2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya benim hiç bulantım yok normalmidir....ne bulantı nede başka bi belirti yok....cuma keseyi görmeye gidcem...

mrb arkadaslar
geçmiş olsun hasta olan arkadaslara dıkkat etsınler kendılrıne
ya ne guzel sızde bulantı falan varmış bende hiç bişey yok bı ara vardı psikoljıktı galıba geçtı
ne guzel kıskandım valla sızı normal herşeyım
bakam yarın ılk kez dr gıtcez hayırlısı ile

merak etmeyin kızlar benimde öle bugün itibariyle 6+5 günlük oldu ama hala burda kızların yazdığı gibi bulantılarım olmadı normal bunların hepsi kendinizi hamile gibi hissetmesinizde bulantı olmasada bebişlerimiz ordalar .daha iyi ya bulanmadan çıkarmadan her istediğimizi yiyebiliyoruz

selam kızlar bugün herkes hastalanmış bende çok kötü hasta oldum..hekese geçmiş olsun bebişlere ii bakın

selam kızlar
valla bende de acayip bulantı ve baş dönmesi var
asıl ben sizi kıskandım, ne güzel, rahat rahat yemek pişirip yiyorsunuzdur
uzmantv. de izlemiştim doktoru
bazılarının bel ağrıları, mide bulantıları olur
bazılarında ise hiçbir belirti olmaz
tedirgin olmasınlar, gayet normal, demişti
keseyi görün, kalp atışalrını duyun yeter
bulantı ve ağrıların olmaması çok daha iyidir yerimseniben

:nazar:Anne Adayımız. .....................SAT..............Tahmini Doğum :nazar:Tarihi
1- İrem34............................................ ......................26 ağustos
2- NILUFERSAHH.....................22 Kasım..........................29 Ağustos
3- dilekal..............................20kasım...... ......................2 Eylül
4- burko(burcu).....................24 Kasım............................2 Eylül
5- ayderim............................24 Kasım............................2 Eylül
6- shekercim.........................26 Kasım............................2 Eylül
7- Pelin_74...........................26 Kasım............................2 Eylül
8- delfindora.........................27 Kasım............................3 Eylül
9- pushing(zeynep):)...............27 kasım ............................3 Eylül
10- telli...............................27 Kasım.............................3 Eylül
11- farsena...........................28 Kasım.............................4 Eylül
12- Candy5...........................28 Kasım.............................4 Eylül
13- aylin20...........................29 Kasım.............................5 Eylül
14- açeyla............................30 Kasım.............................6 Eylül
15- Okyanus84........................1 Aralık.............................7 Eylül
16- Mozijiku ...........................1 Aralık.............................7 Eylül
17- cntz_06............................1 Aralık.............................7 Eylül
18- kedinihal...........................2 Aralık.... ........................8 Eylül
19- bengiii(Emel)......................3 Aralık.............................8 Eylül
20- zeynepsz...........................3 Aralık.............................8 Eylül
21- deryaa1............................3 Aralık..............................9 Eylül
22- cingene00.........................5 Aralık..............................9 Eylül
23- Yasemin-66........................7 Aralık............................13 Eylül
24-((eslem))............................7 Aralık.............................13 Eylül
25- m.reyyan.......................................... .......................13 Eylül
26- Nevesta..............................8 Aralık............................14 Eylül
27- MadLen .............................9 Aralık............................15 Eylül
28- eda_naz.............................9 Aralık............................15 Eylül
29- mrs_derya..........................9 Aralık............................15 Eylül
30- özge_844..........................12 Aralık............................15 Eylül
31- atropin_tr ........................11 Aralık............................17 Eylül
32- asos1980(ayşe)...................13 Aralık…..........................19 Eylül
33-paradisecity........................13 Aralık............................19 Eylül
34- Marall...............................13 Aralık…..........................19 Eylül
35-fatoşgül..............................14 Aralık............................20 Eylül
36-guluncani............................14 Aralık............................20 Eylül
37-kardelen79..........................14 aralık............................20 Eylül
38- ultlar ...............................15 Aralık.............................20 Eylül
39-sivaslı58.............................20 Aralık. ...........................26 Eylül
40- Trackeki...................................23 Aralık...................................29 Eylül:nazar:

maşallallah maşallh bizlere....ohhh..:CüvCüv::CüvCüv:

kızlar bende bugün 4 te gidicem doktora... ben 5. haftanın içindeyim...
kalp atışlarını duyarmıyım bilmiyorum ama keseyi görürüm herhalde :)
çok heyecanlıyım sabahtan beri...
bu arada hamiş arkadaşlar tebrikler....:))

canım gittinmi doktora umarım duymuşsundur bebişinin sesini...

valla ben kendimi hala çok dinç , hala genç kız gibi hissediyorum :)))) maşallah diyelim.bi sorun olmasında.....

