2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşgeldin cnm aramıza. Tebrik ederim. Ben reglimi 10 gün geçince keseyi gördüm. Kalp atışlarınıda 6+5 te duydum.

ay ne guzel bır duyguu...rabbım saglılkı bır sekılde kucaklarımıza almayı nasıp etsın....
ınsallah yarın bende gorecem keseyı...belkıde keselerı...
pekı ben cok acıkıyorum..gece bıle bırseyler yenmek ıstıyorum sızlerdede oluyomu??
bu arada en son sat tarıhı 20 aralık...dogumda eylul sonu

ay ne guzel bır duyguu...rabbım saglılkı bır sekılde kucaklarımıza almayı nasıp etsın....
pekı ben cok acıkıyorum..gece bıle bırseyler yenmek ıstıyorum sızlerdede oluyomu??

Hoşgeldin canım..dilerim bu topicte çok güzel şeyler konuşuruz an an ne yaşadığımızı anlatma fırsatımız olur..allahım inşallah nasip eder..

evet cnm 4. ve 5. haftalarda bende deli gibi yemek yiyordum. Fakat 7. hafta başladıktan sonra bulantılar ve kusmalar başladı cnm. İnşallah sen hafif atlatırsın.

Hoşgeldin canım..dilerim bu topicte çok güzel şeyler konuşuruz an an ne yaşadığımızı anlatma fırsatımız olur..allahım inşallah nasip eder..

seybayım canım sende eylul annesıısın tabı yaa...
an an ne yasadıgımız anlatacagız guzel bır duyguymus..ınsallah seybayacım saglıklı bır sekılde kucaklarımıza alırız...:emir_bebek::ecrin_bebek::Saruboceq:

evet cnm 4. ve 5. haftalarda bende deli gibi yemek yiyordum. Fakat 7. hafta başladıktan sonra bulantılar ve kusmalar başladı cnm. İnşallah sen hafif atlatırsın.

bende suan hıc belırtı yok..ama cok acıkıyorum gece bıle karnımın kurultuna uyanıyorum...ınsallah bulantıları hafıf atlatılırım..dedıgın gıbı
bılmedıgım cok sey var sanırım...sıznle bırlıkte ogrenecegım bende

bende suan hıc belırtı yok..ama cok acıkıyorum gece bıle karnımın kurultuna uyanıyorum...ınsallah bulantıları hafıf atlatılırım..dedıgın gıbı
bılmedıgım cok sey var sanırım...sıznle bırlıkte ogrenecegım bende

Evet cnm bizde birbirimizle paylaşarak öğreniyoruz bazı şeyleri. Birbirimize destek oluyoruz, rahatlıyoruz birazda olsa kaydirigubbakcemile5

hayırlı olsun canım...

ben daha çok yeniyim acıkmıyorum ben.(((((((((
kese kaçıncı haftada görünüyor?

hamişler yemeğinizi yiyebildiniz mi
ben bugün zorlada olsa birşeyler yemeye çalıştım
hepinize afiyet olsun

hamişler yemeğinizi yiyebildiniz mi
ben bugün zorlada olsa birşeyler yemeye çalıştım
hepinize afiyet olsun

sabah biraz bende yedim. ama öğlen oldu bişi yiyemedim yine. Ayva soydum bitane o biraz rahatlatıyor. Midemin bulantısını dindiriyor azıcık

Kızlar ben cuma günü test yaptırdım 9392 çıktı. çok mu yüksek benimki sizinkilere bakıyorum da .doktora da cuma günü gideceğim bir sorun yoktur inş.

Yoktur canım için rahat olsun benim adet günüme 5 gün vardı ondan düşük çıktı güzelim

sabah biraz bende yedim. ama öğlen oldu bişi yiyemedim yine. Ayva soydum bitane o biraz rahatlatıyor. Midemin bulantısını dindiriyor azıcık

canım şimdi de birşeyler yemeye çalış sabahtan beri çok vakit geçti
minik mercimeğin enerjiye ihtiyacı var hadi annesi biraz zorlada olsa birşeyler ye :))

sızlere bır soru sorcam keseyı gormek ıcın vajınal muayenemı oluyor..bana alttan bakarız demoslerdı...

yeni gelenler hepinizin gözüaydın sağlıkla başlayıp sağlıkla bitirip inşlh hepimiz bebeklerimizi kucağmıza alırız NAZYAZCIM beta hcg değerini öğrenebilirmiyim bende bugün tekrar yaptırdım il öğrendiğimde 8.76 dı 3 gün sonra 40.21 e çıkmış 3 gün geçti bakalım noldu çok tedirginim ya inşlh yükselir

tatlım buldum yazını....dün yaptırdım bende adetim 1 gün geçmişti 30 çıktı....

X