2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

güle güle kullan cnm hepsı cok guzel.. alt değiştirme yerıne aldığını ne dıye aldın ısmı ne yanı bn daha almadım da :) ve ne kadar a?a.s.

tşk ederiz teyzesi..

alt değiştirme zaten yatağın içinde ama üstündekini alt değiştirme diye aldıum 15 tl ye

çok güseller lallimm güle güle giysin ogluşunnnn , benimde bi takım mavili bi takım sarılı var hastane çıkışım ama ilk maviyi giydircem:asigim: bide bu sıcak su torbası ne için lazım bebişe

keremim hepsi cok güzel canım saglıklı günlerde kullansın oglusun...:)))

tşk ederiz hepimizinki inşşş
hepsi çok güzeller sağlıkla kullanmayı nasip eder inş. rabbim

amin canımm inşşşş

Keremim sizin park yatakta çok cicili canım,güle güle kullansın yavruşun...Kırmızı beyaz takım çookkk güzellll...

sağol teyzesi...kırmızı takım hediye geldi bende çok beyendim kadife...

oyoyyo hepside çok cicilerr keremim güle güle sağlıkla giyin inşallahh

amin canımmm

çok güseller lallimm güle güle giysin ogluşunnnn , benimde bi takım mavili bi takım sarılı var hastane çıkışım ama ilk maviyi giydircem:asigim: bide bu sıcak su torbası ne için lazım bebişe
teşekkür ederiz teysesiiiiiiopuyorumnanaktanbende hastanede ilk maviyi giydircemmyerimsenibencanım bazen lazım olabiliyor ayak dibine filan koymak için......özellikle kışın..birde büyüyünce karın ağrısında v.s.yerimseniben
lalll sizin cicilerde çok güzel güle güle kullanın

saol canımmmopuyorumnanaktan

lllalll çok güzel ciciler,Allah sağlıkla giydirsin ,bu arada tchibo mağzalarına bakın kızlar bugün HOŞGELDİN BEBEK ürünleri satılmaya başladı.Ben biraz önce cepadaydım.Valla kuyruk vardı.Çok güzel şeyler var.Bizler içinde pijama,emzirme sütyeni felan var.Bu hafta mutlaka uğrayın.Gerçi genel renk MAVİ,oğluşu olacaklara duyrulur....

canım teşekkür ederizzzzopuyorumnanaktan

lal o havlunun içinde nesi var kuşak falanmı anlamadm benm havlmda sennkinn aynısı sayılır kren rengi ama öle bişesi gok:=)

lal o havlunun içinde nesi var kuşak falanmı anlamadm benm havlmda sennkinn aynısı sayılır kren rengi ama öle bişesi gok:=)

havludan kesesi var bebekimmmmm:asigim:havlunun içinden çıktı...özel almadım yaniiiyerimseniben

llall cnmm güzel huzurlu mutlu günlerde kullansın oğluşun ciclerinii opuyorumnanaktan bende su torbası aldım ama seninki pek bi şirinmiş cnmm

lalllcim maasallahhepsicoook güzel ii günlerde giysin oğlusun..yaaa gömleğine ve sweetine bayıldım..ben de istiyooooom:):)))) bi de su torbasına nerden aldın kaca aldın ben öle bişey bulamadım((( kestane kebap acele cevap

llall cnmm güzel huzurlu mutlu günlerde kullansın oğluşun ciclerinii opuyorumnanaktan bende su torbası aldım ama seninki pek bi şirinmiş cnmm
teşekkür ederiz teysesiiiiiiopuyorumnanaktan:asigim:

teşekkürler seldusum.....opuyorumnanaktancanım su torbasını ulusda bir eczaneden aldıkkkk..7 tl fiatıdaayerimseniben

oyyy cok uygunmuss ya sırf alısveriş için ankaraya mı gitsem napsam yaa burda hiç güzel seyler yok yaaa(( olsa da coook ama cook pahalı sanki paris te yasıyoruz yaa((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…