kızlar çok teşekkür ederim destekleriniz için.aradınız sordunuz valla merakla beklediniz.haberleri alınca güzel dileklerde bulunmuşunuz geçmişe baktım kısaca.ben üzüntüden direkt mevzuya dalınca teşekkürü unuttum yaf. inşallah sorunlar ağrılar,bebeğin hastalığı geçer iyi haberlerde veririm.göğüs kremi lansinoh almıştım ama doktor garmastan verdi onu sürüyorum ama banamısın demiyo ki o kadar evicap kullanmıştım.olsun onun yüzüne bakınca geçiyor ağrılar.çok şükür yarabbim.darısı hep sizlere sağlıkla arkadaşlar.
eminecim geçmiş olsun canım... bi doktoru arasaydın keşke yaaa
kızlar çok teşekkür ederim destekleriniz için.aradınız sordunuz valla merakla beklediniz.haberleri alınca güzel dileklerde bulunmuşunuz geçmişe baktım kısaca.ben üzüntüden direkt mevzuya dalınca teşekkürü unuttum yaf. inşallah sorunlar ağrılar,bebeğin hastalığı geçer iyi haberlerde veririm.göğüs kremi lansinoh almıştım ama doktor garmastan verdi onu sürüyorum ama banamısın demiyo ki o kadar evicap kullanmıştım.olsun onun yüzüne bakınca geçiyor ağrılar.çok şükür yarabbim.darısı hep sizlere sağlıkla arkadaşlar.
canım hayırlı doğumlar öncelikle. aramızda yeni anneler var ama henüz onlar da çok çok yeni ve sıksık giremiyorlar. zamanla paylaşcaz sanırım bu tarz şeyleri... zaten dediklerinin çoğu da annelik içgüdüsü olarak oluşcak bence.[/Q
cok tesekkur ederim cevap icin :)) keske daha onceden aranizda olsaydim, gecmisleri okuyorum hekes cok samimi ve cok sicak:)) insan birazda olsa gerginliklerini mutluluklarini paylasiyor...cok rahatlatici bu...simdi mutluyum aranizda olmaktan....
canım hayırlı doğumlar öncelikle. aramızda yeni anneler var ama henüz onlar da çok çok yeni ve sıksık giremiyorlar. zamanla paylaşcaz sanırım bu tarz şeyleri... zaten dediklerinin çoğu da annelik içgüdüsü olarak oluşcak bence.[/Q
cok tesekkur ederim cevap icin :)) keske daha onceden aranizda olsaydim, gecmisleri okuyorum hekes cok samimi ve cok sicak:)) insan birazda olsa gerginliklerini mutluluklarini paylasiyor...cok rahatlatici bu...simdi mutluyum aranizda olmaktan....
ben de buraya biraz geç katıldım canım ama önemli olan samimiyet olduğundan herkes çok yakın davrandı bana da. sen de hoşgeldin aramıza. bundan sonra son günlerimizi bebişlerimizin ilk heyecanlarını paylaşcaz allah izin verirse.
canım hayırlı doğumlar öncelikle. aramızda yeni anneler var ama henüz onlar da çok çok yeni ve sıksık giremiyorlar. zamanla paylaşcaz sanırım bu tarz şeyleri... zaten dediklerinin çoğu da annelik içgüdüsü olarak oluşcak bence.
ben de buraya biraz geç katıldım canım ama önemli olan samimiyet olduğundan herkes çok yakın davrandı bana da. sen de hoşgeldin aramıza. bundan sonra son günlerimizi bebişlerimizin ilk heyecanlarını paylaşcaz allah izin verirse.
insalahhh.....insalah hepimiz mutluluklarimizi paylasiriz...hepimizin bebegi saglikli olsun yeter...artik beni hergun aranizda olacagim...biz romanyada yasiyoruz aslinda ben dogum icin geldim Turkiyeye..dogumdan sonra esim tekrar donecek romanyaya...bende dogumdan bir kac ay sonra insalah...yanii yanliz bir annelik gecirecegim icin sıksık gorusecez....:teselli:
insalahhh.....insalah hepimiz mutluluklarimizi paylasiriz...hepimizin bebegi saglikli olsun yeter...artik beni hergun aranizda olacagim...biz romanyada yasiyoruz aslinda ben dogum icin Turkiyeye..dogumdan sonra esim tekrar donecek romanyaya...bende dogumdan bir kac ay sonra insalah...yanii yanliz bir annelik gecirecegim icin sıksık gorusecez....:teselli:
eşinin yanında olamaması zor olur tabi ama sonunda kavuşmak var canım dayanırsınız bir süreliğine... ben de izne ayrıldım güya ama evden çalışıyorum ve burda oluyorum genelde.
ben kaçar şimdilik azcık uzanayım belim ağrıdı...
benim ilk bebek, 36+1 im... şuan normal doğum gözüküyo hayırlısı inşallah ben de normal istiyorum...
tülaycım herşey yolundaymış maşallah... bu arada benim doktor çatı muaynesi yapmıyormuş, görümceme her ikisinde de yapmamış... artık muaynemde soracam 11 inde....
kızlar bebeğimin kilo almasını istiyorumm ama hiç yiyesim yok bişey.... ne kötüü yaaa....öfff..
canım merhaba. sezeryana karar verdiyseniz çatı muayenesi neden olcaksın ki annamadım.kızlarrr....heyecanla takıp edıyorum sızı ve bebişleri.bızımde yarın kontrolumuz var.bebeısım en son 10 gun once 2600 cıvarındaydı.ınsallah buyumustur bıraz... bakalım belkı catı muayenesı olabılırz.korkuyorum cok.bıde belkı bu sefer sezercık tarıhımızı verır ınsallah..ayyy cok heyecanlıyım ben ya...ınsallah ıyıdır benım mınık kuzucum....
bu arada gobek altı full catlak oldu.o kadarda lıerac ve beb yagı surmeme ragmen.neyse olsun varsın.bebeısler saglıkla gelsınlerde ınsallah
mojızku su an hastanendedır dımı.aksam yıne bakcam ıftardan sonra belkı foto gonderır.allah saglıkla kurtarsın hepımzıı ınsallah......
kızlar sızce 37+5 erkenmı dogum ıcın ne dersınız?
CARPACCİO CANIM HOŞGELDİN ARAMIZA, zaman başka şekilde geçmiyo inan.... romanyada iş nedeniyle mi bulunuyosunuz, bahsetsene kendinden birazcık....
ben kaçar şimdilik azcık uzanayım belim ağrıdı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?