2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

hazirancığım hepsi birbirinden şık olmuş, bayıldım :içelim:.. iyi günlerde yerlerini bulsunlar inşallah... şerbet takımı için nette görmüştüm o modeli. harika bence... kurdelanın arkasına lastik dikerek yapmayı düşündüm ama makinamız yok işte... nette de yapıştırmaydı... yıkarken nasıl yapacaksın?

canım sağol opuyorumnanaktan
valla bilmiyorum şu an, sürahiyi işi bitene kadar çiçekleri fazla ıslatmadan dikkatlice çalkalarım, sonra kaldırırken de çiçekleri söküp yıkarım, sonra tekrer silikonla yapıştırırım herhalde. zaten cam bardaklar dekor amaçlı gibi, onları kullanmam, plastikler de kullanılıp atılır.

hazirancım canım çok güzel hepsi tüm ince ayrıntısına kadar düşünmüşsün.
canım bebek şekerinede bayıldım ne kadara mal oldu onuda söylesen ben daha yaptırmadım..

hazirancım canım çok güzel hepsi tüm ince ayrıntısına kadar düşünmüşsün.
canım bebek şekerinede bayıldım ne kadara mal oldu onuda söylesen ben daha yaptırmadım..

elifçim bütün hepsini aynı kişi hazırladı 150 tl ödedim. şekerin maliyetini hiç bilmiyorum cnm.

musyascım ii günlerde sağlıkla giyinsin prensesinyerimseniben

çok güzeller, iyi günlerde giysin, kızına da çok yakışacak....:nazar:

[ı]musyascım ii günlerde sağlıkla giyinsin prensesinyerimseniben[/ı]

saolun canlarım haziran buarada senin yaptırdıklarına bayıldım lohusa şerbeti bizim hiçbiri aklımmıza gelmedi apar topar girince doguma mevlütte yapsam öyle bişi olurmu

saolun canlarım haziran buarada senin yaptırdıklarına bayıldım lohusa şerbeti bizim hiçbiri aklımmıza gelmedi apar topar girince doguma mevlütte yapsam öyle bişi olurmu

valla asıl mevlütte yaparsan bomba olur, şööööyle ele güne karşı acaip havalı olur.kaydirigubbakcemile3
ben de kırklarelinde annemde yapıcam mevlütü kısmetse, orası için de düşünüyorum bu tarz bişeyler.
tabi önce hayırlısıyla bi doğurayım da......

valla asıl mevlütte yaparsan bomba olur, şööööyle ele güne karşı acaip havalı olur.kaydirigubbakcemile3
ben de kırklarelinde annemde yapıcam mevlütü kısmetse, orası için de düşünüyorum bu tarz bişeyler.
tabi önce hayırlısıyla bi doğurayım da......

HAYIRLI DOGUMLAR CNM BENİM ŞİMDİDEN DUAM SİZLERLE HEPİNİZLE Bİ AVAZDA KURTUULUN MİNİKLERİNİZLE BERABER BENDE ANNMEDE YAPCAM CNM ABİM TAHTAKALEDE ESNAF YANINA GİTMEM LAZIM ORDA BULUNUYO BU TARZ SÜSLER SAOL CNM BENİMMopuyorumnanaktan

çok güzeller musyasçığım, sağlıkla giysin zeyneb ada inşallah.. :nazar:

HAYIRLI DOGUMLAR CNM BENİM ŞİMDİDEN DUAM SİZLERLE HEPİNİZLE Bİ AVAZDA KURTUULUN MİNİKLERİNİZLE BERABER BENDE ANNMEDE YAPCAM CNM ABİM TAHTAKALEDE ESNAF YANINA GİTMEM LAZIM ORDA BULUNUYO BU TARZ SÜSLER SAOL CNM BENİMMopuyorumnanaktan

amin cnm inşallahh. abin ordaysa zaten mesele diyil, en güzelini yaparsın.

musyas mevlüt takımlarımız hemen hemen aynı ama ben fırfırlı külot bulabilirsem( o hani tamamen fırfırlı olamlardan) pantalonunu gydirmiycem külotlu çorap ve fırfırlı külot giydiricem:)

X