2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

kızlaarrr çok güseller yaa..bak canım çektii,alışwerişim geldiihihoyyyt

biz bebek yatak sparisi verdik bide birtane alt acma dolabi.

siz neler aliyorsunuz?

selinacım ben de sadce 1 tane şift kapılı düz beyaz dolap aldımm. birde ablamın kızından kalma oyun parkımız var. beşik almayı da düşünmüyorum 2 yaşına geldimi artık oda takımı alırız diye düşündüm. zaten eşimin işinden dolayı her sene yer değiştirme ihtimalimiz var bi eve olan bi eve olacakmı bilmiyorum.. o yüzden şimdiden çok fazla oda için acele edip gereksiz masraf yapmak istemiyorum...

bende kizimi ilk 4 ay besikte yatirdim sonra park yatakta yatti 1 yasina kadar. Ama sonra artik istemiyordu park yatagini. Odasina gecti sonra kendi yatagina. Park yatakta 2 yasina kadar yatar insallah seninki.

Ben simdi kücük bir yatak aldim. Ilk aylarda gene besikte yatirmayi düsünüyorum. Besik kücük oldugu icin gündüzleri salona alabiliyorum, aksamlarida yanima aliyorum.

Alt acma komidinde bu sefer cok istiyordum, ilk kizimda cok bel agri cektim sürekli yatakta alt degisdirmekten.

Giyisi kizimdan var onlari kullanmayi düsünüyorum. 1-2 oyuncak aldim o kadar simdilik.

bu annecimin ördüğü çok cici hırkamız..:lepi:

buda canım öğretmen arkadaşım edacımın oğluşuma hediyesi..Şeniz

bunuda annem ördü daha taze bitti bende hemen çekeyim dedim çünkü çok tatlı oldu örmek isteyenler buyursun..yerimseniben

bernacımm cicileriniz çok güzeller, sağlıkla giysin yavrun
en son eklediğin süeterin aynısından benim annemde yapmış hemide beyazzopuyorumnanaktan yanlız armasını ortaya değil 2 kenera dikecekmişşzemuszemus

amin canım..hepimizin kuşları sağlıkla giysin..o kelebekten arkadada 3 tane var bir tanede önüne örmüş annem ama çok güzel dimi..güle güle giysinler kuzucuklarımız..

bernacım oğluşun güle güle iyi günlerde giyinsin canım cicileriniiiiiiyerimseniben

bernacım oglusun ıyı gunlerde cıcılerını gıysın
kızlar benım prensesımın herseyı alındı kaydirigubbakcemile2
persembe gunu yatak odası gelıcek veee annanesıyle yıkıyıp yerlestırıcez cok heyecanlıyım bırazda sabırsızlıkta basladı kucuk besıkte aldık yanına ısımız bıtınce hepsının resımlerını eklıyecegım sositososito
oda takımı bunu aldık

bernacım burcucum bebişleriniz cicileriniz iyi günlerde eskitsinler inşallah

burcummm güle güle kullansın bebişin...çok cici tam kız bebiş içinnnnnnnyerimseniben

bernacım oğluşun güle güle iyi günlerde giyinsin canım cicileriniiiiiiyerimseniben

teşekkür ederiz teyzesi..a.s.

teşekkür ederim burcucum..senin güzel kızında güle güle kullansın odasını,beşiğini çok cici maşallah odası

bernacım burcucum bebişleriniz cicileriniz iyi günlerde eskitsinler inşallah

amin canım..hepimizin bebişleri inşallah..a.s.

Kizlar cicilerimiz dun doktordan cikar cikmaz gidip kizima biseyler aldim cinsiyet belli degil diye magazalara bakip bakip elim bos cikiyordum ama artik tutmayin benii zemuszemus

Son düzenleme:
......................

sitede sorun var galiba 2 kere gelmis sildim

Son düzenleme:
zellda canım çok güzeller yaa....filli çıtçıtlı badisine bayıldımmm...iyi günlerde giyinsinnn prensesinnnnnyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…