2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

son adet tarihim 3 aralıktı canım 30 aralıkta adet olmam gerikiyordu ben 2 ocakta kan testi yaptırdım yani 3 gun gecmisti uzerinden .....

halla halla bendemi anormallik var anlamadım ki.. bende 2 aralıktı sat.. ayın 30 unda b-hcg yaptırdım 293 çıktı.. haftaya gidicem dr a.. çok mu hcg değerim o zman benim anlamadım ki...

tesekkur ediyorum iremcim....hepemizin tek dilegi o zaten keseden sonra besislerimizin kalp atıslarını duymak . . . . . .umarım burda herkes hıç bir sorun yasamadan bebislerine kavusur :)
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :Saruboceq:

halla halla bendemi anormallik var anlamadım ki.. bende 2 aralıktı sat.. ayın 30 unda b-hcg yaptırdım 293 çıktı.. haftaya gidicem dr a.. çok mu hcg değerim o zman benim anlamadım ki...
Çoğul gebelik fln olabilir mi acaba? tamamen tahmin yürütüyorum

tesekkur ediyorum iremcim....hepemizin tek dilegi o zaten keseden sonra besislerimizin kalp atıslarını duymak . . . . . .umarım burda herkes hıç bir sorun yasamadan bebislerine kavusur :)

kalp atışlarını duyarken arkadaşalar kesenin içinde minnacık bebişlerinizi de göreceksiniz...bence kamera falan alıp gidin usg ye...bizim her muaynemiz kamerada kayıtlı...o kalp atışını duymak o kadar güzelki...biz eşimle ağlayarak dinledik,baktık ekrana...Allah hepinize o duyguyu yaşatsın...

Çoğul gebelik fln olabilir mi acaba? tamamen tahmin yürütüyorum

moraliniz bızmayın böyle arkadaşalr...ben daha adet günüm gelmeden yaptırmıştım....sat 30 kasım...24 aralıkta 150 çıkmıştı...26 aralıkta 450 çıkmıştı...bence arkadaşın değerleri çok normal...

Deryacım herşeye kafayı takıyoruz biz şu aralar ve illaki bi sonuca bağlamaya çalışıyoruz kendi çapımızda Tabii bunların tek bir sebebi var tecrübesizlik ama sizin gibi tecrübeli anneler bize yardımcı olursa böyle hayat gerçekten çok daha kolay olacak bizim için :1rolleyes::1rolleyes: tekrar tekrar teşekkür ederim tecrübelerini bize aktardığın için a.s. bebişini öp bizim için, uzun ömürlü, sağlıklı ve şanslı olsun inşallah :ecrin_bebek:

yok canım sende anormallik yok bence ne guzel yuksek cıkmıs ıste normalde olması gereken de o.........

offff neyse ya yasayıp gorcez bi takım seyleri cok da stres yapmamak lazım hayırlısı neyse o

Canımmmm çok sevindim senin adına. Okurken nasıl kötü oldum var yaaa allahım inşallah sonu iyidir diye okudum.Çok şükür ki her şey yolundaymış. Çooook mutlu oldum canım sonunu okuduğumda içimden bir oh çektim.:)))

kızlar sanırım hepimiz ancak kalp atışlarını duyunca biraz rahatlıycaz ama ne kadar stressiz rahat olursak o kadar çabuk duyulur ve bu zaman o kadar çabuk geçer. kafamıza taktıkca saatler bile geçmek bilmez. ilk hamileliğimden biliyorum :)

gerçekten çook stressli bi gün geçirmişin canım ama sonu güzel bitmiş senin adına sevindim allah yavrularımıza bize bağışlasın :):CüvCüv:

Selam..bende geçtiğimiz dönem eylül annesiyim..zaman çok çabuk geçiyor..Size tavsiyem; bol bol uyuyun, gezin ve tozun son 3 ay yaza denk geliyor hiç birşey yapamıyorsunuz sıcaklardan dolayı...Allah kavuştursun arkadaşlar...

Arkadaşlar yaa ben çok su içiyorum. Tamam suyun yararlı olduğunu biliyorum ama
fazlası zarar değildir di mi? Günde en az 2-2,5 litre içiyorumdur.

Arkadaşlar yaa ben çok su içiyorum. Tamam suyun yararlı olduğunu biliyorum ama
fazlası zarar değildir di mi? Günde en az 2-2,5 litre içiyorumdur.

onu bende yapıorum canım ya.. ağzımda çok tuhaf bi tat oluo direk suya yöneliom.. sonrada direk lavaboya normal die biliom ama tabi bizden daha tecrübeli olanlarda vardır..

kızlar ben hergün 3 litre içiyom kızımda da içmiştim doktorum da içmelisin zaten bebeğin suyun içinde yaşıyor diyordu. içtiğiniz suda bir prroblem yok. ben elimde şişeyle geziyorum

onu bende yapıorum canım ya.. ağzımda çok tuhaf bi tat oluo direk suya yöneliom.. sonrada direk lavaboya normal die biliom ama tabi bizden daha tecrübeli olanlarda vardır..

Ben bunu zaten hamilelikten öncede yaşardım su içince tuvalete çıkma ihtiyacı hissederdim.Tuvalete çıkıncada yine su içesim gelirdi:))) Şimdi bu istek iyice fazlalaştı...:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…