Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm
bende diom benim gözümü ne alıyo
ahan da gamzenin parıltısıymışşşş
genelde hep dogumlar sabah oluyor moji nasıl akşam yaptı bilen var mı???
bu arada kız kardeşimin de dogum tarihi belli oldu 10 Eylul :teytey
gamzem hoşgeldım canım hem kk ya hem ızmıre ohhhh parlamışızda iyi günlerde kırlenelim
Evet canım 25 ama şimdi eltim tuturdu ben çalışıyorum o gun izin alamam tarihini degiştir yanında olayım diye acaba 23une mi alsam diyorum ama kararsızımkardeşin içinde hayırlı olsun canım senınde 25 eylül dü dimi
Evet canım 25 ama şimdi eltim tuturdu ben çalışıyorum o gun izin alamam tarihini degiştir yanında olayım diye acaba 23une mi alsam diyorum ama kararsızım
hıı sorma gülcan
evet betül cüm
7 gün daha attı doğum tarihimiz iyi halden::))
üzülme tülaycım beraberiz hepmiz biz nasılsa burdayız en küçükler olarak, annem bana 40 dan önce gelmez bekleme diyo bakalım
amin canım başka memleketlerde yaşamak zor dogdugun büyüdügün yerleri bırakmak...hahahaaaa sorma tülaycım yaaaa nassı parladım ama nassı görme yaa :)))
tohturu akşama kadar hasta bakıp para kırmak için bizim çileği akşama ertelemiştir eminim.. hepsi aynılar.... ıyyy...
sağol tatlımmm valla hoşgördümmm, kuşlar gibi oldum tekkk bi kıl kalmayana kadar aldılarr :)))))))))))
ama nolursa olsun sonundaki güzellik ve rahatlık için her acıya katlanılır :))
dediğin gibi izmirede geldim Allahım kimseyi sevdiği alıştığı yerden uzak koymasın.... :Saruboceq:
yok cnm daha neler....eltinle aran o kadar iyi yaniii:bbo:
]pushıng cnm bişi sorcam ben sana tecrübeli olaraktan şimdi normal beklenen durumlarda son haftalarda bu nst bağlanmalar çok önemlimi?
yarın için gün verdi dr um ama hiç gidesim yok çok çıkarsa ne olcek az çıkarsa ne olcekki???
bi deyiver şu cahıl gebeye
aaaa aa eltınle aran iii galıba sen bılırsın canım benım eltım yok ama benden birisi öle bişey istemış olsa hayatta degiştrmem eşim hariç azcık tersımdır bazı konulardaEvet canım 25 ama şimdi eltim tuturdu ben çalışıyorum o gun izin alamam tarihini degiştir yanında olayım diye acaba 23une mi alsam diyorum ama kararsızım
ablamda öle diyo günü nü doldurcek senin paşa diyo sağlıklı olsunda yavrum ama ağırlaştım yavrum iice
hahahaaaa sorma tülaycım yaaaa nassı parladım ama nassı görme yaa :)))
Biz 4 eltiyiz ve aramızda bir kaç yaş var, hepimiz gayet iyi anlaşıırz ama en çok bu eltimle anlaşıyorum kardeşim gibidir , hamilelik oncesi hergun gormezsek birbirimzi olmuyordu.
canım parlama dedinde bende erken doğum yaparım diye kuaföre gittim 3 hafta oldu ben bu çarşamba yine gidicem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ehehehheh çok güldüm yaaaa... bir sonrakini de beklermiş senin kerata :)))