2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gülayycım bende çatı muayenesi olmadım dr da yapmaya gerek duymadı buda benım işime geldi işin açıgı

tülay hoşgeldın canım yaaa senın zaten gününü doldurmaya 12 gun kalmış bişey yok ki en geç 15 güne kadar mecbur gelcek....kucagında olur....

hoşbulduk cnm inş. paşam üzmez.bekliyos bakalım bundada bi hayır vardır...normali sonuna kadar beklicez....dün nst deki ebe benden önceki hastayı doğuma gönderdi bende sazanım ya ne oldu nasılmış sancısı çokmu bir sürü soru sıraladım ebeye heheeee
ebe de bana döndü merak etme seninkide gelcek zamanın da hiiiiçççç acele etme içerde kalan olmuyo demezmiiii

o kadar kalabalıkmıyız canım biz ne güzel zeynep 40.haftanın içinde dimi valla allah sabır versin ben daha bu haftada tıslamaya başladım

evet ama gerçekten hiç içerde kalan olmamış daha hehe

kızlar çatı muayenesini doktor yapmıyorsa bir bildiği vardır bence. ama yaptırırsanız iyi olur diye düşünüyorum alıştırma yapmış olursnunuz en azından.

tülay canım walla kasılmalar neden oluyor anlamadım. öne doğru oturamıyorum illa arkamı yazlıcam göbek açıkta kalcak yoksa duramıyorum öyle. bu arada milli olma olayına koptum heeee. :)

günaydin kizlar..size haberlerim var.
bugün sabah cok sulu bi sekilde akintim oldu.dr.a gittik.vee nisanim geldi.2cm acilmam olmus.birazdan hastaneye gitcez.belki bu geceye kadar minnosumu alirim kucagima.sizi haberdar etmeye calisicam.
bana bol bol dua edin kizlar.
hepinizi öpüyorum.

ben kahvaltımı yapayım kızlar banada musade sonrada nts için hast.gitcam ögleden sonra gırerım..öpüyorum byyyy

kızlar çatı muayenesini doktor yapmıyorsa bir bildiği vardır bence. ama yaptırırsanız iyi olur diye düşünüyorum alıştırma yapmış olursnunuz en azından.

katılıyorum baharcım sandalyeye oturma da bi antreman oluyo hihihihhhiiiiii
bu arada bircan ve bende normal doğum bekleyenlerdeniz

kız masada nası yatcan

haydeeeee... hayırlı olsun canım sağ salim meleğini kucağına al inşallah. bize de dua etmeyi unutma.

oooo süper cnm yaaaaaa darısı başımıza inş.bizede dua et cnmmmmmm...hadi Allah kurtarsın

günaydın kızlar. bende normal doğum bekleyenlerdenim. ama artık cok zorlanıyorum. bel agrıalarım cok oluyor. içimden bi hisde benim kızın tam 40 haftayı dolduracagını söylüyo.
artık zaman gecmiyo. (

ben cikiyorum kizlar allah hepimizin yardimcisi olsun.
öpüyorum sizi.minnosum cok bekletmezse fotolarini yüklerim yarina artik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…