elacım hepsi özenle seçilmiş çok güzel ciciler çok beğendim bitanemmm......ela eylüllüm iyi günlerde mutluluklarla sağlıkla giyinsinnnnn....:asigim::asigim::asigim:
Elalım hepsi gerçekten çok güzel inş. iyi günlerde sağlıkla kullanır ela prenses.
ayyy elam hepsine bayıldımmmmmmmm,parkyatakta çok güselllllll hepsi harika güle güel giysin melegin canım o parkyatagın üstündeki ne onu çözemedim pempe çantayı anladımda altındaki ne ??
ANG€L;7974033 .!.:zuzum elalım hepsi çok güzeller.güle güle eskitsin bebişlerinizzemuszemus
sağol dandanımmopuyorumnanaktan
park yatağın üstündeki uyku seti cnm dik duran ayıcıkların altındaki ise yastığı uyku setinin eğer onları souyosankaydirigubbakcemile3
o paket içinde duranda pembeli grili üstteki çanta olan şeyde 5li port bebe seti açmaya üşendimdekaydirigubbakcemile3
hee tamam o port bebe setinin ne oldunu anlamaıştım kaydirigubbakcemile3 chiconun ateş ölçerini ne kadara aldın canım bide nuk burun aspiratörümü o gördügüm o ne kadar
5li port bebemi CADIARZU bende onu soracaktım ne diye renklerine bayıldım çok güzelmiş.
elam hepsi çok güzel güle güle kullansın zilloş kızın opuyorumnanaktan
Zuzum yenİ cİcİlerİnİz Çok gÜzel gÜle gÜle mutlu gÜnlerde gİyİn canım..
ANG€L;7974033 .!.:zuzum elalım hepsi çok güzeller.güle güle eskitsin bebişlerinizzemuszemus
elaamın herşeyi çok güsel olmuşş annesiii...nası da yakışır kuzuma...sağlıkla giysin tatluummmopuyorumnanaktan
ELALIM harika hepsi, eylül ela hepsini güle güle kullansın...
Elalı herşeyiniz çok güzel. Güle güle kullansın bebişin en mutlu günlerinizde inşallah...
Herşeyini tamamlamışsın ne güzel darısı başımıza inşallah :1hug:
elam gule gule giysin fıstık kızın hepsi birbirinden guzel... Çok yakısacak teyzosuma :)
canım cicilerine bayıldım hepsi çok güzel şimdik doğursan olur valla bi eksiğin kalmamış kaydirigubbakcemile3 şaka şaka rabbim vaktinde doğurmayı nasip etsin inş. güle güle kullanın