2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar yaa ben çok su içiyorum. Tamam suyun yararlı olduğunu biliyorum ama
fazlası zarar değildir di mi? Günde en az 2-2,5 litre içiyorumdur.

merhaba canım :1hug: yok çok su içmek zararlı degil okudugum tum yazılarda bol bol su için diyor hep gunde 2 litre diyorlar....

merhaba canım :1hug: yok çok su içmek zararlı degil okudugum tum yazılarda bol bol su için diyor hep gunde 2 litre diyorlar....

Hoşgeldin canım... Ama bende artık tam yatmak üzereydim. Bu uyku isteğinden çoğu zaman kurtulamıyorum. Biraz erken ama erken de yatmayınca öbür iş yerinde gün çok zor geçiyor... Hadi hepinize ve minik bebişlerimize ii geceler a.s.

merhaba kızlar . . . . .bugun çok stresli gun geçirdim.....doktorla randevum vardı sabahtan içimden hep umarım aksılık olmaz diye dua ettim . . . . . .çunku bi arkadasım boş gebelik yasamıstı o yuzden kendimi umutlendirmek cok sevinmek istemiyordum........neyse sıra bana geldi doktora tahlil sonucu gosterdim dusuk buldu 40.44 du . . .. . . .iki katı olması gerekir su an deyip kan istedi bir kez daha ....keseyi de gormek cok zor dedi çunku daha cok erkenmis......karın ultrosonundan baktı dedigi gibi de kese gozukmedi zaten.....kanımı verdim tahmini 100 olması gerekiyormus ......sonra eve geldim sonuc ogleden sonraydı biseyler atıstırıp yattım ama kabus gordum bu sefer de...........sozde bende bebek yokmus bana kurtaj yapıolar yatmısım masaya ignemi yapmıslar ben habire dua okuyorum...sonra hemsire makasla kesiyomus içimdeki parcayı guya kırt diye ses hissediyorum......bi yandan da aglıyorum ben daha sonucumu ogrenmedim niye alıyorlar kanımdakını belki sonuç iyi cıkacak diye offfff ne kabustu yaaaa.......................neyse saat 3.30 da hastaneyi aradım ve sonucun 166 oldugunu ogrendim tabi içim cok rahatladı :) artık yarın doktoru arayıp bi sonraki randevumu alcam..........bu arada folik asite basladık bizde :)
yazının sonuna zor geldım valla cok korktum neyse hayırlısı bırşetolmasın bebeklerımıze

kızlar halen mide bulantısı olmayan varmı. tekrar beta hcg baktırdım dış gebelik korkusu yüzünden artış olmuşmu diye ve 11205 çıktı. hala mide bulantım yokfisfisfis

benim de hala mide bulantım yok ve hiç de olacakmış gibi değil. her hamilelikte olmazmış ki zaten. bu bir problem var demek değilmiş.

kızlar halen mide bulantısı olmayan varmı. tekrar beta hcg baktırdım dış gebelik korkusu yüzünden artış olmuşmu diye ve 11205 çıktı. hala mide bulantım yokfisfisfis

bendedeyok yıyorum valla allah sonumuzu hayır etsın kılolar ne olcak sankı bır kılo almışim yada şişlık.son aylar kotu geccekmış okudunuzmu bı arkadaş yazmış tırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrstım.bırde gebelıkte cıcıbebe buskıvısı varya onu sutle icmek cok faydalıymış duydunuzmu hıc

benim de hala mide bulantım yok ve hiç de olacakmış gibi değil. her hamilelikte olmazmış ki zaten. bu bir problem var demek değilmiş.

bazılarının çok fazla midesi bulanıyor. hiçbirşey yiyemiyorlarmış.serum falan takılıyormuş galiba öyleside çok kötü bir durum yaa.

bendedeyok yıyorum valla allah sonumuzu hayır etsın kılolar ne olcak sankı bır kılo almışim yada şişlık.son aylar kotu geccekmış okudunuzmu bı arkadaş yazmış tırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrstım.bırde gebelıkte cıcıbebe buskıvısı varya onu sutle icmek cok faydalıymış duydunuzmu hıc

bir tane tanıdığım midesine hakim olamıyordu maşallah iştahı çoktu.7. aya kadar kiloluydu ama son ayda şişti resmen ayak bilekleri o kadar kalınlaşmıştıki . biz nolucaz acaba hihoyyyt
sütlü cicibebe duyammıştım. ben günde 3 bardak süt içiyorum. light süt hiç rahatsız etmiyor şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar.

bazılarının çok fazla midesi bulanıyor. hiçbirşey yiyemiyorlarmış.serum falan takılıyormuş galiba öyleside çok kötü bir durum yaa.

bencede benım kızkardeşim 9ay bulantı cektı cokzor şukur halımızebence altı haftayı gecınce başlar bulantıyı cagırmayalım okendısı gelır

iyi akşamlar 2009 eylül anneleri hayırlı uğurlu olsun hepinize sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah:Saruboceq:

mide bulantısını sorun etmeyin gebelikte mide bulantııs olacak diye bişi yok dua edinde olmasın benim olmamıştı çok şükür her yediğimden zevk almıştım inşallah mideniz bulanmaz bi arkadaşım 9 ay boyunca çıkardı hiç bir şeyi midesi kaldıramamıştı-tatlicadiarzu-

Selam kızlar..2009 Eylül anneleri yazısını okuyunca bi hoş oldum.Geçen sene bu zamanlar bizde gebelik kesesinden bahsediyorduk.Şimdi bebişlerimiz 4 aylık oldular.Zaman öyle bir geçiyorki.Çok güzel günler bekliyor sizi.Hele burdaki paylaşımlar şahane olacak.Bu arada doğum olayını hiç ama hiç düşünmeyin ve doğum hikayesi okumayın.Nasıl olsa yaşanacak ve bitecek,ben çok korkmuştum ama 30 saat sancı çekmeme rağmen yazıldığı gibi ne bağırdım nede yatakları parçaladım,Allah sabrını veriyor.Unuttum bile sancıyı..Hamileliğimi özlüyorum bazen.Sanki hiç hamile kalmamış gibiyim,tuhaf geliyor oğluma bakınca onun 4 ay önce karnımda kıpırdadığını düşünmek.Her anınızın tadını çıkarın..Hayırlı doğumlara.s.

kızlar bu aksam bıraz moralım bozuk.kasıklarımda agrı var 2tanede kaybedınce kendımı dınlıyorum.sızlama seklınde kasık agrısı olan varmı arkadaslar yardım edın...bunuda kaybetmekten korkuyorum..

X