mrb arkadaslar
geçmiş olsun hasta olan arkadaslara dıkkat etsınler kendılrıne
ya ne guzel sızde bulantı falan varmış bende hiç bişey yok bı ara vardı psikoljıktı galıba geçtı
ne guzel kıskandım valla sızı normal herşeyım
bakam yarın ılk kez dr gıtcez hayırlısı ile

Sen onu yaşasaydın bir gün bile ne olduğunu anlar asla kıskanmazdın kaydirigubbakcemile3
Bulantı insanın dengesini tamamen altüst eden bişey. Bence eğer miden bulanmazsa kendini şanslı insanlar kategorisine koy...delikafadulden

kızlar merhaba bugün doktora gittim 5 hafta 2 günlük ama doktor vajinal bakmak istemedi kan istedi beta hcg 4800 :nazar::CüvCüv:çıktı iki hafta sonra gel ultrasonda bakalım dedi hiç olmazsa keseyi görseydim nasıl beklicem ben şimdi iki hafta ya kuzucuğumun kesesini görseydim bari yafisfisfis

Canım normal genelde 5.-6. haftada başlıyor zaten.. Başlamasa da normal zaten.
Herkesin midesi bulanacak diye bir kaide yok...

döğru annemin iki doğumunda mide ulantısı hiç olmamış benimde hiç yok doktor sordu bugün yok deyince ooo iyi falan dedi herkesin olmayabilir

:nazar:Anne Adayımız. .....................SAT..............Tahmini Doğum :nazar:Tarihi
1- İrem34............................................ ......................26 ağustos
2- NILUFERSAHH.....................22 Kasım..........................29 Ağustos
3- dilekal..............................20kasım...... ......................2 Eylül
4- burko(burcu).....................24 Kasım............................2 Eylül
5- ayderim............................24 Kasım............................2 Eylül
6- shekercim.........................26 Kasım............................2 Eylül
7- Pelin_74...........................26 Kasım............................2 Eylül
8-Birbelemir..........................26 Kasım............................2 Eylül
9- delfindora.........................27 Kasım............................3 Eylül
10- pushing(zeynep):)...........27 kasım ............................3 Eylül
11- telli...............................27 Kasım.............................3 Eylül
12- farsena...........................28 Kasım.............................4 Eylül
13- Candy5...........................28 Kasım.............................4 Eylül
14- aylin20...........................29 Kasım.............................5 Eylül
15- açeyla............................30 Kasım.............................6 Eylül
16- Okyanus84........................1 Aralık.............................7 Eylül
17- Mozijiku ...........................1 Aralık.............................7 Eylül
18- cntz_06............................1 Aralık.............................7 Eylül
19- kedinihal...........................2 Aralık.... ........................8 Eylül
20- bengiii(Emel)......................3 Aralık.............................8 Eylül
21- zeynepsz...........................3 Aralık.............................8 Eylül
22- deryaa1............................3 Aralık..............................9 Eylül
23- cingene00.........................5 Aralık..............................9 Eylül
24- Yasemin-66........................7 Aralık............................13 Eylül
25-((eslem))............................7 Aralık.............................13 Eylül
26- m.reyyan.......................................... .......................13 Eylül
27- Nevesta..............................8 Aralık............................14 Eylül
28- MadLen .............................9 Aralık............................15 Eylül
29- eda_naz.............................9 Aralık............................15 Eylül
30- mrs_derya..........................9 Aralık............................15 Eylül
31- özge_844..........................12 Aralık............................15 Eylül
32- atropin_tr ........................11 Aralık............................17 Eylül
33- asos1980(ayşe)...................13 Aralık…..........................19 Eylül
34-paradisecity........................13 Aralık............................19 Eylül
35- Marall...............................13 Aralık…..........................19 Eylül
36-fatoşgül..............................14 Aralık............................20 Eylül
37-guluncani............................14 Aralık............................20 Eylül
38-kardelen79..........................14 aralık............................20 Eylül
39- ultlar ...............................15 Aralık.............................20 Eylül
40-sivaslı58.............................20 Aralık. ...........................26 Eylül
41- Trackeki...................................23 Aralık...................................29 Eylül:nazar:

maşallallah maşallh bizlere....ohhh..:CüvCüv::CüvCüv:

bende kendimi ekledim inşallah becermişimdir valla söylüyorum söylüyorum hala ismim yok iş başa düştü hihoyyythihoyyyt

kızlar ben bugun tekrar kan verdim bakalım degerim yükselmişmi? yarın belli olcak.benim minigimde 4+2 imiş :))))

benimde henüz yok ama akşamları başım ağrıyor..kardelencim bende bu cumartesi gidicem kısmetse umarım keseyi görmek bizede nasip olur..

41 kere maşallah hepimize 41 olduk ne güsel bu ay çok bereketliymiş ortalık kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet arada kaynadı benim ismim listeye bakıp kendimi görmeyince bi noksanlık hissediyodum valla şimdi iyi oldu kaydirigubbakcemile3

X