arkadaşlar herkese selam ve sevgiler... 6+6 günlük hamileyim... siz bu başlığı açana kadar ağustos annelerinin misafiriydim...umarım beni de aranıza alırsınız...
arkadaşlar herkese selam ve sevgiler... 6+6 günlük hamileyim... siz bu başlığı açana kadar ağustos annelerinin misafiriydim...umarım beni de aranıza alırsınız...
merhaba deryadevrim aramıza hoşgeldin canım sağlıkla meleğini kucağına alırsın inşallah:Saruboceq:
bende 7+1 günlük hamileyim
mozijiku doğum tarihi ne verdi dr sana
Hoşgeldin aramıza cnm. Tebrik ederim a.s. varmıbulantın felan? nasıl geçiyor hamilelik?
teşekkür ederim... bulantım yok henüz... 5 haftalıkken doktora gitmiştim, kese çok küçük demişti progestan kullandım, ama çok şükür dün gittim kalbini duydum bebeğimin... ya muhteşem bir duygu arkadaşlar...
7 Eylül verdi cnm. senin?
banada 7 eylül dedi
teşekkür ederim... bulantım yok henüz... 5 haftalıkken doktora gitmiştim, kese çok küçük demişti progestan kullandım, ama çok şükür dün gittim kalbini duydum bebeğimin... ya muhteşem bir duygu arkadaşlar...
arkadaşlar bulantılarınız başladı mı, doktorum genelde 8. hafta olur filan dedi; bir de folbiol alan arkadaşlar lütfen yarım alsın tüm alındığında düşüğe neden oluyormuş...
doktorlar böyle diyor ama bakalım bizim mercimekler ne zaman gelmeyi seçicekler kaydirigubbakcemile3
vallahi aslında ben sezeryan düşünüyo olsam kendi doğum günüme denk getiririm ama malesef sezeryanı hiç istemiyorum
bide benim dr folic asidi kesti hiç vitamin falanda vermedi sana verdimi
benimki kesmedi folic asidi ama ben içemiyorum 2 gündür. Midem kalkıyo daha ağzıma koyduğum an. Vitamin falanda vermedi.
Arkadaşlar benim karnım çok şişmişti hala inmedi ya. Korkuyorum ben ilerleyen aylarda iyice şişecekmişim gibi ya...Bir de benim göğsüm de çok şişti. sizde şişlik var mı?
benimde değerlerim yüksek çıkmış devam etmene gerek yok dedi bırakınca biras daha rahatlarsın bulantıların falan geçer dedi gerçektende 1-2 gündür daha rahatım
Doktorun doğru demiş cnm. 7. hafta bitti benim bulantılar ve kusma başladı :çok üzgünüm:
Valla doğru söylüyosun cnm. Zorlamaktan başka çare yok. Patates haşlaması yiyecem sanırım birazdan. Başka yemek görmek istemiyorum. Çubuk kraker, patates haşlaması ve ayva en iyi dostlarım oldu şuara kaydirigubbakcemile3