Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tülay hoşgeldın canım yaaa senın zaten gününü doldurmaya 12 gun kalmış bişey yok ki en geç 15 güne kadar mecbur gelcek....kucagında olur....
ececim olsun normal dogumlarda ben adayım mesele ılk dogurmaya ama aday olmakla olmuyo gerçi zeynep arkadasımızda normal beklıyo (pushıng)bugun yarın gelır haberi
eylül annelerinin tam bi sayısı yok canım ama ort.60 kişi falan vardır harelde
hoşbulduk cnm inş. paşam üzmez.bekliyos bakalım bundada bi hayır vardır...normali sonuna kadar beklicez....dün nst deki ebe benden önceki hastayı doğuma gönderdi bende sazanım ya ne oldu nasılmış sancısı çokmu bir sürü soru sıraladım ebeye heheeee
ebe de bana döndü merak etme seninkide gelcek zamanın da hiiiiçççç acele etme içerde kalan olmuyo demezmiiii
ehih walla kahvaltı yapıyordum şimdik bitti
o kadar kalabalıkmıyız canım biz ne güzel zeynep 40.haftanın içinde dimi valla allah sabır versin ben daha bu haftada tıslamaya başladım
ece 0830 da kalktım walla bacım. benim kahvaltı olayım uzun sürüyorda biraz. :))hade hade yatıyodun demiiiiiiiiiii
kızlar çatı muayenesini doktor yapmıyorsa bir bildiği vardır bence. ama yaptırırsanız iyi olur diye düşünüyorum alıştırma yapmış olursnunuz en azından.
EBRU, GÜLCAN , ECE HOŞBELDİNİZ....
berucum ya yan yatıyorum yok tatlım onda da rahat yok ne yapcam valla bilmiyorum... bugün kararlıyım masada uyucam... bi gün daha bu şekilde olursa bayılacam çünkü uykusuzluktan başım da çatlamakta zaten...
bi de son gün dosya yağıyo ya, manyakmıdır nedir adam, daha hiçbişeyimi toplayamadım bile.... bir de daha biraz önce 3 saat falan sürecek bi iş daha vermeye kalktı, kusura bakmayım yapacak durumda değilim dedim... nasıl olsa geldiğimde bu dairede başlamıcam, ne düşünürse düşünsün valla. umrumda değil... zaten uykusuzum gözlerim şiş anlamıyo galiba salak 3 hafta içide doğuracağımı...
ece kısmetse normal doğum adayları bizleriz canım... gülcan, ebru, ben, bahar... bi kaç arkadaş daha var, bakalım kime kısmet olacak....
kızlar bu çatı meselesi de aklımı karıştırdı, bizim doktor yapmazsa ve bebek çatıya sığmazsa ne olacak.... acaba anlıyo mu başka şekilde ultrasonla falan çatımın durumunu o yüzden mi yapmaya gerek duymuyo, yoksa zaten bu bebek normal ölçülerde doğacak diyip mi gerek duymuyo...
günaydin kizlar..size haberlerim var.
bugün sabah cok sulu bi sekilde akintim oldu.dr.a gittik.vee nisanim geldi.2cm acilmam olmus.birazdan hastaneye gitcez.belki bu geceye kadar minnosumu alirim kucagima.sizi haberdar etmeye calisicam.
bana bol bol dua edin kizlar.
hepinizi öpüyorum.
günaydin kizlar..size haberlerim var.
bugün sabah cok sulu bi sekilde akintim oldu.dr.a gittik.vee nisanim geldi.2cm acilmam olmus.birazdan hastaneye gitcez.belki bu geceye kadar minnosumu alirim kucagima.sizi haberdar etmeye calisicam.
bana bol bol dua edin kizlar.
hepinizi öpüyorum.
haydeeeee... hayırlı olsun canım sağ salim meleğini kucağına al inşallah. bize de dua etmeyi unutma.
ah canım daha dur erken senin için tırsmak