Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohh ohhh kuzularımızın yeni cicilerine bakın hele opuyorumnanaktan çok güzeller..
gizosum, zuzu, elalım sağlıkla doldursun içlerini yavrularınız inşallah :Saruboceq:
zuzumm , elalı ve gizemciğimm aldıklarınızın hepsi birbirinden güzelll opuyorumnanaktan allahım mutlulukla sağlıkla kullansın, giyinsin bebişlerrr inşş
elalı baıldım minnoşunun cicilerine sağlıcakla giysin zilli kızın opuyorumnanaktan
ELALIM CİCİLERİNE BAYILDIMMM ÇOK TATLI YAWW GÜLE GÜLE KULLANIN JANIM
YA BİRDE ARABAYI ÇOK BEĞENDİM CANIM PUSETLE TAKIM DEĞİL Mİ.. (ŞEY BİRDE KAÇA ALDIN DİYE SORCAKTIM CANIM AYIP OLMAZSA..))
BİRDE ÖBÜR TOPİKDE DE SORMUŞTUM AMA CEVABI GÖREMEDİM CANIM KIYAFETLERİ ELİNDE Mİ YIKADIN MAKİNEYE Mİ ATTIN ONU SORCAKTIM
NE KADAR ÇOK ŞEY SORDUM YAA KUSURA BAKMA CANIM..
ohh ohhh kuzularımızın yeni cicilerine bakın hele opuyorumnanaktan çok güzeller..
gizosum, zuzu, elalım sağlıkla doldursun içlerini yavrularınız inşallah :Saruboceq:
zuzumm , elalı ve gizemciğimm aldıklarınızın hepsi birbirinden güzelll opuyorumnanaktan allahım mutlulukla sağlıkla kullansın, giyinsin bebişlerrr inşş
CİCİLERİNİZ ÇOKK GÜSELLLLL GÜLE GÜLE GÜNLERDE GİYSİN KUZUCUKLAR..
elalı bişey sorucam park yatağın aynısını bende alıcam nasıl rengi falan resimdeki gibi kremmi yoksa kahve tonlarıda varmı ayrıca ne kadara aldın canım..uyku seti ayrımı o ne kadar ve nerden aldın çok iyi uymuş ...
elaam ben de roxy almıştım pişman oldumdu soora ii diosun yani ayh sefindimm...ama sabun tozu tortu bırakıyo dediler bıraktımı,2 kez durularıs olmassa napalımmm...