2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar nabersiniz?

bugun diger dr.a gittim, çoook memnun kaldım.
prş tekrar gidicem, doguma karar vericem. ama sanırım kendisinde yapıcam.
bu saatten sonra dr.degistirmek kolay degil tabi ama hamileligimde hiç riskli
bir durum olmadıgı ve rahat geçirdigim için ve tabi sezeryan olacagı için
degiştirmemde bir sakınca yok diye düşünüyorum.
ayrıca dr.a güvenmem ve o şekilde operasyona gitmem cok onemli.
ve buna çok guvendim. hayırlısı diyorum.
şimdilik çıkmam lazım. yine gorusuruz kızlar.

tubacım dün ki yaşadıklarını okudum canım gerçekten büyük bi talızsızlık yaşamışsın belli kı dr un ters günüydü tabi kesınlıkle o şekılde davranmaması lazımdı senın içinde hayırlısı olsun canım artık kımde rahat edeceksın onda dogumunu yapacaksın zati bi dogum kaldı yolun sonuna geldık

olmadı:çok üzgünüm:

sen normal mi düşünüyosun canım ??? valla artık o kadar yoruldum ki anlatamam hani ağırlaşmak diyolar ya bugun burko da gelmiş aynı şeykleri sölemiş valla artık ördek gibi yürüyorum kasıklarımın ağrısın dan sağımdan soluma dönmek yatarken işkence olurmu oluyo valla o yüzden bir an önce allahım tamamına erdirsede doğursam şöle kolayından normalinden zemuszemuszemuszemus

canım walla 9 aydır muma dönmüş durumdayız. keratalar yaaaa... sen iyi dayanmışsın walla. ben olsam çoktan doktora sezeryan için yalvarıyordum
valla bdiyorum bende gitsem sezeryanmı desem delikafadulden ama annnem beni keser çok kızıyoda gereksiz sezeryana bekle deyip duruyo valla annem olmasa kafayı yerim herhalde laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

dinlen baharcım zuzular yoruyo artık bızi...

dinlenin kızlar bolca benim bütün gün yaptığım şey dinlenmek zemuszemus

normal istiyorum canım bakalım sonun a kadar beklerım bende keyfını yetmesını...ya ben şimdiden agırlaştım son haftaları düşünemiyorum aramızda 20 gün var..demekkı benım durumlar vahım olcak.ben daha ördek yürüyüşlerine geçmedım..buna şükür enazından allahım hepimiznyardımcı olsun kolaycacık dogurualım...senın açılma hep aynı boyutta dimi ilerlemıyo

zeynepcim bi gün içinde çok yürüyüş yapmak yanı 2-3 saat yürümek, sıcak su rahmı yumuşatıp açıyomuş denedınmı bunları??

gamzem 38.haftan hayırlı olsun cnmmm

canım benimmm sağol tülayımmm :)))

amin canım başka memleketlerde yaşamak zor dogdugun büyüdügün yerleri bırakmak...
yarın için toktur amcamıza hazırsınız geçer not verir inş.

amin canım.. sanki muayeneye gitmiyom kıldan not alacm bendekide hazırlığa bak puhahahahaaaa :)))))))))) dediğin gibi ayrıca çok zor doğduğun yerleri bırakmak.. Allah kimseyi sevdiği yerden etmesinn...

Biz 4 eltiyiz ve aramızda bir kaç yaş var, hepimiz gayet iyi anlaşıırz ama en çok bu eltimle anlaşıyorum kardeşim gibidir , hamilelik oncesi hergun gormezsek birbirimzi olmuyordu.

