- 13 Haziran 2008
- 891
- 7
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok güzel ciciler eklenmiş yine güle güle giyinsin inşallah ekim bebekleri
lallim çok güzel cicikleriniz rabbim sağlıkla giymeyi nasip etsin inşallah...
güle güle kullan cnm hepsı cok guzel.. alt değiştirme yerıne aldığını ne dıye aldın ısmı ne yanı bn daha almadım da :) ve ne kadar a?a.s.
keremim hepsi cok güzel canım saglıklı günlerde kullansın oglusun...:)))
hepsi çok güzeller sağlıkla kullanmayı nasip eder inş. rabbim
Keremim sizin park yatakta çok cicili canım,güle güle kullansın yavruşun...Kırmızı beyaz takım çookkk güzellll...
oyoyyo hepside çok cicilerr keremim güle güle sağlıkla giyin inşallahh
teşekkür ederiz teysesiiiiiiopuyorumnanaktanbende hastanede ilk maviyi giydircemmyerimsenibencanım bazen lazım olabiliyor ayak dibine filan koymak için......özellikle kışın..birde büyüyünce karın ağrısında v.s.yerimsenibençok güseller lallimm güle güle giysin ogluşunnnn , benimde bi takım mavili bi takım sarılı var hastane çıkışım ama ilk maviyi giydircem:asigim: bide bu sıcak su torbası ne için lazım bebişe
lalll sizin cicilerde çok güzel güle güle kullanın
lllalll çok güzel ciciler,Allah sağlıkla giydirsin ,bu arada tchibo mağzalarına bakın kızlar bugün HOŞGELDİN BEBEK ürünleri satılmaya başladı.Ben biraz önce cepadaydım.Valla kuyruk vardı.Çok güzel şeyler var.Bizler içinde pijama,emzirme sütyeni felan var.Bu hafta mutlaka uğrayın.Gerçi genel renk MAVİ,oğluşu olacaklara duyrulur....
tşk ederiz teyzesi..
alt değiştirme zaten yatağın içinde ama üstündekini alt değiştirme diye aldıum 15 tl ye
lal o havlunun içinde nesi var kuşak falanmı anlamadm benm havlmda sennkinn aynısı sayılır kren rengi ama öle bişesi gok:=)
örtüyü sormustum cnm tesekkür 15 tl altdeğiştirme adı da :) alıyım bnde kaydirigubbakcemile2
teşekkür ederiz teysesiiiiiiopuyorumnanaktan:asigim:llall cnmm güzel huzurlu mutlu günlerde kullansın oğluşun ciclerinii opuyorumnanaktan bende su torbası aldım ama seninki pek bi şirinmiş cnmm
lalllcim maasallahhepsicoook güzel ii günlerde giysin oğlusun..yaaa gömleğine ve sweetine bayıldım..ben de istiyooooom:):)))) bi de su torbasına nerden aldın kaca aldın ben öle bişey bulamadım((( kestane kebap acele cevap