2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

slm kızlar önclikle wrose,pembeinci,bulcuk,lllall teşekkür ederiz mobilyamızı begeniğiniz içina.s. buarada yeni ciciler eklenmiş gizem,zuzu,elalı,keremim cicilerinize bayıldım çok güzeller allah güle güle kullanmayı nasip etsin

ohh ohhh kuzularımızın yeni cicilerine bakın hele opuyorumnanaktan çok güzeller..

gizosum, zuzu, elalım sağlıkla doldursun içlerini yavrularınız inşallah :Saruboceq:

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

teşekkür ederim tatlım 220 lira seyahat seti olarak geçiyor zaten hepsiburada.comdan inş. gene karar değiştirmem geçen seferkinide ayıla bayıla aldım ama bunu görünce geri yolladım az bi farkla bunu aldım :kedi:

gizemcim hepsi çok güzell...:asigim:iyi günlerde giyinsin minik prensinnnnnnopuyorumnanaktanbayramlığını sevsinlerrr yakışıklı oğluşunun.....:asigim:

teşekkür ederiz teyzesi opuyorumnanaktan

gizemcim çok güzel hepsiiiiiiiiiiiiii....güle güle giysin bebişşşşşşşşşş

opuyorumnanaktan
zuzumm , elalı ve gizemciğimm aldıklarınızın hepsi birbirinden güzelll opuyorumnanaktan allahım mutlulukla sağlıkla kullansın, giyinsin bebişlerrr inşş
opuyorumnanaktan
gizem - keremim canlarım çok güzelmiş cicileriniz gülel güle kullansınlar inş.

gizoşummmmmmmmmmmmmmm gule gule giysin oglusun cicilerini cok sekerler ya

keremim cicileriniz cok guzel sizinde canım gule gule giysin oglusun

naloşummmmmmmmmmmmmmmmm teeşekkür ederim dadlumm Şeniz

gizemcim keremim cicileriniz çok güzel sağlıkla giysin bebişlerimiz (kızlar fazla özenmeyin yaaaaaaa nazardan çatlatcanizz bebeleri):mymeka:

teşekkür ederim tatlım
teşekkür ederis teyzeleriii opuyorumnanaktan

gizemm keremimm güle güle giysin yawrularınızz çok güseller

teşekkür ederim zuzummmm opuyorumnanaktan
gizemcim , keremim sizinde cicileriniz çok güzeller sağlıkla giysin kuzucuklarınızzemuszemus

opuyorumnanaktan

keremim gizem yeni cicilerinz çok güzel...

elacım gizemcim cicileriniz çok güzel güle güle giysin melekleriniz...

teşekkür ederim kıslarr güzel dilekleriniz ve yorumlarınız için opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

çok mersi arzummopuyorumnanaktan

valla bütün resım koyan kızlar hepside cok güzel...bn daha pek bişey almamısım sızın yanınızda kaydirigubbakcemile3 kuzenlerın bebelerıne almaktan kendıme fırsat yok.erken dıye düşünmüştüm daha bi kaç kıyafet var o kadar.arabalar yataklar alınmış bakıyorum da hepsi cok güzeller.... cok zevklisiniz hepicini beğendim.güzel günlerde eskisin inşallahopuyorumnanaktan

tahan canım cicileriniz çok güzel iyi günlerde kullansız prenses inş.

:1hug:teşekkür ederim canım benim daha çooookkk var ama üşendim resmini çekmeye iki gündür uğraşıyoruz ama bitmedi çokk var ya çokk tahadan kalanları falan ayırıyoruz işe yarayanlar yıkanıp ütüleniyo malum işler

nazcım taha oğlumun adı allah nasip ederse kızım olacak benimm adınıda zeynep istiyorum ama babasıyla anlaşamadık daha:umursamaz:

ne güzel ilki oğlan bnmde oğlan.ikincisi de senın gibi kız olur inşallah neyse bn önce bunu doğurayım da :Saruboceq:kaydirigubbakcemile3 zeynep te cok güzel isim bence...hayırlısı olsun cnm

tahacım prensesinin cicileri çok güzel...güle güle iyi günlerde giyinsinnnnyerimseniben

ne güzel ilki oğlan bnmde oğlan.ikincisi de senın gibi kız olur inşallah neyse bn önce bunu doğurayım da :Saruboceq:kaydirigubbakcemile3 zeynep te cok güzel isim bence...hayırlısı olsun cnm

inşallah canım hayırlısıyla bi doğurda mevlam ikinciyi gönlüne göre verir inş. zeynep ismi güzelde babamızı ikna edemiyoz bi türlü:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…