2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

park yatağımız geldi :)

[/URL][/IMG]

nazcım sağlıkla kullansın bebeişin

Bu da minik oğlumun kapı süsü ve park yatağı teyzeleri,odasını daha tam yerleştiremedim,beğenecekmisiniz bakalım?

simaysi kapı süsün çok ilginçmiş yatağında çok güzel sağlıkla kullansın oğlun inş.

bunlarda bizim cicilerimiz bugün eklenen cicilerimiz

keremim bütün cicileriniz çok güzeller sağlıkla kullansın oğlusun
park yataklarımızda aynı model aynı renk olmuşyerimseniben

lalimm ajkımm bütün cicileriniz çok güzeller
oğluşun sağlıklı günlerde kullansın inşallah

biz de zeynep' in yeni cicilerini ekliyoruz teyzeleri.. en son 3 ay kadar önce eklemiştim. hatırlayabildiklerimi ayırdım ama tekrar yüklediklerim de olabilir içinde..

termometre ve nem ölçerimiz

atta çantamız

uyku tulumlarımız

alt açma setimiz

diğer alt açma setimiz

penye battaniyelerimiz ve naylonlu alt açma setimiz

bayılıyorum küçük kızlarda beyaz elbiselere, melek gibi oluyorlar opuyorumnanaktan inşallah önümüzdeki yaz benim kızım da giyecek :Saruboceq:

pançomuz

elam bitanem çok teşekkürler ajkımmmopuyorumnanaktan:asigim:
cashmir canım cicileriniz çok güzell...güle güle kullansın prensesinnnnnnopuyorumnanaktan

topitos battaniyemiz

bizim hastane çıkışımız bu, alttaki de devamı. yani klasik hastane çıkışı gibi değil. acaba alsam mı bir tane daha ? :uhm:

elam bitanem çok teşekkürler ajkımmmopuyorumnanaktan:asigim:
cashmir canım cicileriniz çok güzell...güle güle kullansın prensesinnnnnnopuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan güzel günlerde büyütelim hepimiz kuzularımızı inşallah..

cashmir hepsi cok üzel güle güle kullansın bebeğin...hepsine bayıldım harika:)

Son düzenleme:
lalcim oğluşun sağlıkla kullansın tatlımm

yasemincimm zeynebimiz sağlıkla kullnnsın cicilerini

cashmir canım zeynep'in iyi,sağlıklı günlerde kullansın inşallah... hepsi birbirinden güzeller opuyorumnanaktan

lalcim hepsi çoook güzel iyi ve sağlıklı günlerde kullansın Mustafa Barış opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…