2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ayfer bacım gözünaydın, Allahım analı babalı sağlıklı sıhhatli büyümeyi nasip etsin
ufak tefek rahatsızlıklar olur, hepsi geçer Allahın izniyle
tez zmanada şifasını versin, askerlik bitti tezkereyi aldın, şükürler olsun

ay canım yaaaa. aradım seni bir defa açmadın msj attım almışsındır umarım. tekrar aramaya da cesaret edemedim uykunuz bölünür yanlış bir zamanda ararım falan diye... kusuruma bakma olur mu canım.

eminecim geçmiş olsun canım... bi doktoru arasaydın keşke yaaa

sğl tatlım...yarın kontrole giderim belki o zaman gösteririm diye armak istemedim..ama böyle devam ederse akşam ararım artık...

amin canım inşallah bu duyguları tatmak bizede nsip olur....opuyorumnanaktan.....inşallah sende en kısa sürede toparlanır eski sağlığına kavuşursun.....:1hug:.

Son düzenleme:

ben hamileligin ilk gununden beri izindeyim...:)) iyi mi kotumu anlayamadim...ama dogumdan sonraki ilk bir yil da calismicam bebigime bakmak istiyorum..senin kacinci haftan? dogum bellimi? ve dogum sekli? cinsiyet? benim erkek ve ilk bebek...sanirim birazda bundan bu yasadigim gerginlikler...allah hepmize saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin bebeklerimizi... gerginlikler gelir gecer heralde:))

CARPACCıO CANIM HOŞGELDıN ARAMIZA, zaman başka şekilde geçmiyo inan.... romanyada iş nedeniyle mi bulunuyosunuz, bahsetsene kendinden birazcık....

benim ilk bebek, 36+1 im... şuan normal doğum gözüküyo hayırlısı inşallah ben de normal istiyorum...

tülaycım herşey yolundaymış maşallah... bu arada benim doktor çatı muaynesi yapmıyormuş, görümceme her ikisinde de yapmamış... artık muaynemde soracam 11 inde....

saol gülay cım çok şükür.işte ii olduğundan 7 gün daha uzadı muhtemel doğum tarihimiz ama ya nasip yineee

tülaycım demekki sağlığı ve plesanta çok iyi durumda, doktorunda seni gereksiz yere telaşlandırıp sezeryana sevketmemiş ne güzel...

kızlar bebeğimin kilo almasını istiyorumm ama hiç yiyesim yok bişey.... ne kötüü yaaa....öfff..

canım merhaba..benım bebegımdede kılo sorunu olmustu.gerı cıkıyodu.2 doktorda bana aynı seylerı soyledı.
1- proteın.yanı kırmızı et ve ıcebıldıgın kadar süt.
2- sol yana yatmak...

sol tarafa yatmak cok etkılıymıs kızlar.bebegı ve plasentayı besleyen damarlar sagımızdaymıs cunku.sola dogru yattıgımızda damarlar rahatlıyo.bebege daha cok kan yanı besın gıdıyo. solemek ıstedım.bende etkısı oldu.ınsallah sendede olur.ama sunuda unutmamak gerekkı kılolu olmasından cok saglıklı dogması onemlı dımı...

kızlarrr....heyecanla takıp edıyorum sızı ve bebişleri.bızımde yarın kontrolumuz var.bebeısım en son 10 gun once 2600 cıvarındaydı.ınsallah buyumustur bıraz... bakalım belkı catı muayenesı olabılırz.korkuyorum cok.bıde belkı bu sefer sezercık tarıhımızı verır ınsallah..ayyy cok heyecanlıyım ben ya...ınsallah ıyıdır benım mınık kuzucum....

bu arada gobek altı full catlak oldu.o kadarda lıerac ve beb yagı surmeme ragmen.neyse olsun varsın.bebeısler saglıkla gelsınlerde ınsallah

mojızku su an hastanendedır dımı.aksam yıne bakcam ıftardan sonra belkı foto gonderır.allah saglıkla kurtarsın hepımzıı ınsallah......

kızlar sızce 37+5 erkenmı dogum ıcın ne dersınız?

ayyyy allah nasip ederse özgem yarım saat sonra kavuşcak bebesine. çileğimiz hayata merhaba dicek allahım ne güzel bir şey yaaaa...

canım merhaba. sezeryana karar verdiyseniz çatı muayenesi neden olcaksın ki annamadım.

CARPACCİO CANIM HOŞGELDİN ARAMIZA, zaman başka şekilde geçmiyo inan.... romanyada iş nedeniyle mi bulunuyosunuz, bahsetsene kendinden birazcık....

Hosbulduk canim tesekkur ederim..evet is icin romanyadayiz 5 yildir...ben dogum icin geldim buraaya...mersindeyim...dogumumu burda yapmak istedim ordaki drlara guvenim yok( aranizda olmaktan mutluyum yaaa:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…