıyom diyomuş doktor yok yok yapın lütfen ben hep bu anı beklemiştim diyomuşummm :)
e şimdi biz doğuma mı hazırlanıyoruz yani? doğum çok mu yakın?baharcım o kasılmalar ben de var canım, karnım taş kesiyo, zaten ya sancı olurmuş ya da o şekilde kasılma , rahmin doğuma hazırlanması için. geçen nst sonucumdan sonra söyledi hemşire....
hatta direkt odaya girip doktora merhaba diyim çatala yatıyormuşuzay baharcım şimdi yapmıyom diyomuş doktor yok yok yapın lütfen ben hep bu anı beklemiştim diyomuşummm :)
çok haklısın canım ama ne güzel bak iki evlat annesi oluyorsun. eşin yardımcı oluyordur eminim sana.baharcım tabiki allah yokluklarını göstermesin ama hamileyken bide küçük çocukla uğraşmak çok zor inanki oğlum için canımı veririm ama bazen tererelli geliyo banada
hoşgeldin eslemcim. yaprak dökümü mevsimi başlayalı baya oldu canım bizim için. senin yarındı dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?