ayy gerçekten süper olur...neyseki yolun yarısından fazlasını geride bıraktık:teytey:Bebeklerimizi görüceğimiz gün az kaldı..:Saruboceq:
dolabıda hazırsa bence yıka...dolabın içinde kirlenmez nede olsa.
Eki Görüntüle 18541 kızlar buda beşiğimiz ama rengi lila ben internetten koyuyorum resmini daha evimize gelmedi ama bunu aynısı sadece renk farklı nasıl beğendinizmi ?? :)))
amiin canım teşekkür ederiz daha güzeli sizin olsun inşallah kaydirigubbakcemile5 evet canım bebeğim kız benim evim geniş o beşiği yatak odama koycam birde büyebilen beşik alıcaz daha doğrusu annemler alıcak odasının dolabının siparişini vercez şimdi bakalıım hazırlıklar son hız devam ediyo kaydirigubbakcemile sırada çantamı hazırlamak vargercekten cok hos canım Allah güle güle kullanmak nasip etsin.benim evim dar yoksa ben de alacaktım ve tercihim kesin lila olurdu.senin bebiş kız mı??
ben hemen hazırlayım die düşünüyorum sonra da gören deer artık ne meraklısın falan die hazırlamıyorum
Konu bebişim olunca on kere düşünüyorum ne yapsam die vee sonunda yıkadım.mis gibi kokuolar.ütüledim de.ayy cok tatlılar yha.ben omo baby kullandım kızlar siz ne kullanıosunuz??
çok iyi yapmışsın canım..daha sonradan telaşalı telaşlı yapmaktansa şimdi hazır kendimizide rahat hissediyorken yapmak en iyisi.En azından tüm işler bitince sadece doğumu bekliyor olmak bizi psiklojik açıdan da daha olumlu etkiliyicekkaydirigubbakcemile3 haksızmıyım ama:sm_confused:
pushing puset çok güzelmiş canım..ya bu yatak gibi duruyor tıpkı..resimde mi bana öyle geldi..Yoksa dik tutunca koltuk şeklini alıyor mu..
bu arada beşiğede bayıldım..Çok güzelmiş..iyi günlerde yatsın bebeğin:ecrin_bebek:
teşekkür ederim canım allah sizede nasip etsin Şeniz canım yatar pozisyonda ilk aylarda bebek oturamaz ya ondan kaydirigubbakcemile5
kızlar portbebe alaniniz var mi?
ana kucaklari bana yenidogana pek uygun degilmis gibi geldi,
doktora falan giderken bebekimiz rahat rahat uyusun diye portbebe alalim diye dusunuyoruz ama her yerde satilmiyor, iyi ve kalitelisine de rastlamadim henuz :uhm:
nasıl beşik alıcam ben...hala karar vermedimm...yerimiz çok dar...