2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydin kizlar..size haberlerim var.
bugün sabah cok sulu bi sekilde akintim oldu.dr.a gittik.vee nisanim geldi.2cm acilmam olmus.birazdan hastaneye gitcez.belki bu geceye kadar minnosumu alirim kucagima.sizi haberdar etmeye calisicam.
bana bol bol dua edin kizlar.
hepinizi öpüyorum.

hadi canım gözünaydın allah yardımcın olsun

๒คl๒öςєğเ๓;8816238 .!.:
günaydın kızlar. bende normal doğum bekleyenlerdenim. ama artık cok zorlanıyorum. bel agrıalarım cok oluyor. içimden bi hisde benim kızın tam 40 haftayı dolduracagını söylüyo.
artık zaman gecmiyo. :((

evet canım yaaa 9 ay sanki 9yıl gibi bitmiyo bi türlü

saolasın hayatım. kahvaltı en sevdiğim ve evdeysem kesinlikle atlamadığım bir öğündür.

evet canım bende bayılırım hele uzun haftasonu kahvaltıları süper oluyo gerçekten tadını çıkar bebişler gelince yapılmıyo ayaküstü 2 lokma tamam benim oğlan 2 yaşına geldi hala kahvaltıyı burnumdan getiriyo kerata yumurta yapıyom gözleme istiyo onu yapıyom yemiyo süt istiyo tabi bu arada benim kahvaltıda rezil oluyo çayda buz gibi

ece yatacam canım en azından 2 ,3 saat uyuyabilsem kafidir...

belki de ilk normal doğum yapan karanfil olacak, hadi güzel haberlerini bekliyoruz...

gülcancım demek sana da yapmıyo, acep neden, sen sor bi de ben soruyum....

bahar bana smear testi yapıldığı için iki kez ellenmeye alıştı canım, yapmasın ya, el mi kol mu ben de strese girmemiş olurum he he :)

ececim anlıyorum canım. bebişler gelince baya bir şeylerimizden fedakarlık yapmak zorunda kalcaz zaten :) olsun allah eksikliklerini göstermesin de...
gülaycım canım ben de smear testi için yattım canım ama çatı olayı farklı bir de doğum psikolojisi ile yatmak var oraya. ondan dedim canım :)

selam hanımlar, herkesler iyi maşallah
karanfill doğuam gidiyormuş, Allahım sağ slaim doğurmayı nasip etsin
sütü bol olsun inşallah

aaaaaaaa saat kaç oldu kimsecikler yok!!!
ÇİLEĞİMİZİN İLK RESİMLERİ... 2 kilo 980 GRAM ve 49 santım BOYUNDA ÇİLEĞİMİZ. ALLAH ANNESİNE BABASINA BAĞIŞLASIN ONU...

maşallah özgeye ve çileğe, çekilen pozlar çok duygulandırdı beni, özellikle özgenin sarılışı
Allahım sağlık sıhhat mutluluk versin herikisinede
sanada teşekkürler baharcım yerimseniben

baharcım o kasılmalar ben de var canım, karnım taş kesiyo, zaten ya sancı olurmuş ya da o şekilde kasılma , rahmin doğuma hazırlanması için. geçen nst sonucumdan sonra söyledi hemşire....

ay baharcım şimdi yapmıyom diyomuş doktor yok yok yapın lütfen ben hep bu anı beklemiştim diyomuşummm :)

baharcım tabiki allah yokluklarını göstermesin ama hamileyken bide küçük çocukla uğraşmak çok zor inanki oğlum için canımı veririm ama bazen tererelli geliyo banada

baharcım o kasılmalar ben de var canım, karnım taş kesiyo, zaten ya sancı olurmuş ya da o şekilde kasılma , rahmin doğuma hazırlanması için. geçen nst sonucumdan sonra söyledi hemşire....
e şimdi biz doğuma mı hazırlanıyoruz yani? doğum çok mu yakın?
ay baharcım şimdi yapmıyom diyomuş doktor yok yok yapın lütfen ben hep bu anı beklemiştim diyomuşummm :)
hatta direkt odaya girip doktora merhaba diyim çatala yatıyormuşuz :D
baharcım tabiki allah yokluklarını göstermesin ama hamileyken bide küçük çocukla uğraşmak çok zor inanki oğlum için canımı veririm ama bazen tererelli geliyo banada
çok haklısın canım ama ne güzel bak iki evlat annesi oluyorsun. eşin yardımcı oluyordur eminim sana.

valla tülay benim sizden ne eksiğim var, olur mu hiç çatıdan eksik kalmamam lazım :)

şaka bi yana doktor yapmıyo dediğimde görümcem olur mu canım yapsın diye tepki vermişim telefonda... görümcem şaşıra kaldı, demiştir bu kız kesin manyak.... nasıl koşullandırdıysam artık kendimi düşün yani.... çatı çatı çatı.....

şunun şurasında birkaç saatimiz kalmış, ilgiye alakaya sevgiye ihtiyacımız var kardeşiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm
insan bi selam veriri beee
neyse bende gidip kahvaltımı yapayım barii

eslem az kalmış ne güzel canım, hadi sen de kurtuluyon darısı bize :)

güzel haberlerini de alcaz yakında.....

baharcım evet canım rahim işte böyle kasılmalarla hazırlıyomuş kendini... ama ne kadar da hazırlanır bilemem anacım :)

Back