zuzu, grren olive, arzum.. çok güzeller kızlar, harika şeyler almışsınız. sağlıkla kullansın bebelerimiz.opuyorumnanaktan
green olive sen izmir' desin değil mi? taç outlet buralarda mı? yoksa başka bir yerden mi aldın canım?
evet haklısın gizemcim 86lılar olarak fenayız valla bi beşik alınacaktı sadece hep bebiş odalarını görünce sinir olcaktım onlar yüzüne yapamadım diye ama artık takmıyorum eşime havale ediyorum artık cevap ikimizdede net biz bunu begendik sagolun gerek yok biz kendi zevkimize göre yapıyoruz diyoruz kimseyle sorun yaşamıyoruz ay ne rahat bölee tekrardan teşekkürler canımkaydirigubbakcemile5hatırlıyorum canım biz 86 doğumlulardan kormalılar canımız ne istiyorsa allem eder kullem eder elde ederiz bakk ne güzel olmuş kızımızın odası alllah sağlıkla kullanmayı nasip etsin bak bi beşik alınacakken tam takım odası alındı kaydirigubbakcemile3
canım çok teşekkürler ist modokodan uçan bebeden aldık 2300e dahada güzeli senin bebişinin olsun canım:1hug:süpperr olmuş tatlım babanız zevkliymiş ist nerden aldınız bide ayıp olmazsa fiyatını öğrenebilirmiyin çoookkkk beğendim ya
greenolive arzum kızlar mobilyalar ciciler çok güzel iyi günlerde kullansın bebikleriniz
green olive arzum86 hayırlı günlerde güle güle kullansın cicilerini bebişleriniz hepsi birbirinden güzel.....opuyorumnanaktan
Zuzucuum pek şekermiş cicileriniz güle güle giyin inşallah en mutlu günlerinizde
Sevgilerimle...
inşallahh canımmmzuzucum çok güzeller Allahım bebeğine sağlıklı günlerde giymeyi nasip etsin inşallah..
zuzucum niye kısa kollu aldın ekimde nasıl giydircen kız? ama hepsi çok güzel ben daha hiç elbise almadım başlayım artık yavaştan dimi ama
Prensesin güle güle kullansın zuzucum. Sanırsam yazlıkları bitirdin kışlıkları alıyosun he
amanin ne kadar guzel seyler almıs annesi zillisine gene
yerim ben o cadı kızını yaa masallah canım
ayyy ama bunlar çok güzellopuyorumnanaktansağlıklı günlerde giysin annesi