- 15 Mayıs 2008
- 4.690
- 0
kızlar bu aksam bıraz moralım bozuk.kasıklarımda agrı var 2tanede kaybedınce kendımı dınlıyorum.sızlama seklınde kasık agrısı olan varmı arkadaslar yardım edın...bunuda kaybetmekten korkuyorum..
bencede benım kızkardeşim 9ay bulantı cektı cokzor şukur halımızebence altı haftayı gecınce başlar bulantıyı cagırmayalım okendısı gelır
kızlar halen mide bulantısı olmayan varmı. tekrar beta hcg baktırdım dış gebelik korkusu yüzünden artış olmuşmu diye ve 11205 çıktı. hala mide bulantım yokfisfisfis
günaydın... sabah 7,30 dan beri karnım ağrıyor ama ağrı aşağılarda kasıklarımın orta birleşim yerinde, hala devam ediyor ve ben çok korkuyorum....işe zor geldim kızlar....
benimde yok hala merak ediyorum sonra mı olacak hiçmi olmıcak hiç olmaması benim için daha iyi çalışıyorum da ondan bebeğim için iyi olacaksa olsun be katlanırıım :)
bende eylül annelerine katılmıştım adet günü degerim 50 iki gün sonra 80 oldu birazda kanamam var doktor 4 gün sonra bhcg istedi bugün 4. gün ama benim ümitlerim dün akşam yok oldu biraz araştırma yaptım kimyasal gebelik (erken düşük) belirtileri var.kahroldum
Canım çok geçmiş olsun. Çok iyi bilirim iş yerinde ağrı çekmeyi. İnşallah kısa zaman içinde geçer. Bende işyerindeyim ve gece 10:30'da yatmama rağmen , acayip bir uyku hali ve halsizlik var... Bence akşama kadar bekle geçmezse bir doktora falan görün. Tekrar geçmiş olsun.
dilekciğim çok sağol canım...bende öyle yapmayı düşünüyorum geçmezse dr agideceğim tek korkum dış gebelik allah korusun...ağrım geçersede tekrar beta baktıracağım yarın cuma baktırmıştım en son bakalım ne alemde :)) allah yardımcımız olsun hepimizin ve sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin...hep hayırlı haberler paylaşmak dilegimle...
Selam kızlar. Bende 5+1 haftalık hamileyim. doktor 9 eylül olarak verdi doğum tarihini. Benimde henüz mide bulantılarım başlamadı. Sadece biraz kasık ağrım oluyo bazen. Acaba bu bulantılar ne zaman başlarki :bbo:
Canım hoşgeldin aramıza..:1hug: illa bulantı olacak diye bişey yok, inşallah da olmaz.. rahat bi hamilelik geçirirsin a.s.Selam kızlar. Bende 5+1 haftalık hamileyim. doktor 9 eylül olarak verdi doğum tarihini. Benimde henüz mide bulantılarım başlamadı. Sadece biraz kasık ağrım oluyo bazen. Acaba bu bulantılar ne zaman başlarki :bbo:
kızlarrr nerdesiniz?
ilk sayfayı okudum ilerleyen sayfaları farkedemedim topik geride kaldı sandım
Canım nasıl hayırlıysa öyle olsun senin için.. Ama tabiii kalbim sağlıkla gelişmesinden yana bebeğinin.. bende bundan önceki hamileliğimde kimyasal gebelik yaşadım acısının ne demek olduğunu çok çok iyi biliyorum ama kendimi hep şöyle telkin ettim en başında kaybettim bebeğimi.. hamileliğinin ileriki aylarında kaybedenler var, 9 ay karnında taşıyıp doğumda daha öpüp koklayamadan kaybedenler var yada büyütüp yetiştirip kaybedenler var.. o annelerin acısı bin kat daha büyük.. o yüzden korktuğun gibi kimyasal gebelikse bile hiç isyan etme, neden ben deme.. sonuçta %90 ihtimalle kromozom yapısının bozukluğundan dolayı yaşıyorsun sen bu düşüğü.. kimyasal gebelik yaşayıp 1 ay 2 ay sonra yeniden hamile kalan bir sürü arkadaşımız var bu sitede bile.. o yüzden sakın kendini üzme, inşallah korktuğun gibi olmaz hayatım.. dularımız seninle.. bizi haberdart et gelişmelerden, Allah yardımcın olsun :Saruboceq:bende eylül annelerine katılmıştım adet günü degerim 50 iki gün sonra 80 oldu birazda kanamam var doktor 4 gün sonra bhcg istedi bugün 4. gün ama benim ümitlerim dün akşam yok oldu biraz araştırma yaptım kimyasal gebelik (erken düşük) belirtileri var.kahroldum