evet canım okadar aradık izmitte zarzor buldukk...kızılcık şekeri mi aldın sen tatlım şerbet için?
benim bebekte 2900 dü 37+0 da doktor az buldu kilosunu morelim bozuldu yaa...şimdi sürekli bişeyler yemeye çalışıyorum son 10 gün çocuk bari 3500 olsun diye...yerimseniben bu cuma son kontrolüm var benimde bakalım bu defa ne çıkacak...aysecim benim 36+3 te tam 3 kiloydu son doktorun olctugu
ama ondan once kendi doktorum 35+5 te 3 kilo olcmustu hatta ona gorede bebek iri olcak demisti ama artik hangisi dogruysa
simdi 4 unde tekrar gitcez o zamanda yazarim kilosunu bakalim kac dicekler, hicbiri birbirini tutmuyo ya neyse
gulaycim bende son 1 haftadir sadece 2 gun yuruyus yaptim yurumem lazim ama evde olunca zor glmeye basladi yaw
insan calisirken daha bi planli programli oluyormus meger
kizlar simdi ayferle konustum iyiymis, bebisi doktora kontrol goturuyorlar
sarilik olmus zuzu, onun haricinde iyiymis
ayfer sutum az az geliyor mama takviyesi yapiyoruz dedi bi de sezeryan yeri epey agriyormus
sizlere de coook selam etti
bu aksma belki girerim topige dedi
bahar kahve dedin ya tatlım şimdi aklıma geldi, çocuk doktoru doğumdan sonra kesinlikle hahve içmeyin dedi, sütten bebeğe geçiyomuş.. sanırım bebek için iyi değilmiş, aklında bulunsun...
ebru yarasın tatlım ballar kaymaklar... ben bal ve tereyağsız bir kahvaltı düşünemem, tabi yanınada kızarmış ekmek olcak.. dün de bazlama kızarttı kociş bana, süperdi....
sanırım yürüyüş en iyi kilo alımını engelleyici etmen... 1 haftadır daha az yürüdüm tam bir kilo almışım........ bu hafta hızlandırmam lazım akşamları yürüyüşü....
selam kızlar herkse benım gibi mi yaaa çok agırlaştım bütün gün yatsam yatcam yani pc başında oturmak bile zor gelıyomafoldumben
aysecim ben artik inanmiyorum olctuklerine
artik kac kilo olduklarini dogduklarinda gorcez saglikli olsunlarda gerisi muhim degil
beni simdi sut mevzusu korkutuyor, dogum yapanlardan sutu bol gelen yok yaaa ya bizimde az gelri yetmezse mama vrmek zorunda mi kalcaz diye uzuluyorum
ilk 6 ay sonucta sirf anne sutuyle beslenmesi en sagliklisi
insallah hepimizin bol bol sutu olur
aysecim ben artik inanmiyorum olctuklerine
artik kac kilo olduklarini dogduklarinda gorcez saglikli olsunlarda gerisi muhim degil
beni simdi sut mevzusu korkutuyor, dogum yapanlardan sutu bol gelen yok yaaa ya bizimde az gelri yetmezse mama vrmek zorunda mi kalcaz diye uzuluyorum
ilk 6 ay sonucta sirf anne sutuyle beslenmesi en sagliklisi
insallah hepimizin bol bol sutu olur
aaa bak doktor demisti bebek iri olursa cokta iyi degil o zaman doymuyor mama vermek zorunda kaliyorsun diye demek dogruymus, bende takmamak istiyorum gulaycim sonucta dedigin gibi stres yaparsan zaten azaliyor ama elimde deil
tubacim alalim bari yanimiza ben rezene alirim diyodum ama demekki senin dediginide almak gerekcek
zaten ölçülen beni şöyle korkutuyor herkesin ebeği ölçülenin altında çıkıyor olmasıı.. tabiki sağlıklı doğsunda besleriz yavrumuzu...süt konusu beni pek üzmüyor sütüm şimdiden aktığı için gelir gibi geliyoo inşllh hepimizin bolbol olur.. gecen akşam emelle konuşuyordumm sütlerim taşıyor diyordu maaaşallahh onunda ilk gün sütü gelmemiştii onun için hiç korkma sütümüz bol olacak inşlhh...
gülcancım hoşgeldinn... hepimizde yorgunluk var artık.. şuan uzanarak yazıyorumm oturmam mümkün değil...[/QUOTE
zaten ilk iki gün gelmiyo süt sakın panik yapmayın emzirmeye devam bebek çektikçe gelecek benim üçüncü gün göğüslerim bi şişti şıpır şıpır damlıyodu valla. ilk iki gün tık yok tık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?