2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşgeldin cnm. Tebrik ederim seni. Sen aslında şuan 6 haftalık hamilesin. bebeğin oluşumu 4 haftalıktır. Yani geç döllenme olmuştur. Hiç kafana takma. Bir dahaki gittiğinde dengelenmiş olur nasipse.

Hosgeldin canim aramiza. Yeni katilan tum arkadaslar hosgeldiniz. Ben de bir haftadir hastayim. Yeni yeni toparlaniyorum. Hamileyken grip vs olmak cok berbat biseymis. Gecmek bilmiyor. Ustelik benim bogaz agrim ve oksurugum de var. Ben neler yaptim onu soyliyeyim. Bol balli limonlu ihlamur cayi. Doktoruma da sordum bir zarari yok dedi. Hatta nane adacayi falanda icebilirsin dedi. Dusuk tehlikesi falan icin litrelerce tuketmen gerekiyor diye soyledi.Ben yinede bir iki kere karistirip cay yaptim boyle. Tavuk suyuna corba karabiber ve limonlu iyi geliyor. Halin varsa birde ilik dus insani dinlendiriyor. Istirahat cok onemli tabii. Ilac bebek kucuk oldugu icin onermedi sadece bogaz pastili ismi verdi bir tane o kadar. Ben gribi atlattim ama burnum ve sinuslerim hepten tikali. Hala halsizlik var. Birde su mide bulantisi olmasa daha cabuk iyilesecegim ama neyseki surekli devam etmiyor.

Kızlar benim bulantılar bugün tavan yapmış durumda. Birde başağrısı eklendi. Sağ salim geçirsem şu dönemi başka birşey istemiyorum :Saruboceq::Saruboceq:

Evet canım yaa bende aynıyım . Şu an biraz daha iyi olsamda sabah berbattım.
Zaten bulantı direk bende de baş ağrısı yapıyor. Sadece bunun geçici bir dönem olmasını ve 1 ay sonra bitecek olmasını ümit etmekten başka elimden maalesef hiç bir şey gelmiyor. Canım hiç bir şey yemek istemiyor , herşeyden çok az yiyorum umarım herşey yoluna girer canım ikimiz içinde....

Geçmiş olsun canım. İnşallah en kısa sürede eski sağlıklı günlerine geri dönersin...

Geçmiş olsun cnm. Gerçekten grip olmak zor, helede hamileyken dahada zor a.s.

İnşallah cnm ya. Öğlen yemeği için mutfağa bile gidemedim kokudan. 1 tabak yoğurtlu makarna aldım geldim masama. Sadece 1 çatal aldım. Onu bile yiyemiyorum ya.:1no2: İşkence resmen.. Ama dediğin gibi bikaç hafta sonra geçer umarım.

Hoşgeldin cnm. Tebrik ederim seni. Sen aslında şuan 6 haftalık hamilesin. bebeğin oluşumu 4 haftalıktır. Yani geç döllenme olmuştur. Hiç kafana takma. Bir dahaki gittiğinde dengelenmiş olur nasipse.

Biraz kafama taktım başta ama şimdi annemlede konuşunca rahatladım doğrusu... Bende eylül bebeğiyim... Nasipse bebeğimde eylül bebeği olacak....

arkadaşlar merhabaa :)) işten başımı kaldırıp şimdi girebildim :)
kızlarr ben 5+3 olucm yarın ayrıca doktora gidiyorum çok heycanlıyım , nette araştırdım 5. hafta kalp atışları başlarmış tabii sonlarına doğru :)) acaba görürmüyüz ? 5. hafta gidip gören varmı ? şimdi göremezzem tedirgin olucam

cnm herkesinki farklı oluyor. Ben 6+5 te duydum kalp atışlarını

geçmiş olsun canım ya sen iyi bakım yapmışsın kendine inşallah biranönce gecer hakkaten hamileyken birde grip çok ağır oluyor çok şükür benim hapşırıklar gecti ama burnumun akıntısı tıkanıklık hala var ama benim korktugum hapşırıktı onuda atlattım çok şükür .bulantılarım çok fazla yok ya hiç olmayacak yada bundan sonra baslar heralde bakalım zaman göstercek kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…