- 23 Ağustos 2008
- 3.406
- 2
- 42
Hoşgeldin cnm aramıza. Tebrik ederim. Ben reglimi 10 gün geçince keseyi gördüm. Kalp atışlarınıda 6+5 te duydum.
ay ne guzel bır duyguu...rabbım saglılkı bır sekılde kucaklarımıza almayı nasıp etsın....
ınsallah yarın bende gorecem keseyı...belkıde keselerı...
pekı ben cok acıkıyorum..gece bıle bırseyler yenmek ıstıyorum sızlerdede oluyomu??
bu arada en son sat tarıhı 20 aralık...dogumda eylul sonu
ay ne guzel bır duyguu...rabbım saglılkı bır sekılde kucaklarımıza almayı nasıp etsın....
pekı ben cok acıkıyorum..gece bıle bırseyler yenmek ıstıyorum sızlerdede oluyomu??
Hoşgeldin canım..dilerim bu topicte çok güzel şeyler konuşuruz an an ne yaşadığımızı anlatma fırsatımız olur..allahım inşallah nasip eder..
evet cnm 4. ve 5. haftalarda bende deli gibi yemek yiyordum. Fakat 7. hafta başladıktan sonra bulantılar ve kusmalar başladı cnm. İnşallah sen hafif atlatırsın.
bende suan hıc belırtı yok..ama cok acıkıyorum gece bıle karnımın kurultuna uyanıyorum...ınsallah bulantıları hafıf atlatılırım..dedıgın gıbı
bılmedıgım cok sey var sanırım...sıznle bırlıkte ogrenecegım bende
ben daha çok yeniyim acıkmıyorum ben.(((((((((
kese kaçıncı haftada görünüyor?
ben daha çok yeniyim acıkmıyorum ben.(((((((((
kese kaçıncı haftada görünüyor?
saol canım..bende senı tebrık ederım...hayırlı olsun canım...
hamişler yemeğinizi yiyebildiniz mi
ben bugün zorlada olsa birşeyler yemeye çalıştım
hepinize afiyet olsun
Kızlar ben cuma günü test yaptırdım 9392 çıktı. çok mu yüksek benimki sizinkilere bakıyorum da .doktora da cuma günü gideceğim bir sorun yoktur inş.
sabah biraz bende yedim. ama öğlen oldu bişi yiyemedim yine. Ayva soydum bitane o biraz rahatlatıyor. Midemin bulantısını dindiriyor azıcık
yeni gelenler hepinizin gözüaydın sağlıkla başlayıp sağlıkla bitirip inşlh hepimiz bebeklerimizi kucağmıza alırız NAZYAZCIM beta hcg değerini öğrenebilirmiyim bende bugün tekrar yaptırdım il öğrendiğimde 8.76 dı 3 gün sonra 40.21 e çıkmış 3 gün geçti bakalım noldu çok tedirginim ya inşlh yükselir