2009 eylül anneleri kaç kilo aldığımızı burdan paylaşalım

ya off ya herkes 3 kilo 5 kilo fialan alıyo biz 10 kilo aldık doğumdan sonra işim çok 34+ 2 yiz bu arada :KK43:(( ayrıcA KIZLAR NORMAL doğum yapıcak olan arkadaşlar çzellikle korse kullnıcakmısınız ben araştırdım ilk haftaan sonra hemn karnım için bi korse alıcam düşünenler varsa birbirimize yardımcı olalım :))

ya off ya herkes 3 kilo 5 kilo fialan alıyo biz 10 kilo aldık doğumdan sonra işim çok 34+ 2 yiz bu arada :KK43:(( ayrıcA KIZLAR NORMAL doğum yapıcak olan arkadaşlar çzellikle korse kullnıcakmısınız ben araştırdım ilk haftaan sonra hemn karnım için bi korse alıcam düşünenler varsa birbirimize yardımcı olalım :))

canım benim 10 kilo cok degil ki gayet normal . . .en ideali 12-13 arası zaten :)) ben kızıma hamile kaldıgımda 45 kiloydum kaydirigubbakcemile3 simdi dusununce kılom ne kadar da azmıs diyorum......55 ile dogumumu yaptımiki ay icinde tekrar 46 idim :)) yani bu kadar dert etme kendine.....ben biliyorum ki 20 kilo alanlar var hatta daha fazlası.......emzirmek zaten en iyi kilo verdirme olayı :)

:kedi:
canım benim 10 kilo cok degil ki gayet normal . . .en ideali 12-13 arası zaten :)) ben kızıma hamile kaldıgımda 45 kiloydum kaydirigubbakcemile3 simdi dusununce kılom ne kadar da azmıs diyorum......55 ile dogumumu yaptımiki ay icinde tekrar 46 idim :)) yani bu kadar dert etme kendine.....ben biliyorum ki 20 kilo alanlar var hatta daha fazlası.......emzirmek zaten en iyi kilo verdirme olayı :)

canım sen gerçekten çok zayıf başlamıssın :))) bende 52 kilo ile başladım şu an 62 kilodayım bu arada emelcim boyun kaç :kedi: kilolar verilmeye verilirde verene kadar ne olur bilmiyorum benim popom çok aldı oradan nasıl zayıflıcam kaydirigubbakcemile3

canım boyum 1.55 :))ikinci hamileligimde 49 ile hamile kaldım su an 58 kiloyumkaydirigubbakcemile3

ben de gecen haftaya kadar 10 kilo almıstım ama bu hafta bir kilo vermişim...

kızlar siz süpersiniz, ben aşırı bulantılarım olduğu halde, aslında sanırım çıkarttıklarımı telafi edebilmek için iki katı yemiş oldum. İlk 6 ay tam 10 kilo aldım, 45 dim 55 oldum, Şimdi 62 ve daha doğuma en az 40 gün var. :KK43:

En vahimlerden biriyim...34+1 ==>17 kilo aldım... Ve hiç bir çaba sarfetmedim... Yemiyorum desem yeridir.... 73 kilo oldum :KK43:((( E dahada alırım heralde

Ben 14 kilo aldım ama sanırım gayet iyiyim.Artık eskisi kadar çok kilo alıyorum diye şikayet etmiyorum.
Bu da yeni fotom

X