2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

slm
bende diom benim gözümü ne alıyo
ahan da gamzenin parıltısıymışşşş

hahahaaaa sorma tülaycım yaaaa nassı parladım ama nassı görme yaa :)))

genelde hep dogumlar sabah oluyor moji nasıl akşam yaptı bilen var mı???
bu arada kız kardeşimin de dogum tarihi belli oldu 10 Eylul :teytey

tohturu akşama kadar hasta bakıp para kırmak için bizim çileği akşama ertelemiştir eminim.. hepsi aynılar.... ıyyy...

gamzem hoşgeldım canım hem kk ya hem ızmıre ohhhh parlamışızda iyi günlerde kırlenelim

sağol tatlımmm valla hoşgördümmm, kuşlar gibi oldum tekkk bi kıl kalmayana kadar aldılarr :)))))))))))
ama nolursa olsun sonundaki güzellik ve rahatlık için her acıya katlanılır :))
dediğin gibi izmirede geldim Allahım kimseyi sevdiği alıştığı yerden uzak koymasın.... :Saruboceq:

hahahaaaa sorma tülaycım yaaaa nassı parladım ama nassı görme yaa :)))

tohturu akşama kadar hasta bakıp para kırmak için bizim çileği akşama ertelemiştir eminim.. hepsi aynılar.... ıyyy...

sağol tatlımmm valla hoşgördümmm, kuşlar gibi oldum tekkk bi kıl kalmayana kadar aldılarr :)))))))))))
ama nolursa olsun sonundaki güzellik ve rahatlık için her acıya katlanılır :))
dediğin gibi izmirede geldim Allahım kimseyi sevdiği alıştığı yerden uzak koymasın.... :Saruboceq:
amin canım başka memleketlerde yaşamak zor dogdugun büyüdügün yerleri bırakmak...
yarın için toktur amcamıza hazırsınız geçer not verir inş.

]pushıng cnm bişi sorcam ben sana tecrübeli olaraktan şimdi normal beklenen durumlarda son haftalarda bu nst bağlanmalar çok önemlimi?
yarın için gün verdi dr um ama hiç gidesim yok çok çıkarsa ne olcek az çıkarsa ne olcekki???
bi deyiver şu cahıl gebeye

canım kusura bakma dün mesajını görmemeişim daha doğrusu bilgisayarda sayfa tı kapatmışım hakkını helal et işine yararmı bilmiyorum ama soruna cevap veriyim önemli tabi nst çünkü sedece senin sancılarına bakılmıyo aslında bebeğin kalp atışlarının düzenine bakıyolar strese girmişmi bi düzensizlik varmı diye o yüzden özellikle 37 . haftadan sonra her hafta nstye girmek gerekiyo ihmal etme paşamızı üzme canım olurmu kaydirigubbakcemile5

Evet canım 25 ama şimdi eltim tuturdu ben çalışıyorum o gun izin alamam tarihini degiştir yanında olayım diye acaba 23une mi alsam diyorum ama kararsızım
aaaa aa eltınle aran iii galıba sen bılırsın canım benım eltım yok ama benden birisi öle bişey istemış olsa hayatta degiştrmem eşim hariç azcık tersımdır bazı konularda

ablamda öle diyo günü nü doldurcek senin paşa diyo sağlıklı olsunda yavrum ama ağırlaştım yavrum iice

benımde aynı tülaycım hergeçen gün kötüye gidiyorum geçen günlerimin kıymetını bilememişim....

hadi bakalım afiyet olsun canım yaw bı sıpalara bu kadar bakarsk tabı çıkmazlar ya acaba açmı bıraksak-tatlicadiarzu-

Biz 4 eltiyiz ve aramızda bir kaç yaş var, hepimiz gayet iyi anlaşıırz ama en çok bu eltimle anlaşıyorum kardeşim gibidir , hamilelik oncesi hergun gormezsek birbirimzi olmuyordu.

maşallah allah bozmasın ne güzel buna bı mavi bonck takılır:nazar:

kızlar nabersiniz?

bugun diger dr.a gittim, çoook memnun kaldım.
prş tekrar gidicem, doguma karar vericem. ama sanırım kendisinde yapıcam.
bu saatten sonra dr.degistirmek kolay degil tabi ama hamileligimde hiç riskli
bir durum olmadıgı ve rahat geçirdigim için ve tabi sezeryan olacagı için
degiştirmemde bir sakınca yok diye düşünüyorum.
ayrıca dr.a güvenmem ve o şekilde operasyona gitmem cok onemli.
ve buna çok guvendim. hayırlısı diyorum.
şimdilik çıkmam lazım. yine gorusuruz kızlar.

zeynepcim içimizde ılk normal dogum olan sen olcaksın tecrubeleri paylaşırsın bızlerle

Back