- 1 Mayıs 2007
- 6.937
- 3.265
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ya benim hiç bulantım yok normalmidir....ne bulantı nede başka bi belirti yok....cuma keseyi görmeye gidcem...
kızlar bende bugün 4 te gidicem doktora... ben 5. haftanın içindeyim...
kalp atışlarını duyarmıyım bilmiyorum ama keseyi görürüm herhalde :)
çok heyecanlıyım sabahtan beri...
bu arada hamiş arkadaşlar tebrikler....:))
mrb arkadaslar
geçmiş olsun hasta olan arkadaslara dıkkat etsınler kendılrıne
ya ne guzel sızde bulantı falan varmış bende hiç bişey yok bı ara vardı psikoljıktı galıba geçtı
ne guzel kıskandım valla sızı normal herşeyım
bakam yarın ılk kez dr gıtcez hayırlısı ile
kızlar ya benim hiç bulantım yok normalmidir....ne bulantı nede başka bi belirti yok....cuma keseyi görmeye gidcem...
Canım normal genelde 5.-6. haftada başlıyor zaten.. Başlamasa da normal zaten.
Herkesin midesi bulanacak diye bir kaide yok...
Anne Adayımız. .....................SAT..............Tahmini Doğum Tarihi
1- İrem34............................................ ......................26 ağustos
2- NILUFERSAHH.....................22 Kasım..........................29 Ağustos
3- dilekal..............................20kasım...... ......................2 Eylül
4- burko(burcu).....................24 Kasım............................2 Eylül
5- ayderim............................24 Kasım............................2 Eylül
6- shekercim.........................26 Kasım............................2 Eylül
7- Pelin_74...........................26 Kasım............................2 Eylül
8-Birbelemir..........................26 Kasım............................2 Eylül
9- delfindora.........................27 Kasım............................3 Eylül
10- pushing(zeynep):)...........27 kasım ............................3 Eylül
11- telli...............................27 Kasım.............................3 Eylül
12- farsena...........................28 Kasım.............................4 Eylül
13- Candy5...........................28 Kasım.............................4 Eylül
14- aylin20...........................29 Kasım.............................5 Eylül
15- açeyla............................30 Kasım.............................6 Eylül
16- Okyanus84........................1 Aralık.............................7 Eylül
17- Mozijiku ...........................1 Aralık.............................7 Eylül
18- cntz_06............................1 Aralık.............................7 Eylül
19- kedinihal...........................2 Aralık.... ........................8 Eylül
20- bengiii(Emel)......................3 Aralık.............................8 Eylül
21- zeynepsz...........................3 Aralık.............................8 Eylül
22- deryaa1............................3 Aralık..............................9 Eylül
23- cingene00.........................5 Aralık..............................9 Eylül
24- Yasemin-66........................7 Aralık............................13 Eylül
25-((eslem))............................7 Aralık.............................13 Eylül
26- m.reyyan.......................................... .......................13 Eylül
27- Nevesta..............................8 Aralık............................14 Eylül
28- MadLen .............................9 Aralık............................15 Eylül
29- eda_naz.............................9 Aralık............................15 Eylül
30- mrs_derya..........................9 Aralık............................15 Eylül
31- özge_844..........................12 Aralık............................15 Eylül
32- atropin_tr ........................11 Aralık............................17 Eylül
33- asos1980(ayşe)...................13 Aralık…..........................19 Eylül
34-paradisecity........................13 Aralık............................19 Eylül
35- Marall...............................13 Aralık…..........................19 Eylül
36-fatoşgül..............................14 Aralık............................20 Eylül
37-guluncani............................14 Aralık............................20 Eylül
38-kardelen79..........................14 aralık............................20 Eylül
39- ultlar ...............................15 Aralık.............................20 Eylül
40-sivaslı58.............................20 Aralık. ...........................26 Eylül
41- Trackeki...................................23 Aralık...................................29 Eylül
maşallallah maşallh bizlere....ohhh..:CüvCüv::CüvCüv:
bende kendimi ekledim inşallah becermişimdir valla söylüyorum söylüyorum hala ismim yok iş başa düştü hihoyyythihoyyyt
benimde henüz yok ama akşamları başım ağrıyor..kardelencim bende bu cumartesi gidicem kısmetse umarım keseyi görmek bizede nasip olur..