canım daha iyiyim şükür ama bugun nst oyle demedı. 10 dk da bir 60 a cıkan kasılnalar vardı. dr yatıracaktı ama bebegın hareketlerı az dıye tatlı yedırdıler. tatalı ıle oğlum kendıne geldı kasılma azaldı. bılıyorsun seker var ama seker yemezsem kasılmam artıyor. yanı ıkı b..lu degnek. dr um şekeri unu dedı bu hafta sonuna kadar çocuk ıcerde kalmalı dedi. rahım agzı yumusamaya baslamıs. daha dıkkatlı olmalıyız ama buna da sukur dıyoruz. sızler nasılsınız
canım 1 hafta daha kalır inşallah içerde...
bu kasılma karnının ortasının taş gibi olup yumuşaması demi....sende de böyle mi oluyor?
evet canım ozellıkle gobek delıgı çok sertleşiyor ve karın sivrileşiyor. benım agrılarım olmadıgından sertlık ıle anlıyorum. ama zaman zaman adet sancıları eşlik edıyor. çok şiddetli değil ama
kasılma ılacı alıyorum canım. 3 satte bır alıyordum yıne 2 saatte bıre çıkarttı dr um. canım benım 3. kez boyle oluyor. bugun ozellıkle karnım toktu hatta ayran bıle içtim ama kasılmam çok çıktı. bebek hareketlerının azlıgı kasılmayı olumsuz etkılıyor. bebek hareketlı olunca kasılmanın etkısı daha az oluyor. bu yuzden dr um sureklı tuketeceksın dedı
bende dün geceden beri adet sancısı eşliğinde devam ediyor...demek ki kasılma gerçekten..dediğin gibi göbek sivrileşiyor...ve her kasıldığımda canım yanıyor...
tatlım bu belirtilerle ben bugün doğurmam demi ya su yada nişen gelmesi lazım:kedi:
yarın 10 da kontrolüm var..yarına dayansın yeter
herkes burda neden kimse yazmıyor???? huhuuuuuuuuuuuu
evet kızlar su cok yararlı birde sola yatmak.bu arada size ne zamandır sorucam unutuyorum.ben 2-3 bardak suyu ardarda içince kızımı hareketleri artıyor.sizde böyle birsey hissettinizmi
bahar günaydın, sağol tatlım resimler için... pembiş pembiş tam bi çilek gerçekten....
şimdi bebek 3 küsür mü 2 küsür mü , dün de 3 küsür kilo yazılmış... annesi sağlıkla büyütsün, özge de nasıl güzel sarılmış ya....
ya ben tabi 2 saatlik uykuyla o da bölük pörçük yazdıklarınızı okuyorum tabi anlayamadım hiçbişey....
çok kötüyüm baharcım, bana artık uyku haram... kız karnıma sığmıyo, şuan bile oturamıyorum, zaten hiç yatamıyorum kaburgalarıma baskı yapıyo... canım tatlı bi insan değilim ama anlatamam acıyı, dün sırtıma da tekme atmayyı öğrendi, çön taraf bitti şimdi tekmeleri geriye doğru atıyo, yataktan fırladım korkudan valla, sırtımdan bişey çıkacak oldu... bugü yemek masasında uyumayı denicem, masanın üzerine bir yastık koyp dik oturarak o zaman kaburgama erişemiyo, altta kayıyo... yoksa inan dayanacak gücüm kalmadı, 3 gündür toplasan 10 saat uyumadım.....
bizim doktor çatı muaynesi yapmıyormuş, doktora sormadım ama görümcem söyledi, onda her ikisinde de yapmamış... zaten fiziksel olarak anlıyo dedi, sancıların gelip hastaneye yattığında her saat başı açıklığını kontrol ediyormuş 1 saattte bir o da 1 yada iki parmağıyla o kadar.... bilmiyorum ya ben 11 inde soracam, nasıl anlıyo caba, görümcem doğuracak kadının fiziğiyle falan alakalı dedi, bir de bebek çok kilolu değilse gerek görmüyo demekki dedi... aslında bi yandan haklı benimki 3 kilo olur şimdi bana çatı yapılmasına çok da gerek yok aslenda, yine de soracam...
sen nasılsın tatlım....
ay bahar ya valla o kadar rahat bi hamilelik geçirdim ki ama son aylar bana resmen eziyet oldu, dayanacak gücüm kalmadı resmen, gözlerin davul gibi, başım uykusuzluktan çatlıyo, ancak evde olunca öğlenleri 1 saat falan kestirecem geceleri de 2 saat öyle gidecem doğuma, eşim ısrarla doktorla konuşalım diyo yarın... sonuçta doktorun yapacağı bişey yokki, koca da böyle konuşalım dedikçe bana iyice sinirler basıyo, sanki ilaçlık bi durum var da yani tedavi edilecek bişey... ay ne biliyim afaganlar bastı bana. bir de son günüm, üstad bir sürü evrak verdi, onları yetiştirmeye çalışıyorum... son gün vedalaşmaya gidicem biçok arkadaşıma o da kaldı, yarım yamalşak yapıp verecem, ne de olsa düzeltme isteyemez :)
maşallah çileğimize oda dünyaya gözlerini açtı kar topu maşallah özgemin resmini görünce çok duygulandım yaa o da anne oldu aldı kucagına..baharcım çok tşk.ederim canım resimler için.aaaaaaaa saat kaç oldu kimsecikler yok!!!
ÇİLEĞİMİZİN İLK RESİMLERİ... 2 kilo 980 GRAM ve 49 santım BOYUNDA ÇİLEĞİMİZ. ALLAH ANNESİNE BABASINA BAĞIŞLASIN ONU...
ay bahar ya valla o kadar rahat bi hamilelik geçirdim ki ama son aylar bana resmen eziyet oldu, dayanacak gücüm kalmadı resmen, gözlerin davul gibi, başım uykusuzluktan çatlıyo, ancak evde olunca öğlenleri 1 saat falan kestirecem geceleri de 2 saat öyle gidecem doğuma, eşim ısrarla doktorla konuşalım diyo yarın... sonuçta doktorun yapacağı bişey yokki, koca da böyle konuşalım dedikçe bana iyice sinirler basıyo, sanki ilaçlık bi durum var da yani tedavi edilecek bişey... ay ne biliyim afaganlar bastı bana. bir de son günüm, üstad bir sürü evrak verdi, onları yetiştirmeye çalışıyorum... son gün vedalaşmaya gidicem biçok arkadaşıma o da kaldı, yarım yamalşak yapıp verecem, ne de olsa düzeltme isteyemez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?