2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

gizemcim çok güzel hepsiiiiiiiiiiiiii....güle güle giysin bebişşşşşşşşşş

zuzumm , elalı ve gizemciğimm aldıklarınızın hepsi birbirinden güzelll opuyorumnanaktan allahım mutlulukla sağlıkla kullansın, giyinsin bebişlerrr inşş

CİCİLERİNİZ ÇOKK GÜSELLLLL GÜLE GÜLE GÜNLERDE GİYSİN KUZUCUKLAR..

elalı bişey sorucam park yatağın aynısını bende alıcam nasıl rengi falan resimdeki gibi kremmi yoksa kahve tonlarıda varmı ayrıca ne kadara aldın canım..uyku seti ayrımı o ne kadar ve nerden aldın çok iyi uymuş ...

gizem - keremim canlarım çok güzelmiş cicileriniz gülel güle kullansınlar inş.

gizoşummmmmmmmmmmmmmm gule gule giysin oglusun cicilerini cok sekerler ya

keremim cicileriniz cok guzel sizinde canım gule gule giysin oglusun

tşk ederim pembeinci ve kalemiti sağlıkla gyer bebişlerimiz inşşş...

gizemcim keremim cicileriniz çok güzel sağlıkla giysin bebişlerimiz (kızlar fazla özenmeyin yaaaaaaa nazardan çatlatcanizz bebeleri):mymeka:

ohh ohhh kuzularımızın yeni cicilerine bakın hele opuyorumnanaktan çok güzeller..

gizosum, zuzu, elalım sağlıkla doldursun içlerini yavrularınız inşallah :Saruboceq:

zuzumm , elalı ve gizemciğimm aldıklarınızın hepsi birbirinden güzelll opuyorumnanaktan allahım mutlulukla sağlıkla kullansın, giyinsin bebişlerrr inşş

teşekkür ederis teyzeleriii opuyorumnanaktan

gizemm keremimm güle güle giysin yawrularınızz çok güseller

elalı baıldım minnoşunun cicilerine sağlıcakla giysin zilli kızın opuyorumnanaktan

tşk ederiz gizem teyzesiopuyorumnanaktan

tşk ederim cnmopuyorumnanaktan
elifcim arabamız pusetle takım ikisini peşin 375e aldık...
yok kıs delüü o kadar şey elde yıkanırmıkaydirigubbakcemile3 şu zamana kadar 3 makina dolusu yıkadım, roxy diye dalan markasının ürünü olan sabun tozu aldım bebekler için özel, bide dalinin yumuşatıcısını aldım, deterjanı alırken tereddüt ettim ama yıkadıktan sonra boşuna tereddüt etmmişim dedim missssopuyorumnanaktan gibi kokuyorlaryerimseniben
ajkımm aşkolsun ne çok sorusuymuş sorcaz tabe birbirimizeŞeniz

ohh ohhh kuzularımızın yeni cicilerine bakın hele opuyorumnanaktan çok güzeller..

gizosum, zuzu, elalım sağlıkla doldursun içlerini yavrularınız inşallah :Saruboceq:

teşekkür ederiz cnmopuyorumnanaktan amin inşallah:Saruboceq:

teşekkür ederiz cnmopuyorumnanaktan amin inşallah:Saruboceq:

sağol teyzesiopuyorumnanaktan
cnm yatağın rengi krem rengi sadece yatağı 159tl, uyku seti 75tl, içinin yatağı da 75tlyerimseniben
cnm kahve tonu gördüğüm kadarıyla yok kırmızı, pembe ve kremi vardıyerimseniben

gizemcim , keremim sizinde cicileriniz çok güzeller sağlıkla giysin kuzucuklarınızzemuszemus

elaam ben de roxy almıştım pişman oldumdu soora ii diosun yani ayh sefindimm...ama sabun tozu tortu bırakıyo dediler bıraktımı,2 kez durularıs olmassa napalımmm...

elaam ben de roxy almıştım pişman oldumdu soora ii diosun yani ayh sefindimm...ama sabun tozu tortu bırakıyo dediler bıraktımı,2 kez durularıs olmassa napalımmm...

zuzumm yok kıs pişman olmaa misler gibi oldu walla tortu falanda kalmadıyerimseniben
ben normal yıkadım 2 durulama falan yapmadımzemuszemus

tşkler şekerler..

elalılcım bebişlerimizn yatakları aynı olucak desene bılgıler için tşkler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…