bende geçen çarşamba kalp atışını görmüştüm inş. böyle sağlıklı sıhhatli devam eder bebişlerimiz de bizde sağlıklı olrak kucağımıza alırız doktor birdakine 1 ay sonra gel dedi sana ne zaman gel dedi doktor
ya bende birde çok gaz oluyo ne yapmam lazım hep geğirme hissi oluyo yediklerimim kokusu burnuma geliyo
günaydın güzel anneler... nasılsınız bakalım bugün? mozijiku çok sev,nd,m, duşmışsunuz sonunda kalp atışlarını, bende bu akşam gidicem inşallah bende duyarım
Günaydın cnm. Evet şükürler olsun duyduk. Sende bugün duyarsın merak etme. Çok güzel bir duygu. Ben çok heyecanlandım yerimseniben
inşallah canım ya dua et nolur, valla korkmuyo değilim..10 gün önce görememiştik kalp atışını, bakalım bugün nolcak:Saruboceq:
10 gün önce erken olabilir ama cnm ya. O yüzden görünmemiştir. Merak etme dua ediyorum. Sende akşama görüceksin o minicik kalbi :ecrin_bebek:
inşallah canım. ne çok sevinmişsindir ve duygulanmışsındır değil mi kalbini görünce;? kaydirigubbakcemile5
evet çok heyecanlandım. Daha doktor söylemeden ben gördüm kalp atışını ekranda. Atıyor dedim. Doktorda ne kadar dikkatlisin hemen gördün dedi. Şimdi sakin ol rahat rahat nefes al dinleticem sana sesini dedi. Ama nerdeeeeeeee ben görür görmez aşık oldum ona sanki. Kalbim pırpır çarpmaya başladıkaydirigubbakcemile3. 3. denemeden sonra duyduk şüküler olsun :teytey:
:Saruboceq:
ayy canım benim ya... çok mutlu oldum bitanem ya... inşallah allahım bebişini sana bağışlar sağlıkla kucağına almanı nasip eder...:Saruboceq:
kızlar benim doktorum hiç kalp atışından bahsetmiyo... geçen hafta gittim doktora kalp atışına bakalım falan hiç demedi hatta üç ayı dolsun öyle gel dedi
amin cnm hepimizinkini. Sende git gel bakalım doktoruna. O muhteşem sesi duy :lepi:
kızlar benim doktorum hiç kalp atışından bahsetmiyo... geçen hafta gittim doktora kalp atışına bakalım falan hiç demedi hatta üç ayı dolsun öyle gel dedi
herkese günaydın arkadaşlar
çok şükür c.tesi günü meleğimin kalp atışlarını duydum ve çok mutlu oldum:sm_cool::sm_cool:
allahım herkese nasip etsin sağ salim kucağımıza almayıda nasip etsin:Saruboceq:
mozijiku canım sende duymuşun kalp atışlarını çok sevindima.s.
hihoyyytUğurlu listeden buraya terfi eden biri dahahihoyyytHoşgeldin canıma.s.
Hoşbuldum tatlım uğurlu liste bana uğurlu geldi valla:CüvCüv: