evet hamilelik belirtilerinden buraya yeni bir transfer daha kaydirigubbakcemile5
Mozijikucummmm bebişim daha çok küçük 26 ocakta çağırdı tekrar keseyi görmek için..
büyür cnm sen merak etme. Görürsün kesesinide. sonra kalp atışını inşallah. Allah kucağınada almayı nasip etsin a.s.
Amin inş. o günleri görmek için sabırsızlanıyorum çok güzel bi duygu olsa gerek..
Allahım hepimizin yavrularını kucağımıza almamızı nasip eder inş.
Kızlar ben patronla görüştüm ay sonu işten çıkıyorum kısmetse off nsl midem yanıyor şimdi anlatamam
Kızlar ben patronla görüştüm ay sonu işten çıkıyorum kısmetse off nsl midem yanıyor şimdi anlatamam
kızlar kısmetse ben bir hafta sonra doktora gideceğim tam 6 haftalık oluyor kalp atışları 6 haftalıkken duyuluyormu mozijikü çok sevindim canım meleğinin kalp atışlarını duymuşsun inş kucağına aldığın günleride görürsün
kızlar bende bugün 4 te gidicem doktora... ben 5. haftanın içindeyim...
kalp atışlarını duyarmıyım bilmiyorum ama keseyi görürüm herhalde :)
çok heyecanlıyım sabahtan beri...
bu arada hamiş arkadaşlar tebrikler....:))
slm kızlar nasılsınız en güzel eylül anneleri hep burda ne güzel ya ama bende listedede olmak istiyorum 41. üyenizde beni yazın kızlar burda yazışıyoruz bazen ama listede ismimi görmek istiyorum sizin yanınızda sat 3 aralık beklenen doğum tarihi 09\09\09 inşallah .:CüvCüv:
slm kızlar nasılsınız en güzel eylül anneleri hep burda ne güzel ya ama bende listedede olmak istiyorum 41. üyenizde beni yazın kızlar burda yazışıyoruz bazen ama listede ismimi görmek istiyorum sizin yanınızda sat 3 aralık beklenen doğum tarihi 09\09\09 inşallah .:CüvCüv:
Kızlar benim daha çok yeni kesesi bile görünmedi ama bu gece mide yanması bide ağzıma acı su geldi ilk defa..
ben 7 haftalık olmasını bekliyip öyle gidcem doktora...
Normaldir cnm. Daha bunlar neki. Mide bulantıların olcak kaydirigubbakcemile3 inş. çok fazla olmaz sende
Bencede en iyisi aslında. Hem kalp atışlarınıda duyarsın gidince