2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

bu annecimin ördüğü çok cici hırkamız..:lepi:

buda canım öğretmen arkadaşım edacımın oğluşuma hediyesi..Şeniz

bunuda annem ördü daha taze bitti bende hemen çekeyim dedim çünkü çok tatlı oldu örmek isteyenler buyursun..yerimseniben

kızlaarr hepsi çok güsellerr..güle güle kullansın bebişleriniz...

burcu aynı oda takımından ablam da aldı..çok tatlı duruyo kurulduğu zamann...

zeldacım hepsi çok güzel ama ben filliye bayıldım. bana zaten fil olsun yeter..:)))

Kizlar cok tesekkur ederiz insallah saglikla giydiririz hepimiz.Cinsiyet belli olmadan once herseyi begenip keske belli olsa da alsam diyordum ama simdi kesinlesince kizima birsey begenemez oldum cok secici oldum ben yaaa lmaz:

zellda bitanem cicikler süper ya maşallah kızımmı giycek onları minik prensesine nede yakışcak eminim

zellda bitanem cicikler süper ya maşallah kızımmı giycek onları minik prensesine nede yakışcak eminim

Insallah canim insallah dogduktan sonrada ciciler uzerlerindeyken fotolarini ceker ekleriz buraya o gunler gormeyi nasip etsin Allah.

musyascım iyi günlerde giyinsin cadı kızınnnnnyerimseniben

Musyas canim bayildim hele de poposu gullu coraba tam zilli bir kiz olacak annesinin sayesinde zemuszemus

kızlar çok güzel şeyler almışsınız, sağlıkla giysin ekim bebeklerimiz inşallah opuyorumnanaktan

[/QUOTE]

burcucum oğlullarımız aynı odalarda büyüyecekler ayy ne güzel benimde pazartesi gelip kurulcak allahın izniyle inş. ii günlerde yatıp büyüsünler inş. :içelim:

:asigim: SELDACIM maşallah kızına inş. sağlıkla giyer cicilerini canım yaa çook güzeller yerim ben onu opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

:asigim: SELDACIM maşallah kızına inş. sağlıkla giyer cicilerini canım yaa çook güzeller yerim ben onu opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan[/QUOTE]

Tesekkur ederiz Gizos teyzesiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…