merhaba kızlar . . . . .bugun çok stresli gun geçirdim.....doktorla randevum vardı sabahtan içimden hep umarım aksılık olmaz diye dua ettim . . . . . .çunku bi arkadasım boş gebelik yasamıstı o yuzden kendimi umutlendirmek cok sevinmek istemiyordum........neyse sıra bana geldi doktora tahlil sonucu gosterdim dusuk buldu 40.44 du . . .. . . .iki katı olması gerekir su an deyip kan istedi bir kez daha ....keseyi de gormek cok zor dedi çunku daha cok erkenmis......karın ultrosonundan baktı dedigi gibi de kese gozukmedi zaten.....kanımı verdim tahmini 100 olması gerekiyormus ......sonra eve geldim sonuc ogleden sonraydı biseyler atıstırıp yattım ama kabus gordum bu sefer de...........sozde bende bebek yokmus bana kurtaj yapıolar yatmısım masaya ignemi yapmıslar ben habire dua okuyorum...sonra hemsire makasla kesiyomus içimdeki parcayı guya kırt diye ses hissediyorum......bi yandan da aglıyorum ben daha sonucumu ogrenmedim niye alıyorlar kanımdakını belki sonuç iyi cıkacak diye offfff ne kabustu yaaaa.......................neyse saat 3.30 da hastaneyi aradım ve sonucun 166 oldugunu ogrendim tabi içim cok rahatladı :) artık yarın doktoru arayıp bi sonraki randevumu alcam..........bu arada folik asite basladık bizde :)