2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

özge arkadaşımız saat 21:15 te minik çileği ezgi nazı kucagına almıştır.3800 gr dogmuştur prensesımız maşallahkaydirigubbakcemile

ayy sağol gülcan yaa maaşallahh özgeye ve bebeğine.... ahh bizde kilo almak istiyoruz....
hadi canlar eşim tepemde yatıyoz biz yarın kaynatırız öptükk...

özge arkadaşımız saat 21:15 te minik çileği ezgi nazı kucagına almıştır.3800 gr dogmuştur prensesımız maşallahkaydirigubbakcemile

ay maaşallah özgeme bak sen yaaaa 1 hafta daha beklese 4.500 kg olucak çilekkk
allah analı babalı büyütsün inş.

şaka yaptımmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3

kımehaber vercekti bılmıyorum bana degıl

kızmayın dövmeyin ne olur hamıleyımmmm

ya bu akşam kasılma bende de çok var...hadi hayırlısı
bide kasıldıkça midem de de yanma başlıyorrr
ufff yaşlılık zor yaaa

karnım çok kasılıyor kaskatı oluyor. azcık uzanayım canm yanmaya başladı... sooona gelcem gene.

canım geçmiş olsun sanada..benimde hala kasılmalar devam...hiç böyle olmamıştı..göbeğimin ortası taş gibi oluyor 4-5 dakika sonra yumuşuyor...yarına randevu aldım bakalım ne çıkacak...çatı muayeneside isticem...anlayacağın yarın benim için büyük gün...

canım ya inşallah bir an önce kavuşursun bebeğine....bu arada en son kontrolde kilosu ne kadar dı?

maşallah ya kocaman doğmuş çileğimiz....Allah analı babalı büyütsün....a.s.

gülcancım saol canım haber verdiğin için bu arada.
kızlar ya benim hiç keyfim yok. karnım kasılıp duruyor. ancak yatınca geçiyor. bu gece katılamıcam size kusuruma bakmayın artıkın. çok fenayım. iyi geceler iyi sohbetler size.

gülcaaaaaaaaaannnnn. sopalıksın kızım sennnn :)
emincecim hadi bakalım ben çarşamba gidebilcem artık. eşim ofiste yalnız yarın bırakamıyor
tülaycım hepimiz yedik tatlım :)
hadi öptüm sizi kasım kasım kasılıyorum ben burda zaten...

maşallah özgeye kocamanmış çileğimiz.. bu gece ruyamda özgeyi gördüm. bugun dogum yapacagını bılıyordum. ruyamda kızımın adını çilek koymaya karar verdim diyordu..

canım ya senin gene iyiymiş yatınca geçiyor demek ki yalancı kasılmalardan ..benim yatıncada tam gaz devam ediyor....çok zor bişeymiş ya......sabaha kadar doğurmıyımda o bana yeter.... hadi tatlım sana iyi uykular..

yaw kızmayın ne olur şaka yaptım hakkınızı helal edin bak pişman oldum şimdi(

giden kızlar güle güle

meryem hoşgeldın nasılsın alıtunamız nasıl keyfı ii dimi çıkmaya nıyetı yok?

meryem hoşgeldın nasılsın alıtunamız nasıl keyfı ii dimi çıkmaya nıyetı yok?

canım daha iyiyim şükür ama bugun nst oyle demedı. 10 dk da bir 60 a cıkan kasılnalar vardı. dr yatıracaktı ama bebegın hareketlerı az dıye tatlı yedırdıler. tatalı ıle oğlum kendıne geldı kasılma azaldı. bılıyorsun seker var ama seker yemezsem kasılmam artıyor. yanı ıkı b..lu degnek. dr um şekeri unu dedı bu hafta sonuna kadar çocuk ıcerde kalmalı dedi. rahım agzı yumusamaya baslamıs. daha dıkkatlı olmalıyız ama buna da sukur dıyoruz. sızler nasılsınız

gecmiş olsun .kasılma önleyici ilaçlara devam ediyormusun.birde ne yani sekerli gıdalar kasılmaları azaltıyormuymuş.

canım 1 hafta daha kalır inşallah içerde...
bu kasılma karnının ortasının taş gibi olup yumuşaması demi....sende de böyle mi oluyor?

gecmiş olsun .kasılma önleyici ilaçlara devam ediyormusun.birde ne yani sekerli gıdalar kasılmaları azaltıyormuymuş.

kasılma ılacı alıyorum canım. 3 satte bır alıyordum yıne 2 saatte bıre çıkarttı dr um. canım benım 3. kez boyle oluyor. bugun ozellıkle karnım toktu hatta ayran bıle içtim ama kasılmam çok çıktı. bebek hareketlerının azlıgı kasılmayı olumsuz etkılıyor. bebek hareketlı olunca kasılmanın etkısı daha az oluyor. bu yuzden dr um sureklı tuketeceksın dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…