2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

keremim hepsi cok güzel canım saglıklı günlerde kullansın oglusun...:)))

Keremim sizin park yatakta çok cicili canım,güle güle kullansın yavruşun...Kırmızı beyaz takım çookkk güzellll...

hastane çıkışı:asigim:
penye battaniyesei..zuzum ve gülicanımla beraber almıştık...:asigim:
emziği biberonu emzik tutacağı şampuan ve pişik kremiiii:1rolleyes:
sweettiii oğluşumun...:asigim:

gömleğiiii:asigim:
havlusu:asigim:
sıcak su torbasııı:ecrin_bebek:
kapı süsümüzzz:asigim:
alalh sağlıcakla giymeyi ve kullanmayı nasip etsin oğluşumaaa:Saruboceq:

lalciğim hepsi birbirinden güzel ama gömleğe bayıldım doğrusu. sağlıkla kullansın kuzun cicilerini

ayy çok tatlılar lalll. Hastane çıkışı da almışsın cicim. ınsan dayanamıyo demi.
Bu arada battaniyeyi test ettik onayladık kısslar, desen yerleri bööle yumuşacık değişik bi kumaş çok beğendik. Oğluşumuz güle güle kullansın a.s.

keremim, simaysi yatakları, cicileri hepsi çok güzel kuzuların. sağlıkla kullansınlar inşallah..

laallll aşkom çok güseller yaaa güle güle gysn oğluşun nan bişi dicem siz bulşmadamı yaptnz ben yokkene yoksa.zuuzm ve gülicanla aldm demişin ondan şeyettm..bide ben hastane çıkışını 10 lu olanı yeşil 5 li olanı mavi aldım acaba değiştrsemmi yeşili yaa çocuk doğar doğmaz yeşil yeşil bakmasn sonram:=)

lalciğim hepsi birbirinden güzel ama gömleğe bayıldım doğrusu. sağlıkla kullansın kuzun cicilerini
saol canımmm....opuyorumnanaktan

teşekkür ederiz teysesiiiiopuyorumnanaktanevet canım hast.çıkışınıda aldım ve herşeyi bitti ...almıcam artık diyom ama görünce dayanamayıp alıommmm:1rolleyes:

saoll bebekimmmmmopuyorumnanaktan
evet canım buluşmuştukkk zuzum ve gülicanlaa:asigim:
canım ben özellikle 5 li aldım hastane çıkışlarını 2 tane aldımm..çünküm benim kızımdanda birsürü var..o yüzden 10 almaya gerek duymadımmmmyerimsenibenboşver maviş maviş olsun oğluşunnn....:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…