2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım korkma, ara ara o kasık ve karın ağrısı bendede oluyor. Çok şiddetli olmasa bile insanı korkutuyor haklısın canım. İçini rahat tut , umarım Allah herşeyi gönlüne göre verir.

bencede benım kızkardeşim 9ay bulantı cektı cokzor şukur halımızebence altı haftayı gecınce başlar bulantıyı cagırmayalım okendısı gelır

Arkadaşlar boşverin yaa bırakın bulanmasın. Ben iki gündür sabahları yaşıyorum berbat bir duygu. Ama şunu farkettim açık hava sanırım soğuk olduğundan dolayı bulantıyı azaltıyor . Hemen pencereye atıyorum kendimi. Allah hepimize kolaylık versin inşallah...

benim 9 ay boyunca ağrılarım hep oldu. bi de bende idrar yolu enfeksiyonu vardı. doktorlar hep erken doğum olacak dediler. ama benim oğlan 41. haftada zorla geldi. suni sancıyla yaptım doğumumu. hiç korkmayın. dualarınızı eksik etmeyin yeter. hayırlısıyla hepiniz kucağınıza alacaksınız inşallah bebişinizi. a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın... sabah 7,30 dan beri karnım ağrıyor ama ağrı aşağılarda kasıklarımın orta birleşim yerinde, hala devam ediyor ve ben çok korkuyorum....işe zor geldim kızlar....

kızlar halen mide bulantısı olmayan varmı. tekrar beta hcg baktırdım dış gebelik korkusu yüzünden artış olmuşmu diye ve 11205 çıktı. hala mide bulantım yokfisfisfis

benimde yok hala merak ediyorum sonra mı olacak hiçmi olmıcak hiç olmaması benim için daha iyi çalışıyorum da ondan bebeğim için iyi olacaksa olsun be katlanırıım :)

bende eylül annelerine katılmıştım adet günü degerim 50 iki gün sonra 80 oldu birazda kanamam var doktor 4 gün sonra bhcg istedi bugün 4. gün ama benim ümitlerim dün akşam yok oldu biraz araştırma yaptım kimyasal gebelik (erken düşük) belirtileri var.kahroldum

günaydın... sabah 7,30 dan beri karnım ağrıyor ama ağrı aşağılarda kasıklarımın orta birleşim yerinde, hala devam ediyor ve ben çok korkuyorum....işe zor geldim kızlar....

Canım çok geçmiş olsun. Çok iyi bilirim iş yerinde ağrı çekmeyi. İnşallah kısa zaman içinde geçer. Bende işyerindeyim ve gece 10:30'da yatmama rağmen , acayip bir uyku hali ve halsizlik var... Bence akşama kadar bekle geçmezse bir doktora falan görün. Tekrar geçmiş olsun.

benimde yok hala merak ediyorum sonra mı olacak hiçmi olmıcak hiç olmaması benim için daha iyi çalışıyorum da ondan bebeğim için iyi olacaksa olsun be katlanırıım :)

Canım umarım hiç olmaz. Ama benimde yoktu yeni yeni başladı iki gündür sabahları çok zor geçiyor zaman.. İşyerinde ise iyice zor oluyor...

Canım umarım düşündüğün gibi değildir. Geçmiş olsun

Son düzenleme:

dilekciğim çok sağol canım...bende öyle yapmayı düşünüyorum geçmezse dr agideceğim tek korkum dış gebelik allah korusun...ağrım geçersede tekrar beta baktıracağım yarın cuma baktırmıştım en son bakalım ne alemde :)) allah yardımcımız olsun hepimizin ve sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin...hep hayırlı haberler paylaşmak dilegimle...

Selam kızlar. Bende 5+1 haftalık hamileyim. doktor 9 eylül olarak verdi doğum tarihini. Benimde henüz mide bulantılarım başlamadı. Sadece biraz kasık ağrım oluyo bazen. Acaba bu bulantılar ne zaman başlarki :bbo:

Aklına kötü şeyler getirme canım... Bu ne sancılı bir süreçmiş yaaa(( Allah hepimize sabır versin , kolaylık versin..şu günler hayırlısıyla bir geçsinde bebeklerimizi kucaklarımıza alalım artık...
Açıkcası ben daha doktora bir kez gittim. O da hamile olduğumu öğrendiğim gün. İkinci kez de ultrason için gidicem gelecek hafta pazartesi. Açıkcası sık gidip , kafamı bulandırmak istemiyorum. Çünkü çok pimpirikliyimdir ve kafama da herşeyi çok takarım. En iyisi çok fazla karıştırmamak diye düşünüyorum ama yinede sen bilirsin canım....

Hayırlı olsun canım. Sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirmeni ve 9 ay sonra bebeğini sağlıklı bir şekilde kucaklamanı dilerim. Aramıza hoşgeldin...
Benimde bulantılar yeni yeni başladı iki gündür , berbat bişey. Zaten 6. haftadan sonra başlıyormuş genellikle.. İnşallah senin hiç bulanmaz....

Canım hoşgeldin aramıza..:1hug: illa bulantı olacak diye bişey yok, inşallah da olmaz.. rahat bi hamilelik geçirirsin a.s.

ilk sayfayı okudum ilerleyen sayfaları farkedemedim topik geride kaldı sandım

Canım nasıl hayırlıysa öyle olsun senin için.. Ama tabiii kalbim sağlıkla gelişmesinden yana bebeğinin.. bende bundan önceki hamileliğimde kimyasal gebelik yaşadım acısının ne demek olduğunu çok çok iyi biliyorum ama kendimi hep şöyle telkin ettim en başında kaybettim bebeğimi.. hamileliğinin ileriki aylarında kaybedenler var, 9 ay karnında taşıyıp doğumda daha öpüp koklayamadan kaybedenler var yada büyütüp yetiştirip kaybedenler var.. o annelerin acısı bin kat daha büyük.. o yüzden korktuğun gibi kimyasal gebelikse bile hiç isyan etme, neden ben deme.. sonuçta %90 ihtimalle kromozom yapısının bozukluğundan dolayı yaşıyorsun sen bu düşüğü.. kimyasal gebelik yaşayıp 1 ay 2 ay sonra yeniden hamile kalan bir sürü arkadaşımız var bu sitede bile.. o yüzden sakın kendini üzme, inşallah korktuğun gibi olmaz hayatım.. dularımız seninle.. bizi haberdart et gelişmelerden, Allah yardımcın olsun :Saruboceq:

benim gün içinde karın ağrım oluyor ara ara.ama dün uzun bir süre ağrıdı.stres yaptım bugün daha iyiyim.bulantı bede hiç yok.nedense azda olsa bulantım olsun istiyorum.bulantı olması hormonların normal herşeyin yolunda olduğunu gösterir diye bir düşünce var bilmem doğrumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…