2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

bunları da dün ananemiz almışş kıslarrr..şimcik resim yolladılar :)))

ayy vakvaklı elbisesii yerim ben onun. Bunların altında tombik tombik bacaklar. Ne tatlı olur kimbilir :nazar:

zuzumm cok guzel valla :))))) zillosunun kısmeti cok acıkkk ilerde kokoş olcak kızın kesin belli olduuu gene cook guzel seyler almıssınız yaff :nazar:

zuzumm cok guzel valla :))))) zillosunun kısmeti cok acıkkk ilerde kokoş olcak kızın kesin belli olduuu gene cook guzel seyler almıssınız yaff :nazar:

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan nalancımmm çok mersi cücümmm..Şeniz anasının kızı o sırnaşık şey

Kızlar elamın cicileri dünden bu yana hem yıka, hem resmini çek buraya yükle baya uraştım herşeyini koyuyorum umarım beğenirsinizopuyorumnanaktan

buda arabamızın linki aynı rengi bida paketi açıp çekmeye üşendim :))
http://www.seninbebe.com/images/20203.JPG

Son düzenleme:
elacım hepsi özenle seçilmiş çok güzel ciciler çok beğendim bitanemmm......ela eylüllüm iyi günlerde mutluluklarla sağlıkla giyinsinnnnn....:asigim::asigim::asigim::nazar:

Elalım hepsi gerçekten çok güzel inş. iyi günlerde sağlıkla kullanır ela prenses.

ayyy elam hepsine bayıldımmmmmmmm,parkyatakta çok güselllllll hepsi harika güle güel giysin melegin canım o parkyatagın üstündeki ne onu çözemedim pempe çantayı anladımda altındaki ne ??

X