-
- Konu Sahibi green olive
nurefsancım bebişin sağlıkla yatsın içinde, sade ama güzel
bende oda yapmadım park yatak aldım ilk etaptayerimseniben
çok güzelmiş nurefsancım opuyorumnanaktan mışıl mışıl uyusun inşallah meleğin içinde...
mehaycım genel topiğede yazmıştım cnm gördün mü? ciciler topiğinin 145-146 sayfasındaydı yatağımız...
greencim daha öncede görüp beğenmiştim odanızı, sağlıklı günlerde yatsın kuzun içinde çok güzel...
çok hoş canım ...iyi günlerde sağlıkla kullansın oğluşunnnnopuyorumnanaktan
sagol canim hollandada en ucuz sade besik 200 eurodan basliyor.oda takimlarida 850 eurodan basliyor.dedim simdi gidip 200euroya bi besik alacagim sonra ins. tasinirsak oda hazirlayacagim ne gerek var dedim.ikea dan bu besigi buldum 39 euroya hemen aldim hem sade hem saglam.1 sene kullanacagim sonra ins. odasini alirim..
mehaycım genel topiğede yazmıştım cnm gördün mü? ciciler topiğinin 145-146 sayfasındaydı yatağımız...
greencim daha öncede görüp beğenmiştim odanızı, sağlıklı günlerde yatsın kuzun içinde çok güzel...
bende buragi yanaklarindan ve poposundan isiriyorumkaydirigubbakcemile3
greencimm güle güle kullansın oğluşun hepsi çok güsellllyerimseniben
cerencim ekle bakalım bebişinin odasınaaaayerimseniben
mehaycım link açılmıoooo((
elacığım çok teşekkür ederim... Yatağınıza tekrar baktım. Güle güle kullanın. Bu arada gözümden kaçmadı bütün malzemelerini nuk marka almışsın. Tebrikler bilinçli anne yerimseniben
delikafadulden aa kaç oğlum kaççççç delikafadulden
kaydirigubbakcemile3
çok şekersin canım teşekkür ederizz Şeniz
Teşekkür ederiz lal teyzesii Şeniz
nurefsancım çok şekerr beşiğinizzz..çok beğendim..iyi günlerde kullansın bebişinnnnyerimseniben
Nurefsancım ben çok beğendim beşiğinizi. Burda ikea da var onlardan. Görmüştüm. Eğer almasaydım seninki gibi alacaktım. Gerçekten çok hoş. Güle güle kullansın bebişin... Mışıl mışıl uyusun da büyüsün içinde inşallah... :ecrin_bebek:
Allah hepsini nazarlardan saklasın
burasıda duvara yaptığım süsü uyku setinin bir parçasını buraya astım çünkü yatağa büyük geldi..
burasıda duvara yaptığım süsü uyku setinin bir parçasını buraya astım çünkü yatağa büyük geldi..