2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar çok erken olmasına ragmen karnım şişti benim bariz görebiliyoruz çok az göbeğim vardı önceden sizlerdede böylemi merak ettim :))

Valla benimde zaten hamilelikten önce birazcıcık göbeğim vardı. Şimdi biraz daha büyüdü gibi hissediyorum ama bilmiyorum psikolojik bir durum mu:)

topiğniz hayırlı olsun kızlar güzel bir hamilelik yaşarsınız ben inşallah nisan annesi olucam 25 haftalık hamileyim şimdi ne kadar heycanlısınızdır o günler geldi aklıma kese kalp atışları,inşallah tekmelerini hissedersiniz hepinize güzel hayırlı hamilelikler....

güzel haberlerini bekliorum allah yardımcın olsun canım
:CüvCüv:

sağolasın canım.. ya bu gaz olayı cidden benim canımı sıkmaya başladı.. habire gaz habire gaz.. olur olmadık yerde zartlıo kalabalığa giremez oldum şimdiden.. ne olcak halimiz ya...

Anne Adayımız. .....................SAT ..............Tahmini Doğum Tarihi
1- burko(burcu)..............24 Kasım.............2 Eylül
2- pushing(zeynep):)........27 kasım .............3 eylül
3-bengiii(Emel)...............3 Aralık..............8 Eylül
4- açeyla.......................30 Aralık.............6 Eylül
5-kedinihal.....................2Aralık............. .8Eylül
6-delfindora...................27 Kasım.............3 Eylül
7-Candy5.......................28 Kasım.............4 Eylül
8-ayderim......................24 Kasım.............2 Eylül
9-zeynepsz.....................3 Aralık..............8 Eylül
10-telli.........................27 Kasım.............3 Eylül
11-farsena.....................28 Kasım.............4 Eylül

Anne Adayımız. .....................SAT ..............Tahmini Doğum Tarihi
1- burko(burcu)..............24 Kasım.............2 Eylül
2- pushing(zeynep):)........27 kasım .............3 eylül
3-bengiii(Emel)...............3 Aralık..............8 Eylül
4- açeyla.......................30 Aralık.............6 Eylül
5-kedinihal.....................2Aralık............. .8Eylül
6-delfindora...................27 Kasım.............3 Eylül
7-Candy5.......................28 Kasım.............4 Eylül
8-ayderim......................24 Kasım.............2 Eylül
9-zeynepsz.....................3 Aralık..............8 Eylül
10-telli.........................27 Kasım.............3 Eylül
11-farsena.....................28 Kasım.............4 Eylül
12-aylin20.....................29 Kasım.............5 Eylül

merhaba kızlar . . . . .bugun çok stresli gun geçirdim.....doktorla randevum vardı sabahtan içimden hep umarım aksılık olmaz diye dua ettim . . . . . .çunku bi arkadasım boş gebelik yasamıstı o yuzden kendimi umutlendirmek cok sevinmek istemiyordum........neyse sıra bana geldi doktora tahlil sonucu gosterdim dusuk buldu 40.44 du . . .. . . .iki katı olması gerekir su an deyip kan istedi bir kez daha ....keseyi de gormek cok zor dedi çunku daha cok erkenmis......karın ultrosonundan baktı dedigi gibi de kese gozukmedi zaten.....kanımı verdim tahmini 100 olması gerekiyormus ......sonra eve geldim sonuc ogleden sonraydı biseyler atıstırıp yattım ama kabus gordum bu sefer de...........sozde bende bebek yokmus bana kurtaj yapıolar yatmısım masaya ignemi yapmıslar ben habire dua okuyorum...sonra hemsire makasla kesiyomus içimdeki parcayı guya kırt diye ses hissediyorum......bi yandan da aglıyorum ben daha sonucumu ogrenmedim niye alıyorlar kanımdakını belki sonuç iyi cıkacak diye offfff ne kabustu yaaaa.......................neyse saat 3.30 da hastaneyi aradım ve sonucun 166 oldugunu ogrendim tabi içim cok rahatladı :) artık yarın doktoru arayıp bi sonraki randevumu alcam..........bu arada folik asite basladık bizde :)

canım çokkkk sevindim inan.. folik asite başlaman iyi olmuş bugünkü sonuçtan önceki kan testini ne zaman vermiştin? ve sat ne zamandi??

Canııııım tebriklerrr.. :1hug: stresli birgünmüş ama güzel sonuçlanmış.. Allah tamamına erdirsin canım, bende çok korkuyorum boş gebelikden.. keseyi gördük ama bu yeterli değil 15 ocak da bide kalp atışını görsem rahatlıcam.. allah hepimizin yardımcısı olsun... :Saruboceq:

aşırı miktarda yenen maydonoz ve bazı bitki çayları özellikle bağırsak çalıştıranlar düşük ihtimalini artırdığı için önerilmiyor...balık konusunda da dip balıkları yemeyin büyük değil...çupra,levrek yiyin sorun yok....

ama benim bildiğim bu günlerde gitsen duyabilirmişin kalp atışalrını 7. haftanın içindesin dimi?

6+4 oldum sata göre Nihalcim. Dediğin gibi aslında bu hafta gitsem gözükebilir ama ben yarın şehirdışına çıkıyorum. haftaya dönücem o yüzden biraz da mecburiyetten 15 ocak oldu randevu tarihimiz

canım çokkkk sevindim inan.. folik asite başlaman iyi olmuş bugünkü sonuçtan önceki kan testini ne zaman vermiştin? ve sat ne zamandi??

son adet tarihim 3 aralıktı canım 30 aralıkta adet olmam gerikiyordu ben 2 ocakta kan testi yaptırdım yani 3 gun gecmisti uzerinden .....

tesekkur ediyorum iremcim....hepemizin tek dilegi o zaten keseden sonra besislerimizin kalp atıslarını duymak . . . . . .umarım burda herkes hıç bir sorun yasamadan bebislerine kavusur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…