Kızlar ben uzun zamandır giremedim ,ne ciciler alınmış,örülmüş,ben de dayanamadım,oğluşa aldığım birkaç ciciyi koydum,yalnız pembe olanı bir arkadaşıma aldım yanlış anlaşılmasın...
maasallah cok dadlu hepsii iyi günlerde saglıklı sıhhatli giysin bebişin canım..ya bi de bişey soracam o mavi ve pembe tulum takımları nerden aldın ve kaca aldın???? ben de burda begendim ama mavisi kalmamıstı...
o mavi ve pembe takımları Ankarada Cepa da peros diye çok uygun fiyata bebiş kıyafetleride satan yerden aldım.Kapış kapış gidiyormuş.Mağazaya arada sırada geliyormuş.Disneyin orjinal ürünü,fiyatı duyunca inanamayacaksın sadece 15YTL...
o mavi ve pembe takımları Ankarada Cepa da peros diye çok uygun fiyata bebiş kıyafetleride satan yerden aldım.Kapış kapış gidiyormuş.Mağazaya arada sırada geliyormuş.Disneyin orjinal ürünü,fiyatı duyunca inanamayacaksın sadece 15YTL...
inanırım çünkü burda da bulmustum ben aynısından aynı fiyata ama dediğim gibi mavisi kalmamıstı ve inanırmısın hep uhde kalmıstı içimde sürekli gidip sordum geldi mi mavisi diye ama pembesi var sadece daha da gelmez dediler...cok güzeller bebişin saglıcakla gisin canım:)
ayy kıslar hepsi çok güsller yaa sağlıcakla giysin kzuuzcuklarımızz moff bzde beklios hala anneannemizi..bişi almadk daha bitane tulum bide patiği var okdr:=))))))))