2009 Eylül anneleri bebeklermize neler aldık:)

kızlar buda beşiğimiz ama rengi lila ben internetten koyuyorum resmini daha evimize gelmedi ama bunu aynısı sadece renk farklı nasıl beğendinizmi ?? :)))

Konu bebişim olunca on kere düşünüyorum ne yapsam die vee sonunda yıkadım.mis gibi kokuolar.ütüledim de.ayy cok tatlılar yha.ben omo baby kullandım kızlar siz ne kullanıosunuz??

Eki Görüntüle 18541 kızlar buda beşiğimiz ama rengi lila ben internetten koyuyorum resmini daha evimize gelmedi ama bunu aynısı sadece renk farklı nasıl beğendinizmi ?? :)))

gercekten cok hos canım Allah güle güle kullanmak nasip etsin.benim evim dar yoksa ben de alacaktım ve tercihim kesin lila olurdu.senin bebiş kız mı??

gercekten cok hos canım Allah güle güle kullanmak nasip etsin.benim evim dar yoksa ben de alacaktım ve tercihim kesin lila olurdu.senin bebiş kız mı??
amiin canım teşekkür ederiz daha güzeli sizin olsun inşallah kaydirigubbakcemile5 evet canım bebeğim kız benim evim geniş o beşiği yatak odama koycam birde büyebilen beşik alıcaz daha doğrusu annemler alıcak odasının dolabının siparişini vercez şimdi bakalıım hazırlıklar son hız devam ediyo kaydirigubbakcemile sırada çantamı hazırlamak var

ben hemen hazırlayım die düşünüyorum sonra da gören deer artık ne meraklısın falan die hazırlamıyorum

ben hemen hazırlayım die düşünüyorum sonra da gören deer artık ne meraklısın falan die hazırlamıyorum

sorma benim eşim ve annem ne gerek var bu kadar erken almaya hazırlanmaya diye başımın etini yiyolar ama ben herşey hazır olsun istiyorum evimin temizliği kızmın odası herşeyden önce psikolojik olarak ben hazır olmak istiyorum ama anlatamıyorum ki kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

aynen ben de öleyim valla.ben plan yapıyorum hadi doğum asaması plansız ama oldu bitti dielim.kucagımızda bebekle döndük eve.peki şimdi ne olacak??işte bunu tek tek düşünüyorum o yuzden hersey hazır olsun istiyorum ben sadece oglumla ilgileneyim.kimseyi dinlemiyecem en iisi.bebişimin yatağı bi gelsin hemen hazırlıcam odasını

Konu bebişim olunca on kere düşünüyorum ne yapsam die vee sonunda yıkadım.mis gibi kokuolar.ütüledim de.ayy cok tatlılar yha.ben omo baby kullandım kızlar siz ne kullanıosunuz??

çok iyi yapmışsın canım..daha sonradan telaşalı telaşlı yapmaktansa şimdi hazır kendimizide rahat hissediyorken yapmak en iyisi.En azından tüm işler bitince sadece doğumu bekliyor olmak bizi psiklojik açıdan da daha olumlu etkiliyicekkaydirigubbakcemile3 haksızmıyım ama:sm_confused:

pushing puset çok güzelmiş canım..ya bu yatak gibi duruyor tıpkı..resimde mi bana öyle geldi..Yoksa dik tutunca koltuk şeklini alıyor mu..

bu arada beşiğede bayıldım..Çok güzelmiş..iyi günlerde yatsın bebeğin:ecrin_bebek:

Bu arada bende omo baby den numune ürün istemiştim..Firma çok duyarlı çıktı..numune ürünle birlikte birde tanıtımını yapma için bir bayan geldi..anlattıkları tatmin etti doğrusu..bende omababy i kullandım canım

aaa bende istemiştim numune kadın da geldi demek ki prensipleri bu.ama kadın gelmese belki baska bı urun alırdım.demek ki işe yarayan bı yol bulmuslar

teşekkür ederim canım allah sizede nasip etsin Şeniz canım yatar pozisyonda ilk aylarda bebek oturamaz ya ondan kaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim canım allah sizede nasip etsin Şeniz canım yatar pozisyonda ilk aylarda bebek oturamaz ya ondan kaydirigubbakcemile5

anladım canım..bak ben bunu bilmiyodum..bizde puset aldık.ama daha çok dik tutunca koltuk pozisyonunda duruyor..Onun için ancak 5.ayından sonra kullanılabilir gibi geldi bana....ama seninki çok iyiymiş ya...

mervis keşke diğer firmalarda böyle anlatarak ürünlerini verse demi..insan daha çok tatmin oluyor..

kızlar portbebe alaniniz var mi?
ana kucaklari bana yenidogana pek uygun degilmis gibi geldi,
doktora falan giderken bebekimiz rahat rahat uyusun diye portbebe alalim diye dusunuyoruz ama her yerde satilmiyor, iyi ve kalitelisine de rastlamadim henuz :uhm:

canım bende kampanya vardı aldım....tabi araştırmadan aldım oda ayrı.içinde 6 aylık olmadan yatırabileceğimi düşünmüyorum.Çünkü bunu yatarken değilde daha çok oturken kullanabileceği pozisyonda yapmışlar..Ama sonradan görüdüklerimde yenidoğana uygun şeklilde olanlarıda gördüm..araştır istersen..Bende portbebe aldım.çantayla birlikte 50tl idi.Bence portbebede bu kadarda markaya takılma derim.Çünkü portbebede kulpları sağlam olsun yeter...Çünkü hepsinin görevi aynı:)

nasıl beşik alıcam ben...hala karar vermedimm...yerimiz çok dar...

Kızlar bakın CELAL paşanın çeyizi

Eklentiler

• $Fótø ¡Lyã§018.jpg
    91,6 KB · Görüntüleme: 121
burası da oğluşumun odası teyzeleri.renkleri cok canlı ama telefondan cekildiği için kötü çıkmış.daha cook eksiğimiz var aslında ama dayanamadım koydum sımdıden fotolarıhihoyyyt

Eklentiler

• $Fótø ¡Lyã§040.jpg
    80,8 KB · Görüntüleme: 100
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…