2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

tşk ederim cnm demekki zevklerimiz uyuşuyor sende güle güle kullan şekerim nerden aldın sen

en ilk netten gördüm begendim daha sonra burda taç magazasında buldum fiyat farkı yoktu..burdan aldım:))) sırnaşık şey

evet canım park yatak aldım resimlerini koymustum 5-6 sasyfa geride olması lazım sanırım:)))

keremim 166.sayfda park beşiğimiz ve almayı düşündüğümnevresim takımımız var 172.sayfada da aldıgım nevresim takımı var:))))

çok güzelmiş yatağınız canım renklerde gayet hoş bence güle güle kullansın paşan mışıl mışıl uyusun

tsk ederim canım benim hepimizin yavruları mısıl mısılhuzur içinde uyusunlar insallah..

buda güzelmiş canım sağlıkla kullanın..

keremim iyi günlerde kullansın oğluşun yatağıda çok ciciyerimseniben

gizemcim ççok güzel cicileriniz güle güle sağlıkla giyinsin oğluşunnnyerimseniben

keremim, gizoş güle güle kullansın cicilerini kuzularımız.. çok güzeller

Ayyy alya dua olasim geldi aybikecim:kedi: ne guzel seyler almis oyle anneannesi..
Cok yasasin insallah.. Bebisinde guzel gunlerde giysin cicilerini.. Darisi benim henuz ortada olmayan bebisin basina kaydirigubbakcemile3

aybikecim çok cicileerr..hele pembe tulum çok kokoşşşşş....iyi günlerde sağlıkla giyinsin prensesinyerimseniben

çok ciciler canım ...güle güle iyinsin alya dua...yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…