allah bozmasın maşallahhh sizeeeee :))

canım parlama dedinde bende erken doğum yaparım diye kuaföre gittim 3 hafta oldu ben bu çarşamba yine gidicem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sen altınken bakır olmuşunn anacım hadi bakalım yine acıların kollarınaaa :)))) ay bittiğine hala inanamıyorum ya :)))

gamzemmm saol hayatım walla gözlerim doldu he. çok özledim izmirimi. 1 sene oluyor gelemedim. güle güle tüylen bu arada canımcım

ayy kıyamam sana ben canım benimmmm.... özlem kötü şey.. ama bari arada kavuşmak kısmet oluyo bunada şükür ne diyelim.. :)
ha bu arada o güle güle kıllan tüylen lafını hiç sevmedim onu hemen kılsız kal köse ol temennisiyle değiştirmeni istiyorumm :)))))))))))))))) :roflol::roflol:

karnım çok kasılıyor kaskatı oluyor. azcık uzanayım canm yanmaya başladı... sooona gelcem gene.

hoççakal canımmm dikkat et kendine iyi dinlenn :)))

sen normal mi düşünüyosun canım ??? valla artık o kadar yoruldum ki anlatamam hani ağırlaşmak diyolar ya bugun burko da gelmiş aynı şeykleri sölemiş valla artık ördek gibi yürüyorum kasıklarımın ağrısın dan sağımdan soluma dönmek yatarken işkence olurmu oluyo valla o yüzden bir an önce allahım tamamına erdirsede doğursam şöle kolayından normalinden zemuszemuszemuszemus

ahh canımm aminn hepimizin şu sıralar tek temennisi o değilmi zaten :)))))

kızlarr özge dogurmuştur dimi..

ay evet doğurmuştur ama haber alamaıdkki.... :((

zeynepcim bi gün içinde çok yürüyüş yapmak yanı 2-3 saat yürümek, sıcak su rahmı yumuşatıp açıyomuş denedınmı bunları??

canım deniyorum ama bunlar sadece yalancı sancıları arttırıyo aslında bi şekilde yararlı ama ebeye sordum rahmin açılması için yapabilceğim bişi varmı diye hiç bişi yok dedi bu hormanal bişi kişiye göre değişir bekliceksin başka bi şey yapamazssın dedi :umursamaz:ayrıca dün akşam biraz sıcak su ile duş alıp yattım gece sancılardan terlemişim heryerim ıslanmış :bbo: o yüzden sancının kendiliğinden gelmesini umut ediyorum yürüyüş zaten yapıyorum :bbo

allah bozmasın maşallahhh sizeeeee :))

sen altınken bakır olmuşunn anacım hadi bakalım yine acıların kollarınaaa :)))) ay bittiğine hala inanamıyorum ya :)))

ayy ahh canımm aminn hepimizin şu sıralar tek temennisi o değilmi zaten :)))))

ay evet doğurmuştur ama haber alamaıdkki.... :((

canım benmimki temiz temiz gelsinde benim derdim değil pek canım acımaz ağdada benim ağrı eşiğim yüksektir benim :)))zemuszemus

:roflol:
canım benmimki temiz temiz gelsinde benim derdim değil pek canım acımaz ağdada benim ağrı eşiğim yüksektir benim :)))zemuszemus

sen nidimek istiyosun bizim eşiğimiz alçakmı yanii dayanıksızmıyım benn nanemollamıyım neyiiimm söleee açık açık söleeeeeeeeeeee :))))))))))))))) :roflol:

canım deniyorum ama bunlar sadece yalancı sancıları arttırıyo aslında bi şekilde yararlı ama ebeye sordum rahmin açılması için yapabilceğim bişi varmı diye hiç bişi yok dedi bu hormanal bişi kişiye göre değişir bekliceksin başka bi şey yapamazssın dedi :umursamaz:ayrıca dün akşam biraz sıcak su ile duş alıp yattım gece sancılardan terlemişim heryerim ıslanmış :bbo: o yüzden sancının kendiliğinden gelmesini umut ediyorum yürüyüş zaten yapıyorum :bbo

bunlarda işe yaramıo desene :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

slm kızlar misafirlerimiz vardı gittiler anca fırsat buldum girmeye... öyle uykum varki gözlerim kapanıyor....özgeden haber varmı canlar...

Back