2009 Ekim Bebeklerinin Odaları

sagol canim hollandada en ucuz sade besik 200 eurodan basliyor.oda takimlarida 850 eurodan basliyor.dedim simdi gidip 200euroya bi besik alacagim sonra ins. tasinirsak oda hazirlayacagim ne gerek var dedim.ikea dan bu besigi buldum 39 euroya hemen aldim hem sade hem saglam.1 sene kullanacagim sonra ins. odasini alirim..

nurefsancım bebişin sağlıkla yatsın içinde, sade ama güzel
bende oda yapmadım park yatak aldım ilk etaptayerimseniben

Son düzenleme:

oyy cok guzelmiş canımm gule gule kullansın bebişin

gordum canim begendim yatagin seklini ve rengini bayilirim boyle renklere zaten..ilerde oglun olursada kullanabilecegin bir renk cok guzel bir secim gule gule kullansin kizin canim..cicilerine bittimmm..baska diyecek bisey bulamiyorum cok sirinler..:1hug:

nurefsancım çok şekerr beşiğinizzz..çok beğendim..iyi günlerde kullansın bebişinnnnyerimseniben

Nurefsancım ben çok beğendim beşiğinizi. Burda ikea da var onlardan. Görmüştüm. Eğer almasaydım seninki gibi alacaktım. Gerçekten çok hoş. Güle güle kullansın bebişin... Mışıl mışıl uyusun da büyüsün içinde inşallah... :ecrin_bebek:
Allah hepsini nazarlardan saklasın

elacığım çok teşekkür ederim... Yatağınıza tekrar baktım. Güle güle kullanın. Bu arada gözümden kaçmadı bütün malzemelerini nuk marka almışsın. Tebrikler bilinçli anne yerimseniben

bende buragi yanaklarindan ve poposundan isiriyorumkaydirigubbakcemile3

delikafadulden aa kaç oğlum kaççççç delikafadulden
kaydirigubbakcemile3
çok şekersin canım teşekkür ederizz Şeniz

greencimm güle güle kullansın oğluşun hepsi çok güsellllyerimseniben
cerencim ekle bakalım bebişinin odasınaaaayerimseniben
mehaycım link açılmıoooo((

Teşekkür ederiz lal teyzesii Şeniz

sırnaşık şeynaniknaniknaniknanik

sagolun kizlar...a.s.

nurefsancım çok şekerr beşiğinizzz..çok beğendim..iyi günlerde kullansın bebişinnnnyerimseniben

mehay nurefşan grennolıve çok guzel odalarının beşiklerinin güzel günlerde kullanın inşş

ne güzel odalar hazırlamışsınız kızlar güle güle kullanın...
benim yerim olmadığı için kendi odama küçük bir yatak aldım..onuda elimden geldiğimce süsledim...bakalım beğenecekmisiniz.

buda Burakın park yatağı

allah içinize sindirsin canım sağlıkla uyusun meleğin içinde tatlımhepsi çok güzeller opuyorumnanaktan

Zeynepcim gerçekten harika bir yatak olmuş. Uyku seti aksesuarları çok zevkli seçimler olmuş. Güle güle sağlıkla muşul muşul uyusun minik papatyannn a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…