2009 Ekim Bebeklerinin Odaları

zynepcim çok cici olmuş yatağııı...mışıll mışıl huzurlu şekilde uyusun berracım yatağındaaayerimseniben

mehay zeynep nurefsan hepsi cok güzeller saglıcakla kullanın insallah...

ben daha önce ciciler kısmına eklediğim için tekrar buraya eklememiştim.
işte Burak'ın odası...

%7B68B5AC5D-52B1-4AED-91D6-F8416A227028%7D.jpg

uyku seti

vee kapı süsü

Önümüzdeki ay hepsini yerleştiriceğim. odamız bitince resimlerini çeker tekrar eklerim
a.s. :nazar:

sağlıkla doğsun canım.geçen yıl bende bakmıştım bu takıma Çilek ten sanırım.bize uymadı onun için vazgeçmiştik.içinde mışıl mışıl uyusun inşallahhhhhhhhhopuyorumnanaktan

Ayyy güle güle kullansın çok güzel ,maviş ne güzel olmuş kahverengiyle,güzel ve sağlıklı günlerde....

Kızlarrr şu resimlere alıntı yapmadan isimle yorum yapsak daha iyi olmaz mı her sayfada aynı resmi görüyoruz kolumuz ağrıyorr bence her ekleyen alıntı yapmayın kızlar yazsınn bizde anlayalaım kim ne almış
bu arada iyi günlerde kullanmak nasip olsun bebişleriniz

zeynepcim cok guzel gule gule yatsin bebisin oda takimini tam goremedim ama ben..yani dolabini yatagini falan sadece uyku setinimi koydun??

çok beyendim ben uyku seti çok zevkli bi seçim olmuş sağlıklı günlerde mışıl mışıl yatsın kuzucuk.

Zeynepcim gerçekten harika bir yatak olmuş. Uyku seti aksesuarları çok zevkli seçimler olmuş. Güle güle sağlıkla muşul muşul uyusun minik papatyannn a.s.

zeynepcim pek bir güzel olmuş yaaaa ayy sağlıcakla yatar inş. meleğinn

canım iyi günlerde kullansın meleğin,çok tatlı olmuş Şeniz

Zeynebİm İyİ gÜnlerde kullanın canım Çok cİcİ olmuŞ
bu arada uyku setİn Çok gÜzelmİŞ canım..

zynepcim çok cici olmuş yatağııı...mışıll mışıl huzurlu şekilde uyusun berracım yatağındaaayerimseniben

mehay zeynep nurefsan hepsi cok güzeller saglıcakla kullanın insallah...

zeynepcim cok guzel gule gule yatsin bebisin oda takimini tam goremedim ama ben..yani dolabini yatagini falan sadece uyku setinimi koydun??

çok teşekkür ederiz teyzeleri...mehaycım benim 2. çocuğum olduğu için ilk odayı abi kapmış durumda o yüzden kızıma oda yapmadım ..kendi odamda ona yer hazırladım..küçük bir karyola ve uyku setini aldım o kadar ...:asigim:

buda bizim odamız yorumları yazın lütfen cok içime sinmedi çünkü

Eklentiler

• $CARETTA_BEBEK_OD_49c148fc71e92.jpg
    $CARETTA_BEBEK_OD_49c148fc71e92.jpg
    36,1 KB · Görüntüleme: 33
buda bizim odamız yorumları yazın lütfen cok içime sinmedi çünkü

canım odanız çok tatlı neden içine sinmedi
bizde oda araştırıyoduk eşimede gösterdim çoğu şeyi beğenmemişti bunu beğendi
bebeğin güle güle sağlıcakla kullansın inşallah
bide ne kadara aldınız acaba sorması ayıptır :kedi:

canım odanız çok tatlı neden içine sinmedi
bizde oda araştırıyoduk eşimede gösterdim çoğu şeyi beğenmemişti bunu beğendi
bebeğin güle güle sağlıcakla kullansın inşallah
bide ne kadara aldınız acaba sorması ayıptır :kedi:
cok sevındım dogrusu..begnılmesıne.kız odası gibi degıl geldı. cokmu sade oldu.falan dıye düşündüm.canım 2 bucuk falan tuttu.yatagı falan dahıl degıl tabii.:KK43: ama dedesi aldı iyi oldu :)

bence çok güzel canım kesinlikle a.s meleğin iyi günlerde kullansın inşallah opuyorumnanaktan
cok tesekkur ederim canım

cok güzel cnm oda neden sınmedı? güle güle kullan bebişinle cnm :1hug:
canım daha süslü püslü bırseymı olsaydı dıye düşündüm. kabamıkı falan dıye ..ama siz begenınce ıcıme sindi:lepi: tesekkur ederim

X