ohh ohhh kuzularımızın yeni cicilerine bakın hele opuyorumnanaktan çok güzeller..
gizosum, zuzu, elalım sağlıkla doldursun içlerini yavrularınız inşallah :Saruboceq:
Gizoş ne güzel şeyler almışsın yine oğluna. Maşallah güle güle giysin inşallahh...
Seçkin bebeden mi aldın ? Bebek arabasınıda yenilemişsin hayırlı olsun. Sorması ayıp ne kadara aldın a.s.
gizemcim hepsi çok güzell...:asigim:iyi günlerde giyinsin minik prensinnnnnnopuyorumnanaktanbayramlığını sevsinlerrr yakışıklı oğluşunun.....:asigim:
gizemcim çok güzel hepsiiiiiiiiiiiiii....güle güle giysin bebişşşşşşşşşş
opuyorumnanaktanzuzumm , elalı ve gizemciğimm aldıklarınızın hepsi birbirinden güzelll opuyorumnanaktan allahım mutlulukla sağlıkla kullansın, giyinsin bebişlerrr inşş
gizem - keremim canlarım çok güzelmiş cicileriniz gülel güle kullansınlar inş.
gizoşummmmmmmmmmmmmmm gule gule giysin oglusun cicilerini cok sekerler ya
keremim cicileriniz cok guzel sizinde canım gule gule giysin oglusun
gizemcim keremim cicileriniz çok güzel sağlıkla giysin bebişlerimiz (kızlar fazla özenmeyin yaaaaaaa nazardan çatlatcanizz bebeleri):mymeka:
teşekkür ederis teyzeleriii opuyorumnanaktan
gizemm keremimm güle güle giysin yawrularınızz çok güseller
gizemcim , keremim sizinde cicileriniz çok güzellersağlıkla giysin kuzucuklarınızzemuszemus
keremim gizem yeni cicilerinz çok güzel...
elacım gizemcim cicileriniz çok güzel güle güle giysin melekleriniz...
slm kızlar önclikle wrose,pembeinci,bulcuk,lllall teşekkür ederiz mobilyamızı begeniğiniz içina.s. buarada yeni ciciler eklenmiş gizem,zuzu,elalı,keremim cicilerinize bayıldım çok güzellerallah güle güle kullanmayı nasip etsin
slm kızlar önclikle wrose,pembeinci,bulcuk,lllall teşekkür ederiz mobilyamızı begeniğiniz içina.s. buarada yeni ciciler eklenmiş gizem,zuzu,elalı,keremim cicilerinize bayıldım çok güzellerallah güle güle kullanmayı nasip etsin
Taham çok güzel herşeyiniz. Bebeğiniz güle güle giysin inşallah. En mutlu günlerinizde...
teşekkür ederim tatlım en güzeli sizin olsuna.s.
cok güzelmiş cicileri...ismi de taha mı olucak ...taha ısmını sevıyorum...
tahan canım cicileriniz çok güzel iyi günlerde kullansız prenses inş.
nazcım taha oğlumun adı allah nasip ederse kızım olacak benimm adınıda zeynep istiyorum ama babasıyla anlaşamadık daha:umursamaz:
taham kolay gelsin canım güzel yorgunluklar bunlar. zemuszemus
Kızlar elamın cicileri dünden bu yana hem yıka, hem resmini çek buraya yükle baya uraştım herşeyini koyuyorum umarım beğenirsinizopuyorumnanaktan
buda arabamızın linki aynı rengi bida paketi açıp çekmeye üşendim :))
http://www.seninbebe.com/images/20203.JPG
ne güzel ilki oğlan bnmde oğlan.ikincisi de senın gibi kız olur inşallah neyse bn önce bunu doğurayım da :Saruboceq:kaydirigubbakcemile3 zeynep te cok güzel isim bence...hayırlısı olsun cnm
tahamm kızına gule gule giydir canım cok gusel cicileri :)