2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

kızlar herkese çok teşekkürler inşallah hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alır cicilerini giydiririz

zuzu güle güle giysin kızın cicilerini, çok güzeller . favorilerim her zamanki gibi elbiseler :sm_cool: ben de alacağım artık bu hafta alkisalkisalkis
sırnaşık şey sırnaşık şey
elifim,zuzum,gizemcimm,şeydacım güle güle giyinsin iii günlerde kullansın bebişleriniz...hepsi özenle seçilmiş çok güzel şeyler...Şeniz

merrsi cücümmmm:CüvCüv:

Bende eklim artık sıpamın cicilerini:icecream:
Çok fazla bişi almadım ben henüz,bi takım kuzenim getirmişti öğrenir öğrenmez:asigim:
Bende artık ufak ufak başlıcam almaya eksiklerimizi,şimdilik bunlarra.s.

çok guzelmiş cicileri oğluşunun gule gule giydir beyazz

maasallah kısslar ebişeriniz saglıkla giysin insallah hepsini:)))

gizoşummmmm yeni gordum cicileriniziii cok guzelller Allahım saglıcakla giydirmeyi nasip etsin inş.

beyazcım iii günlerde giyinnsin bebişinn.....yerimseniben

kızlar bebişleriniz güle güle sağlıklıca giysin inşallah cicilerini..

Gizem canim hepsi cok guzel.Insallah guzel gunlerde giydirmeyi nasip etsin Allah.

iki kere aynı kişiye mesaj yazmışım.. hamilelik işte, yeni farkettim DD

Son düzenleme:
zemuszemus gizemcim aynı oda takımını alıcaz senınle anlasılan zevler aynı dimek kaydirigubbakcemile5
beyazcım senın cıcılerınde cok guzel bebısın gule gule gıysın

kızlar bende papuç aldum benım cadı kıza

ii günlerde kullansınlar meleklerimiz aynı olsunn nolcekk klasik olmasındansa aynı takım olsun zemuszemus

ii günlerde sağlıkla giysin meleğin papalarını tatlımm

Son düzenleme:
ii günlerde kullansınlar meleklerimiz aynı olsunn nolcekk klasik olmasındansa aynı takım olsun zemuszemus

ii günlerde sağlıkla giysin meleğin papalarını tatlımm

evet canım ben cok begendım bu takımı bebıslerımız saglıklıca ıyı gunlerde kullansınlar zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…