2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım şimdi de birşeyler yemeye çalış sabahtan beri çok vakit geçti
minik mercimeğin enerjiye ihtiyacı var hadi annesi biraz zorlada olsa birşeyler ye :))

Valla doğru söylüyosun cnm. Zorlamaktan başka çare yok. Patates haşlaması yiyecem sanırım birazdan. Başka yemek görmek istemiyorum. Çubuk kraker, patates haşlaması ve ayva en iyi dostlarım oldu şuara kaydirigubbakcemile3

Cnm benim 6+5 ti karnımdan baktığında görebiliyordu keseyi. Daha öncesinde hep alttan baktı. Anca öyle görebilmiştik küçük olduğu için.
cok saol yanı korkmama gerek yok..gercı alıskını muayeneye ama:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
korktum bır anda..sızlerın deyımıyle mercımegım benle olunca...ama sanırım benım mercımek azcuk tombik olacak sanırım...cok yemek yemek ıstıyorum..cokacimcoook

kızlar ikli taram için randevu alan var mı aranız da ben martın ilk haftasına aldım. birde bu ikili tarama tam olarak nedir bilen var mı aranızda

cok saol yanı korkmama gerek yok..gercı alıskını muayeneye ama:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
korktum bır anda..sızlerın deyımıyle mercımegım benle olunca...ama sanırım benım mercımek azcuk tombik olacak sanırım...cok yemek yemek ıstıyorum..cokacimcoook

Dikkat et cnm yediklerine. Yinede çok aşırıya kaçma. Dengeli beslenmeye bak.

kızlar ikli taram için randevu alan var mı aranız da ben martın ilk haftasına aldım. birde bu ikili tarama tam olarak nedir bilen var mı aranızda

Ben henüz randevu almadım cnm. Onu doktorum söyleyecekmiş. İkili taramada bebeğin ense kalınlığını ölçüyorlar. Daha sonra senden kan alıp, senin kan değerlerinle bebeğin ense kalınlığını karşılaştırıyolar. Bu çocukta zeka geriliği varsa onu önceden öğrenmek içi,n yapılan bir test.

doktorum söyledi bende o yüzden aldım. şimdiden alalaım kalabalık oluyo diye. sağol bilgin için inşallah sağlıklı çıkar hepimizin sonuçları

GÜNAYDIN CANIM, İYİYİM, DÜN DR A GİTTİK, BEBİŞİMİN KALP ATIŞINI GÖRDÜK AMA DUYAMADIK :roflol: DAHA ÇOK MİNİKMİŞ, 6,6 MM MİŞ BOYU , DR GEÇ DÖLLENME DEDİ, SANIRIM REGL OLMAMA YAKIN DÖLLENME OLMUŞ, YANİ 1 HAFTA DAHA KÜÇÜKMÜŞ BEBİŞİMbenneyaptımki

Gözünaydın canım çok sevindim. Bende de aynı durum olmuştu bir hafta geriye gitmek
gerçekten çok zor. Onlara kavuşmak için saatleri bile sayarken +1 hafta insanın gözünde fazlasıyla büyüyor a.s

merhaba arkadlsar 2009 eylul annerı sızlerı tebrık edıyorum..bendee dun ogrendımm hamıslıgımı..
benıde alırmısınız aranıza...
suan 4 haftalık...yarın keseyı gormeye gıdecegım..
degerım 320 cıktı..
kalp atısını kacıncı hafta duydunuz

Bende seni tebrik ederim canım . Allah sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah hepimize.
Ben 6. haftada hem kesesini hem de kalp atışını görmüştüm. Umarım sende en kısa sürede meleğininkileri görür ve duyarsın.:nazar:

kızlarr merhaba,nasılsınız ? bu sabah doktora gittim, sadece keseyi gördü (5+3) , kalp atışını görmedik 9 şubata gün verdi tekrar, ozamana kadar nasıl sabredicem bilmiyorum ... birde doktor hiç bir tahlil istemedi benden erken mi acaba ? sizlerden istemişmiydi doktorlarınız?

kızlarr merhaba,nasılsınız ? bu sabah doktora gittim, sadece keseyi gördü (5+3) , kalp atışını görmedik 9 şubata gün verdi tekrar, ozamana kadar nasıl sabredicem bilmiyorum ... birde doktor hiç bir tahlil istemedi benden erken mi acaba ? sizlerden istemişmiydi doktorlarınız?

Tebrik ederim cnm çok sevindim. Kalp atışını bir dahaki gittiğinde görürsün tabiki. Benden kan testi istemişti doktor. Onları yaptırdım 2 hafta önce. Belki tekrar gittiğinde ister senden

Tebrik ederim cnm çok sevindim. Kalp atışını bir dahaki gittiğinde görürsün tabiki. Benden kan testi istemişti doktor. Onları yaptırdım 2 hafta önce. Belki tekrar gittiğinde ister senden

cnm çok teşekkürederim , inşallah kalp atışlarınıda duyarım o kadar rahatlıycam ki, bi duysam :Saruboceq:: , allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin,

herkese slm
nasılsınız bakalım:uhm:
yaramazlar çok üzüyo bizi ama annelik böle bişeymiş hiç gıkımız çıkmıyo sabrediyorus napalım:emir_bebek::emir_bebek:
mozijiku çok çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede atlatıcaz şurda 5 haftamız kaldı
rapunzel hoşgeldin canım tebrik ederim allah sağ salim kucağına almayınasip etsin:Saruboceq:
canım ben 6+5 günlükken kalp atışlarını duydum:teytey::teytey:
nazyaz sende sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah:Saruboceq:

herkese slm
yaramazlar çok üzüyo bizi ama annelik böle bişeymiş hiç gıkımız çıkmıyo sabrediyorus napalım:emir_bebek::emir_bebek:
mozijiku çok çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede atlatıcaz şurda 5 haftamız kaldı
rapunzel hoşgeldin canım tebrik ederim allah sağ salim kucağına almayınasip etsin:Saruboceq:

Saol kuzum. Dediğin gibi katlanıyoruz valla napalım. Sağlıklı olsunlarda . Sen nasılsın?

herkese slm

teşekkürler canımmmmmmm

X