Merhaba Eylül anneleri..... Bebişimle bizde buradayız 8 gün oldu anne olacağımı öğreneli ama bir türlü katılamadım topiğe... Bugün gittik muayene olduk doktor teyzesi 4 haftalık dedi kesemizde göründü.. SAT tarhim :06.12.2008 di... 6 Haftalık olması gerekiyor diye biliyordum. Ama dr kese 6 haftalık kesesi değil dedi 4 haftalık dedi (6,5 mm)Heralde yumurtlaman geç oldu dedi... 15 gün sonra tekrar gedicez....
Sizlerde de böyle bir durum oldu mu ? Bu arada topiğe benide yazabilirsiniz... :))))
hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin listeye mutlaka ekler arkadaşlar seni
hayırlsı olsun cnm. Tebrik ederim a.s.
selam arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum sizi ama yazamadım bi türlü benim bugün itibariyle 6+4 günlük salı günü doktora gidecem inşallah duyarım kalp atışlarını gelişmesine bakarız gel diye cagırdı doktorum kalp atışlarını söylemedi ama burda sizin yazdıklarınızı okudum 7 haftalıkken duyuluyo galiba bende 6+6 olacam bakalım neler olacak.
bu arada fena grip oldum kızlar ilaç almadım çok hapşırıyorum gece uykudan uyanıp hapşırıyorum sizce zararı olurmu bebişime a.s.
Kızlar benim bulantılar bugün tavan yapmış durumda. Birde başağrısı eklendi. Sağ salim geçirsem şu dönemi başka birşey istemiyorum :Saruboceq::Saruboceq:
Hosgeldin canim aramiza. Yeni katilan tum arkadaslar hosgeldiniz. Ben de bir haftadir hastayim. Yeni yeni toparlaniyorum. Hamileyken grip vs olmak cok berbat biseymis. Gecmek bilmiyor. Ustelik benim bogaz agrim ve oksurugum de var. Ben neler yaptim onu soyliyeyim. Bol balli limonlu ihlamur cayi. Doktoruma da sordum bir zarari yok dedi. Hatta nane adacayi falanda icebilirsin dedi. Dusuk tehlikesi falan icin litrelerce tuketmen gerekiyor diye soyledi.Ben yinede bir iki kere karistirip cay yaptim boyle. Tavuk suyuna corba karabiber ve limonlu iyi geliyor. Halin varsa birde ilik dus insani dinlendiriyor. Istirahat cok onemli tabii. Ilac bebek kucuk oldugu icin onermedi sadece bogaz pastili ismi verdi bir tane o kadar. Ben gribi atlattim ama burnum ve sinuslerim hepten tikali. Hala halsizlik var. Birde su mide bulantisi olmasa daha cabuk iyilesecegim ama neyseki surekli devam etmiyor.
Hosgeldin canim aramiza. Yeni katilan tum arkadaslar hosgeldiniz. Ben de bir haftadir hastayim. Yeni yeni toparlaniyorum. Hamileyken grip vs olmak cok berbat biseymis. Gecmek bilmiyor. Ustelik benim bogaz agrim ve oksurugum de var. Ben neler yaptim onu soyliyeyim. Bol balli limonlu ihlamur cayi. Doktoruma da sordum bir zarari yok dedi. Hatta nane adacayi falanda icebilirsin dedi. Dusuk tehlikesi falan icin litrelerce tuketmen gerekiyor diye soyledi.Ben yinede bir iki kere karistirip cay yaptim boyle. Tavuk suyuna corba karabiber ve limonlu iyi geliyor. Halin varsa birde ilik dus insani dinlendiriyor. Istirahat cok onemli tabii. Ilac bebek kucuk oldugu icin onermedi sadece bogaz pastili ismi verdi bir tane o kadar. Ben gribi atlattim ama burnum ve sinuslerim hepten tikali. Hala halsizlik var. Birde su mide bulantisi olmasa daha cabuk iyilesecegim ama neyseki surekli devam etmiyor.
Evet canım yaa bende aynıyım . Şu an biraz daha iyi olsamda sabah berbattım.
Zaten bulantı direk bende de baş ağrısı yapıyor. Sadece bunun geçici bir dönem olmasını ve 1 ay sonra bitecek olmasını ümit etmekten başka elimden maalesef hiç bir şey gelmiyor. Canım hiç bir şey yemek istemiyor , herşeyden çok az yiyorum umarım herşey yoluna girer canım ikimiz içinde....
Hoşgeldin cnm. Tebrik ederim seni. Sen aslında şuan 6 haftalık hamilesin. bebeğin oluşumu 4 haftalıktır. Yani geç döllenme olmuştur. Hiç kafana takma. Bir dahaki gittiğinde dengelenmiş olur nasipse.
Biraz kafama taktım başta ama şimdi annemlede konuşunca rahatladım doğrusu... Bende eylül bebeğiyim... Nasipse bebeğimde eylül bebeği olacak....
İnşallah cnm. Belki doğumgünleriniz bir olur bebişinle :dance:
21.09.1984 benim.... galiba bebişim de o tarihlerde gelecek... Geç döllenmiş bebişim....
arkadaşlar merhabaa :)) işten başımı kaldırıp şimdi girebildim :)
kızlarr ben 5+3 olucm yarın ayrıca doktora gidiyorum çok heycanlıyım , nette araştırdım 5. hafta kalp atışları başlarmış tabii sonlarına doğru :)) acaba görürmüyüz ? 5. hafta gidip gören varmı ? şimdi göremezzem tedirgin olucam
cnm herkesinki farklı oluyor. Ben 6+5 te duydum kalp atışlarını
cnm peki bişi sorucam 6. haftadan önce gitmişmiydin doktora 5.hafta sıralarında ?
evet cnm gitmiştim. Kese vardı ama kalp atışı yoktu henüz
çok saol cnm ya göremezsem en azından panik olmicam:Saruboceq:
Rahat ol canım. Stres yapma. Bebişini düşün. Görürsün yakın zamanda :1hug:
Çook tşk.cnm inşallah a.s ilki düşük olduğu için ben biraz fazla stresliyim sanırım :çok üzgünüm: