- 24 Mayıs 2008
- 1.765
- 0
- 38
- Konu Sahibi green olive
Zeynebım ıyı gÜnlerde kullanın canım Çok cıcı olmuŞ
bu arada uyku setın Çok gÜzelmıŞ canım..
bu arada uyku setın Çok gÜzelmıŞ canım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mehay zeynep nurefsan hepsi cok güzeller saglıcakla kullanın insallah...
çok beyendim ben uyku seti çok zevkli bi seçim olmuş sağlıklı günlerde mışıl mışıl yatsın kuzucuk.
Zeynepcim gerçekten harika bir yatak olmuş. Uyku seti aksesuarları çok zevkli seçimler olmuş. Güle güle sağlıkla muşul muşul uyusun minik papatyannn a.s.
zeynepcim pek bir güzel olmuş yaaaa ayy sağlıcakla yatar inş. meleğinn
canım iyi günlerde kullansın meleğin,çok tatlı olmuş Şeniz
Zeynebİm İyİ gÜnlerde kullanın canım Çok cİcİ olmuŞ
bu arada uyku setİn Çok gÜzelmİŞ canım..
zynepcim çok cici olmuş yatağııı...mışıll mışıl huzurlu şekilde uyusun berracım yatağındaaayerimseniben
mehay zeynep nurefsan hepsi cok güzeller saglıcakla kullanın insallah...
zeynepcim cok guzel gule gule yatsin bebisin oda takimini tam goremedim ama ben..yani dolabini yatagini falan sadece uyku setinimi koydun??
buda bizim odamız yorumları yazın lütfen cok içime sinmedi çünkü
burasıda duvara yaptığım süsü uyku setinin bir parçasını buraya astım çünkü yatağa büyük geldi..
cok sevındım dogrusu..begnılmesıne.kız odası gibi degıl geldı. cokmu sade oldu.falan dıye düşündüm.canım 2 bucuk falan tuttu.yatagı falan dahıl degıl tabii. ama dedesi aldı iyi oldu :)canım odanız çok tatlı neden içine sinmedi
bizde oda araştırıyoduk eşimede gösterdim çoğu şeyi beğenmemişti bunu beğendi
bebeğin güle güle sağlıcakla kullansın inşallah
bide ne kadara aldınız acaba sorması ayıptır :kedi:
cok tesekkur ederim canımbence çok güzel canım kesinlikle a.s meleğin iyi günlerde kullansın inşallah opuyorumnanaktan
canım daha süslü püslü bırseymı olsaydı dıye düşündüm. kabamıkı falan dıye ..ama siz begenınce ıcıme sindi:lepi: tesekkur ederimcok güzel cnm oda neden sınmedı? güle güle kullan bebişinle cnm :1hug:
güle güle kullan cnm cok tatlı olmus