2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

Kızlar ben uzun zamandır giremedim ,ne ciciler alınmış,örülmüş,ben de dayanamadım,oğluşa aldığım birkaç ciciyi koydum,yalnız pembe olanı bir arkadaşıma aldım yanlış anlaşılmasın...

Eklentiler

• $IMG_3841.jpg
    95,7 KB · Görüntüleme: 25
  • $IMG_3842.jpg
    94,1 KB · Görüntüleme: 36
  • $IMG_3827.jpg
    73,4 KB · Görüntüleme: 26
  • $IMG_3835.jpg
    79,2 KB · Görüntüleme: 22
maasallah cok dadlu hepsii iyi günlerde saglıklı sıhhatli giysin bebişin canım..ya bi de bişey soracam o mavi ve pembe tulum takımları nerden aldın ve kaca aldın???? ben de burda begendim ama mavisi kalmamıstı...

o mavi ve pembe takımları Ankarada Cepa da peros diye çok uygun fiyata bebiş kıyafetleride satan yerden aldım.Kapış kapış gidiyormuş.Mağazaya arada sırada geliyormuş.Disneyin orjinal ürünü,fiyatı duyunca inanamayacaksın sadece 15YTL...

maşşalllah çook şekerler tatlımm allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inş.

inanırım çünkü burda da bulmustum ben aynısından aynı fiyata ama dediğim gibi mavisi kalmamıstı ve inanırmısın hep uhde kalmıstı içimde sürekli gidip sordum geldi mi mavisi diye ama pembesi var sadece daha da gelmez dediler...cok güzeller bebişin saglıcakla gisin canım:)

Çok teşekkürler harkese,amanın birde üstlerinde görsek ve resimlerini koysak ne güzel olur yaaaaaaa,,,,,

kızlar güle güle giyinsin bebişleriniz hepsi çok güzelleryerimseniben

kıslar arkadasım 3 ay önce dogum yapmıstı ve kızı olmustu ben de kızına elbise aldım oyyy cok hosuma gitti..siz de begenecekmısınız???

bunlar da benim tosun oğlusumun yeni oyuncakları ve oyuncak sepeti :))))

ayy kıslar hepsi çok güsller yaa sağlıcakla giysin kzuuzcuklarımızz moff bzde beklios hala anneannemizi..bişi almadk daha bitane tulum bide patiği var okdr:=))))))))

kızlar buda bizim dolabımız eşimle bir tasarladık renkleri falan şifonyer derdindende kurtulduk

teşekkür ederiz kızlar..hepimizin bebişleri güle güle mutluca sağlıklıca giysin inşalahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…