2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

alya dua ii günlerde gysin annesi hepsi cok tatlı cok cici...maasallah:)

aybike ins. kizin gule gule kullansin..

bu arada kizlar KIYAFETLERIN BOYUN KISMINDAKI ETIKETLERI cikarmayi unutmayin...bebekler rahatsiz olabiliyormus usenmeyin hepsinden sokun.

bu oğlusumun park yatagı biraz fazla renkli cıktı kutudan ama yine de begendimmm erkek diye hersyinin mavi olmasını istemiyorum zaten:))))

bimg0373.jpg
QUOTE]

Canım c.tesi günü kemeraltında gördüm aynısını. Bende bebeğimin odasında yatamayacağı günler için sepet tarzı biişey istiyordum ama bu beşik baya hesaplı geldi bana da. Bunu almaya karar verdim.
Sepeti ilk 5 ay kullanabilecek sadece ama bunu herzaman kullanabilir diye düşünüyorum.
Senin evde bol bol incelemeye fırsatın olmuştur. Memnunmusun yatağından??
Şeniz

bu oğlusumun park yatagı biraz fazla renkli cıktı kutudan ama yine de begendimmm erkek diye hersyinin mavi olmasını istemiyorum zaten:))))

bimg0373.jpg
QUOTE]

Canım c.tesi günü kemeraltında gördüm aynısını. Bende bebeğimin odasında yatamayacağı günler için sepet tarzı biişey istiyordum ama bu beşik baya hesaplı geldi bana da. Bunu almaya karar verdim.
Sepeti ilk 5 ay kullanabilecek sadece ama bunu herzaman kullanabilir diye düşünüyorum.
Senin evde bol bol incelemeye fırsatın olmuştur. Memnunmusun yatağından??
Şeniz

bu beşiğin markası ne acaba nerde bulabilirim

green olive canım ben cok begendim beşiği..sallanabiliyor müzik titreşim hepsi var. benim için önemli olan sallanabiliyor olmasıydı zaten ve katlandıgında bir bavul kadar kalıyor..yanında her yere götürebilirsin..cok da kolay kurulup katlanıyor.biz ilk kurarken biraz zorlandık ama öğrenince 5 dakkanı almıyor..tavsiye ederim yani.fiyatı da cok uygun diğerlerine göre.:))))).ben de bir iki seneye kadar oda takımı yapacam ogluma onun için gecici olarak aldım ama gittiğim yerlere de götürürüm diye düsünüyorum..

moonlight_10 markası stork ben bunu netten beğenip sipariş verdim..hemen hemen her sitede var..internetten gördüğümde kenarlarını kırmısı pembe gibi görmüstüm ama eve gelince bi baktım vişne rengiymiş...ama bunu da beğendim cok dadlu geldi bana..

green olive canım ben cok begendim beşiği..sallanabiliyor müzik titreşim hepsi var. benim için önemli olan sallanabiliyor olmasıydı zaten ve katlandıgında bir bavul kadar kalıyor..yanında her yere götürebilirsin..cok da kolay kurulup katlanıyor.biz ilk kurarken biraz zorlandık ama öğrenince 5 dakkanı almıyor..tavsiye ederim yani.fiyatı da cok uygun diğerlerine göre.:))))).ben de bir iki seneye kadar oda takımı yapacam ogluma onun için gecici olarak aldım ama gittiğim yerlere de götürürüm diye düsünüyorum..

Selduşum çok teşekkür ederim. Gidip alayım bari. Herzaman heryerde lazım olabilecek bir ürün. Çok sağol canım Şeniz

seldus ben beğendm parkyatağnızı hemde çok ben yanıma sepet alcaktım ama sepetşler çok pahalı280den başlıo ne kadara aldn park yatağı saraçhaneden felan alan varmı fyatlar nasıl kıslar naz sende güle güle kullan hayatm sennkde çok güsel nerden nekadara aldn..

seldus ben beğendm parkyatağnızı hemde çok ben yanıma sepet alcaktım ama sepetşler çok pahalı280den başlıo ne kadara aldn park yatağı saraçhaneden felan alan varmı fyatlar nasıl kıslar naz sende güle güle kullan hayatm sennkde çok güsel nerden nekadara aldn..

Bende sepet düşünüyordum ama sepet alanlar bebek 6 aylık olduktan sonra birde park yatak ihtiyacı duyuyorlar. sepetten düşüyormuş bebekler çünkü...

Naz güle güle kullanın beşiğiniz çok hoş Şeniz kaça aldın?

Bu da minik oğlumun kapı süsü ve park yatağı teyzeleri,odasını daha tam yerleştiremedim,beğenecekmisiniz bakalım?

Eklentiler

• $IMG_3911.jpg
    $IMG_3911.jpg
    81,4 KB · Görüntüleme: 31
  • $IMG_3913.jpg
    $IMG_3913.jpg
    84,3 KB · Görüntüleme: 42
teşekkür ederim arkadaslar :) a city outlet var ankarada oturanlar bılır oradan aldım ıcınde alezi yıkanan yatakla beraber 170 e aldım..markası baby2go benetton renkli aldım ıkıncı kız fılan olursa .birincı doğsunda tabi öncelikle kaydirigubbakcemile3 herkesın cicileri hayırlı olsun:nazar:a.s.

simaysi park yatağınız çok güzel kapı süsünüzde değişik güle güle kullanın

nazcım simaysicim güle güle kullansın bebişlerinizz......yerimseniben

X