Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebek sekerlerinizi ne zaman hazirlamaya düsünüyorsunuz? Ben modelleri sectim bile malzemeleride aldim, sadece badem sekerleri baglicam yazin. Siz neler yapmayi düsünüyorsunuz?
cnm magnetli dediğin mıknatısmı oluyo?bide nasıl malzemeler aldınız nasıl yapıcaksınız?bilgi verirseniz sevinirim kızlarselinacım ben de bütün malzemeleri aldım ama ben içlerine lavanta koyucam arkasını da magnetli yapıcam... ben de herhalde yazın içlerini doldururum.. çikolataları da ayrı alıcam...
ANG€L;7352373 .!.:cnm magnetli dediğin mıknatısmı oluyo?bide nasıl malzemeler aldınız nasıl yapıcaksınız?bilgi verirseniz sevinirim kızlar
kızlar nasıl malzemeler aldınız onlarında resmını cekıp eklermısınız bıde malıyetı nekadara geldı paylasırsanız sevınırım vereliniortak
zuzum tesekkurler canım Şeniz
cnm süpermiş ya normalde almaya kalksan daha pahalıya geliyor.bende mutlaka bakıcam tahtakaleye.çok sağol cnmevet canım mıknatıslı oluyo.. tahtakaleden aldım hazır lavanta paketleri bulunuyo üstüne monte etmek için süsler satılıyo ve magnetler satılıyo. sen silikon tabancasıyla tüm malzemeleri birbirine monte edip içine lavantayı koyuyorsun..
burcucum malzemelrin fotoğrafını koymak isterdim ama ben şu anda istanbuldayım malzemeler fethiyede.. gerçi ben ilk aşamada 40 tane almıştım belki istanbula gelmişken daha devamını alırım onalrın resmini çeker koyarım. ben 40 tanesini yaklaşık 30 liraya falan mal ettim. silikon tabancası da aldığım için 39 liraya falan geldi bana....