2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar yeni doktordan geldim bugün sancılarım vardı 2saate yakın sürdü belime vurdu sancılar 5dakikada 1 geldi ama doktor acılma yok dedi.sizlerdede böyle oluyor mu?bebegim küçükmüş her an suyun veya nişan gelebilir dedi .

normal canim.zaman azaldikca düzensiz oluyo sancilar önce.daha sonra düzene giriyo zaten.bende dün nst ye baglandim benim sancilarimda 6 ile 8 dakikada 1 gekiodu.hemde 130 lara dayanmisti.dr.normal dedi.bebek kanala girmeye calistigi icinmis.korkma korkucak bise yok yani.

evet canim benimde heran gelebilirmis.3dakikada 1 cok siddetli olmadigi sürece korkma.suyun gelse bile eger ilk dogumunsa 11-12 saat sürebiliyomus dogumun baslamasi.hayirlisi olsun insallah.

kızlar selam ben geldim.doktordan geldik biraz üzgünüm bebekte kalp üfürmesi varmış yarın yine bakacaklar.resimlerimi atmıştım hepiniz görmüşünüzdür.çok şükür harika bir duygu.sarılık tehlikemiz var malesef.umarım düzelicek genelde oluyormuş.sezeryan sonrası cidden o kadar zormuşki anlatamam.ağrılar hala devam.ayağa kalkmak oturmak çok zor oluyor.göğüslerim yara oldu tepinerek süt vermeye çalışıyorum süt çok az doymuyor.aptamil 1 mama vermeye başladık mecburan.kilosu 3,600 oldu.düştü tabi.yani sevinç bir yandan böyle bazı durumlar bir yandan arkadaşlar ama bebek sorumluluğu o güzel duygu bambaşka harika birşey anlatılmaz.darısı başınıza inşallah güzelce sağlıkla yaşayın bu duyguyu.Allah'a binlerce kez şükrediyorum kucağıma aldıkça.

slm biss geldik nst den
hem iyi haber verdi dr um hemide kötü
bebeğimiz gayet ii dedi(bu ii haber)
kötüsü bebek ii olduğu için normal doğum tarihim 13 eylül yaaa
20 eylül e kadar bekleyebilir dedi yaaaaa
ben bakıyom oğlum gelsin dieee
hayırlısı bakalım

Son düzenleme:

cnm hoşgeldin kıyamam sana her sezer.olan bu dertlerden muzdarip ama geçicek cnm anne oldun ne güzel....Rabbim sağlık versin paşana inş. herşey düzene girer inş. merak etme

Merhaba kizlar...sizlere daha oncede yazdim ama kimse bana cevap vermediii ( 36+2 haftasindayim...eylul 16 dogumum var...epidural+sezeryan olcam ama benim cok endiselerim var...korkum dogumdan degil,sonrasindan....nasil anne olacam,bebegime iyi bakabilecekmiyim??? nasil yikicam,emzirecem vs....cok korkuyorum....aranizda yeni anne adaylarindan yardim bekliyorum...hepimize hayirli dogumlar...

ay canım benim yaaaa. kıyamam sana da bebişine de. hepsi geçecek tatlım. yenidoğan bebekler zaten kilo veriyormuşlar. çok takma kafana canım. krem falan kullanıyormusun göğüslerin için?

hadi gözün aydın canım. topiğin bekçilerine mi katılcan sen de :) neden geç gelebilirmiş paşanın yeri çok rahatmış herhalde. :)

canım hayırlı doğumlar öncelikle. aramızda yeni anneler var ama henüz onlar da çok çok yeni ve sıksık giremiyorlar. zamanla paylaşcaz sanırım bu tarz şeyleri... zaten dediklerinin çoğu da annelik içgüdüsü olarak oluşcak bence.

canım benim hoşgeldin...kıyamam sana ya demek ağrı sancın hala devam ediyor......
inşallah bebek en kısa sürede atlatır sağlığına kavuşur canım...dualarımız seninle...

hadi gözün aydın canım. topiğin bekçilerine mi katılcan sen de :) neden geç gelebilirmiş paşanın yeri çok rahatmış herhalde. :)

evet cnm aynen solunum sorunu yaratmadığı için kasılmalar bebek te gayet ii olunca 41 hafta ya normal doğum tarihinin hesaplanması onu 42 ye kadar uzatabiliyorlar bebeğin sağlık durumu iyiyse....
bi arkadaşımın da uzatıldı gelmedi bebiş sezaryene öle girdi....Rabbim vakti saatinde inş. kucağıma almayı nasip eder oğluşumu

maşallah bugün doktora gidip nstye bağlanan ne çok kişi var
şükür herkes güzel haberlerle gelmiş
siz yinede hazırlıklı olun, her an gelebilir sıpalar, sağları solları hiiiç belli olmaz
vaktimiz daha çok var deyipde off çekmeyin hee

bu arada özge akşam 9 damı doğuam gircekti?

dün gece bol bol çıkardım bugünde öyle....karnım aç ama midem kabul etmiyor....az önce biraz helva ekmek yedim o kadar...sabahtan beri tek yediğim bu....karnım ağrıyor...ve en önemlisi dikkatimi çekende karnım yarım saat içinde 4 defa taş gibi oldu ve yumuşadı....halada devam ediyor.....bu kasılma doğum hebercisimi sizce?

ay aman gülüm sağlıkla gelsin de zamanı şekli çok takmamak lazım biz biraz abarttık sanırım yaaa...ne güzel paşan sağlıklı ya şükürler olsun

kızlar çok teşekkür ederim destekleriniz için.aradınız sordunuz valla merakla beklediniz.haberleri alınca güzel dileklerde bulunmuşunuz geçmişe baktım kısaca.ben üzüntüden direkt mevzuya dalınca teşekkürü unuttum yaf. inşallah sorunlar ağrılar,bebeğin hastalığı geçer iyi haberlerde veririm.göğüs kremi lansinoh almıştım ama doktor garmastan verdi onu sürüyorum ama banamısın demiyo ki o kadar evicap kullanmıştım.olsun onun yüzüne bakınca geçiyor ağrılar.çok şükür yarabbim.darısı hep sizlere sağlıkla arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…