2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

bebek sekerlerinizi ne zaman hazirlamaya düsünüyorsunuz? Ben modelleri sectim bile malzemeleride aldim, sadece badem sekerleri baglicam yazin. Siz neler yapmayi düsünüyorsunuz?

burcuuu çok güseller kıss..

selina yakında almayı düşünüyorum malzemeleri..çok sıcaklarda çıkıp da alamam zaten..ağustosta filan alırım bademleride içine heralde..ozaman yaparım gibime gelio..yapıncak resim koyy bakalımmm

bebek sekerlerinizi ne zaman hazirlamaya düsünüyorsunuz? Ben modelleri sectim bile malzemeleride aldim, sadece badem sekerleri baglicam yazin. Siz neler yapmayi düsünüyorsunuz?

selinacım ben de bütün malzemeleri aldım ama ben içlerine lavanta koyucam arkasını da magnetli yapıcam... ben de herhalde yazın içlerini doldururum.. çikolataları da ayrı alıcam...

kızlar nasıl malzemeler aldınız onlarında resmını cekıp eklermısınız bıde malıyetı nekadara geldı paylasırsanız sevınırım vereliniortak
zuzum tesekkurler canım Şeniz

selinacım ben de bütün malzemeleri aldım ama ben içlerine lavanta koyucam arkasını da magnetli yapıcam... ben de herhalde yazın içlerini doldururum.. çikolataları da ayrı alıcam...
cnm magnetli dediğin mıknatısmı oluyo?bide nasıl malzemeler aldınız nasıl yapıcaksınız?bilgi verirseniz sevinirim kızlar

ANG€L;7352373 .!.:
cnm magnetli dediğin mıknatısmı oluyo?bide nasıl malzemeler aldınız nasıl yapıcaksınız?bilgi verirseniz sevinirim kızlar

evet canım mıknatıslı oluyo.. tahtakaleden aldım hazır lavanta paketleri bulunuyo üstüne monte etmek için süsler satılıyo ve magnetler satılıyo. sen silikon tabancasıyla tüm malzemeleri birbirine monte edip içine lavantayı koyuyorsun..

kızlar nasıl malzemeler aldınız onlarında resmını cekıp eklermısınız bıde malıyetı nekadara geldı paylasırsanız sevınırım vereliniortak
zuzum tesekkurler canım Şeniz

burcucum malzemelrin fotoğrafını koymak isterdim ama ben şu anda istanbuldayım malzemeler fethiyede.. gerçi ben ilk aşamada 40 tane almıştım belki istanbula gelmişken daha devamını alırım onalrın resmini çeker koyarım. ben 40 tanesini yaklaşık 30 liraya falan mal ettim. silikon tabancası da aldığım için 39 liraya falan geldi bana....

cnm süpermiş ya normalde almaya kalksan daha pahalıya geliyor.bende mutlaka bakıcam tahtakaleye.çok sağol cnm

Ben hastane icin kücük notluklar aldim. Saksi icinde bir notluk. Ona badem baglamaya düsünüyorum. Mevlüt icin kücük örgü ceketler ve patikler olucak, icine bir kesede lavanta olucak onlarin arkasinda miknatis yapistircam sicak tabancayla.

cok ıyıye maletmıssın canım ya :1shok:
antalyada oyle toptan yer varmı bılmıyorum :1no2: keske cekme ımkanın olsaydı neyse saol canım bılgılendırdıgın ıcın a.s.

kızlar merhabalar
bu bebek şekerlerinden bende alıcam.ama eşim ben eminönünde nerde bilmiyorum dedi.ordan alan bilen varmı neresinde???şimdiden almak istiyorum malzemesini.öptüm hepinizi:1hug:

bende eski besigimize yeni örtü diktircem, kumas alip terziye verdim. Temmuz sonuna kadar bitermis. Onuda halletim. Bebek arabasi zaten vardi. Bi bebegin yatagi kaldi onu sparis vercem daha. Sizin nasil gidiyor hazirliklar?

ya kıss bebeklere cok dadlu seyler var yaaa :)))

ksslar ben de bunu cok begendim indirim de varmıs ve cok yönlü kullanılabilir..sizce nasıl???babsıyla biz cok begendik alacaz kısmetse:)))

bebek.market sitesinden alıntıdır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…