2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

elacım hepsi özenle seçilmiş çok güzel ciciler çok beğendim bitanemmm......ela eylüllüm iyi günlerde mutluluklarla sağlıkla giyinsinnnnn....:asigim::asigim::asigim:

lalimm bitanem çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan
ayhhh kızımda sanaa tşk etti sanırım yazarken oynadıkaydirigubbakcemile3
amin inşallah cnm hepimizin yavruları sağlıkla giysinle inşallah:Saruboceq:

Elalım hepsi gerçekten çok güzel inş. iyi günlerde sağlıkla kullanır ela prenses.

sağol pempemmopuyorumnanaktan
amin inşallah cnmm:Saruboceq:

ayyy elam hepsine bayıldımmmmmmmm,parkyatakta çok güselllllll hepsi harika güle güel giysin melegin canım o parkyatagın üstündeki ne onu çözemedim pempe çantayı anladımda altındaki ne ??

sağol dandanımmopuyorumnanaktan
park yatağın üstündeki uyku seti cnm dik duran ayıcıkların altındaki ise yastığı uyku setinin eğer onları souyosankaydirigubbakcemile3
o paket içinde duranda pembeli grili üstteki çanta olan şeyde 5li port bebe seti açmaya üşendimdekaydirigubbakcemile3

hee tamam o port bebe setinin ne oldunu anlamaıştım kaydirigubbakcemile3 chiconun ateş ölçerini ne kadara aldın canım bide nuk burun aspiratörümü o gördügüm o ne kadar

5li port bebemi CADIARZU bende onu soracaktım ne diye renklerine bayıldım çok güzelmiş.

hee tamam o port bebe setinin ne oldunu anlamaıştım kaydirigubbakcemile3 chiconun ateş ölçerini ne kadara aldın canım bide nuk burun aspiratörümü o gördügüm o ne kadar

cnm ateş ölçer 29tl, nukun burun aspiratörüde 8,5 tl ...

5li port bebemi CADIARZU bende onu soracaktım ne diye renklerine bayıldım çok güzelmiş.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

elaamın herşeyi çok güsel olmuşş annesiii...nası da yakışır kuzuma...sağlıkla giysin tatluummm opuyorumnanaktan

Elalı herşeyiniz çok güzel. Güle güle kullansın bebişin en mutlu günlerinizde inşallah...
Herşeyini tamamlamışsın ne güzel darısı başımıza inşallah :1hug:

elam gule gule giysin fıstık kızın hepsi birbirinden guzel... Çok yakısacak teyzosuma :)

canım cicilerine bayıldım hepsi çok güzel şimdik doğursan olur valla bi eksiğin kalmamış kaydirigubbakcemile3 şaka şaka rabbim vaktinde doğurmayı nasip etsin inş. güle güle kullanın

elaamın herşeyi çok güsel olmuşş annesiii...nası da yakışır kuzuma...sağlıkla giysin tatluummm opuyorumnanaktan

ELALIM harika hepsi, eylül ela hepsini güle güle kullansın...

Elalı herşeyiniz çok güzel. Güle güle kullansın bebişin en mutlu günlerinizde inşallah...
Herşeyini tamamlamışsın ne güzel darısı başımıza inşallah :1hug:

elam gule gule giysin fıstık kızın hepsi birbirinden guzel... Çok yakısacak teyzosuma :)

canım cicilerine bayıldım hepsi çok güzel şimdik doğursan olur valla bi eksiğin kalmamış kaydirigubbakcemile3 şaka şaka rabbim vaktinde doğurmayı nasip etsin inş. güle güle kullanın

Teyzeleri hepinize çokk teşekkür ederiz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Allah hepimize zamanında kucağımıza alıp sağlıkla cicilerini giydirmeyi nasip etsin inşallah:Saruboceq:

elalı baıldım minnoşunun cicilerine sağlıcakla giysin zilli kızın opuyorumnanaktan

ELALIM CıCıLERıNE BAYILDIMMM ÇOK TATLI YAWW GÜLE GÜLE KULLANIN JANIM
YA BıRDE ARABAYI ÇOK BEĞENDıM CANIM PUSETLE TAKIM DEĞıL Mı.. (ŞEY BıRDE KAÇA ALDIN DıYE SORCAKTIM CANIM AYIP OLMAZSA..))
BıRDE ÖBÜR TOPıKDE DE SORMUŞTUM AMA CEVABI GÖREMEDıM CANIM KIYAFETLERı ELıNDE Mı YIKADIN MAKıNEYE Mı ATTIN ONU SORCAKTIM
NE KADAR ÇOK ŞEY SORDUM YAA KUSURA BAKMA CANIM..

SON ALINAN CıCıLERıMıZ

1)

ana kucağımız ve oto koltuğumuz şimdilik annemin manevi oğlu olan junıor özben :)))

2)

3)

arabamız

4)

atti çantamız annem kokoş yaa diğer çantalardan istemedi kokoş karı nolcek her kıyafetine uycakmış :))

5)

mevlüt takımımız

6)

7)

8)

9)

bayramlığım pamuk eller cebe :))

10)

2. bayramlığım teyzem almış

11)

mevlüt elbisemin ayakkabıları şık değilmiş diye kokoş annem bunları almış

12)

denizci takımım

13)

14)

ağız mendillerimiz ve bel koruyucumuz

15)

tek altlarım

16)

çıtçıtlı badylerim

17)

kapı süsümüz

Son düzenleme:
ohh ohhh kuzularımızın yeni cicilerine bakın hele opuyorumnanaktan çok güzeller..

gizosum, zuzu, elalım sağlıkla doldursun içlerini yavrularınız inşallah :Saruboceq:

Gizoş ne güzel şeyler almışsın yine oğluna. Maşallah güle güle giysin inşallahh...
Seçkin bebeden mi aldın ? Bebek arabasınıda yenilemişsin hayırlı olsun. Sorması ayıp ne kadara aldın a.s.

gizemcim hepsi çok güzell...:asigim:iyi günlerde giyinsin minik prensinnnnnnopuyorumnanaktanbayramlığını sevsinlerrr yakışıklı oğluşunun.....:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…