özge arkadaşımız saat 21:15 te minik çileği ezgi nazı kucagına almıştır.3800 gr dogmuştur prensesımız maşallahkaydirigubbakcemile
özge arkadaşımız saat 21:15 te minik çileği ezgi nazı kucagına almıştır.3800 gr dogmuştur prensesımız maşallahkaydirigubbakcemile
karnım çok kasılıyor kaskatı oluyor. azcık uzanayım canm yanmaya başladı... sooona gelcem gene.
canım deniyorum ama bunlar sadece yalancı sancıları arttırıyo aslında bi şekilde yararlı ama ebeye sordum rahmin açılması için yapabilceğim bişi varmı diye hiç bişi yok dedi bu hormanal bişi kişiye göre değişir bekliceksin başka bi şey yapamazssın dedi :umursamaz:ayrıca dün akşam biraz sıcak su ile duş alıp yattım gece sancılardan terlemişim heryerim ıslanmış :bbo: o yüzden sancının kendiliğinden gelmesini umut ediyorum yürüyüş zaten yapıyorum :bbo
şaka yaptımmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3
kımehaber vercekti bılmıyorum bana degıl
kızmayın dövmeyin ne olur hamıleyımmmm
gülcancım saol canım haber verdiğin için bu arada.
kızlar ya benim hiç keyfim yok. karnım kasılıp duruyor. ancak yatınca geçiyor. bu gece katılamıcam size kusuruma bakmayın artıkın. çok fenayım. iyi geceler iyi sohbetler size.
meryem hoşgeldın nasılsın alıtunamız nasıl keyfı ii dimi çıkmaya nıyetı yok?
canım daha iyiyim şükür ama bugun nst oyle demedı. 10 dk da bir 60 a cıkan kasılnalar vardı. dr yatıracaktı ama bebegın hareketlerı az dıye tatlı yedırdıler. tatalı ıle oğlum kendıne geldı kasılma azaldı. bılıyorsun seker var ama seker yemezsem kasılmam artıyor. yanı ıkı b..lu degnek. dr um şekeri unu dedı bu hafta sonuna kadar çocuk ıcerde kalmalı dedi. rahım agzı yumusamaya baslamıs. daha dıkkatlı olmalıyız ama buna da sukur dıyoruz. sızler nasılsınız
canım daha iyiyim şükür ama bugun nst oyle demedı. 10 dk da bir 60 a cıkan kasılnalar vardı. dr yatıracaktı ama bebegın hareketlerı az dıye tatlı yedırdıler. tatalı ıle oğlum kendıne geldı kasılma azaldı. bılıyorsun seker var ama seker yemezsem kasılmam artıyor. yanı ıkı b..lu degnek. dr um şekeri unu dedı bu hafta sonuna kadar çocuk ıcerde kalmalı dedi. rahım agzı yumusamaya baslamıs. daha dıkkatlı olmalıyız ama buna da sukur dıyoruz. sızler nasılsınız
gecmiş olsun .kasılma önleyici ilaçlara devam ediyormusun.birde ne yani sekerli gıdalar kasılmaları azaltıyormuymuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?